Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gino, gondolhattam volna, hogy magadra veszed és nem veszed észre, hogy poénkodtam. Pedig még jeleztem is.
Megjegyzés: Nem kemény a gumim, nem csak a közepén tapad, nem kockás, nem tötymörgök vele és mégis van bőven rajta minta. És még csak nem is GSR, hanem valami jóval erősebb... Ha már csak úgy ismeretlenül, véleményt mondasz, hogy téged idézzelek.
Megjegyzés 2: Szerintem ne kezdjünk bele egymás fikázásába, fogjuk fel a poént poénosan. Ha megsértettelek volna, akkor ahogy eredetileg is írtam: Bocsi! Nem ez volt a szándékom. Csak jeleztem, hogy szerintem ebből a gumikopásból nem lehet következtetni arra, hogy a km mennyire valós. Nem ismerjük az előző tulajokat és hogy ők hogyan vezették a vasat.
Nem agyatlanul húztam neki, ahogyan fogalmaztál. Így ismeretlenül.....
A motort azért vettem, mert amit nyújtani tud azt érezni is akartam.
Kocogni felesleges ilyen motort venni.
Egyszer sem indultam füstölgő gumival. Mellesleg nem azt írtam, hogy nem volt minta rajta, hanem kevesebb.
Amelyik gumi 10e után is "jó" azzal vagy papásan bánnak -a motorral is, de akkor ugye minek is- vagy olyan kemény, hogy nem kopik. Akkor viszont nem is tapad! Ja, nem csak egyenes van ám..... ahol jó ha tapad a gumi! Nekem inkább fogyjon gyorsabban, de tapadjon! Én már csak ilyen agyatlan vagyok!
Gino, ha agyatlanul húzod neki, akkor elhiszem, hogynem volt minta. (Bocsi,d e magas labda volt). Nekem még 10e után is bőven van minta az enyémen, pedig én sem nagypapásan mentem, csak nem kell mindig füstölgő gumival indulni...
Abban a gumiban biztos nincs több, sőt kevesebb! Vagy nagyon papásan mentek vele.
Nekem ennyi km-nél már alig volt minta hátul a gyári gumin
Egyébként én 2 hete voltam megnézni, lehet azóta maszekoltak rajta kicsit
A gyári gumikat most tették vissza eladásra, mi szóltunk nekik hogy legalább a krétázást lemoshatták volna. Azt mondta lemossa :D Bólogatott csendben az értékesítő. Abban a gumiban viszont nem 4200 van az tuti és az is tuti hogy DOT szerint az volt rajta! Szerintem nem valós a KM! Én így érzem, egy volt autókereskedő haverommal voltam, nem csukott szemmel néztük mi sem. Az eladó nekünk is bunkósodott, felhívtuk a rendes tulajt aki semmivel sem tudta igazolni a KM-et, ő mondta hogy 800Km et ment 2 év alatt. VICC!
Sziasztok!

shoxx, mi is megnéztük az a mocit tegnap. Nincs igazad, a km az valós benne, csak a hirdetés minden más szövege hülyeség. Tényleg nem jó állapotban van, elég sokat kell rákölteni, hogy rendben legyen. A fékkar elhajlott, illetve a markolat vége, a hátjó múanyag idom és az egyik fedél karcos, ezekből látszik, hogy elfektették, de csak álló helyzetben. Ez megesik. A gomik öregek, és az is lehet, hogy egy használt lett rátéve. Tény, hogy valószínüleg minden olajat, folyadékot le kell cserélni benne, mert elöregedett, illetve a műszaki is lejár rá hamarosan, akkor meg úgyis megérdemel egy cserét. Mi el is indítottuk, motorikusan teljesen rendben lévőnek tűnik. Szerintünk teljesen valós a 4200km, csak a többi nem. Ráadásul az b**ta ki a biztosítékot, hogy a szalon értékesítője kifejezeten bunkó volt és nem éreztünk, hogy elakarná adni egyáltalán a motrot, plusz a motorban az akku olyan szinten üres, hogy még gyűjtést sem adott rá. Ez nem egy üzemképes, eladható és azonnal elhozható gép. Nehogymár nekem kelljen akkut vinnem, hogy elhozhassan a szalonban vett vasat. Plusz a fentiekből látszik, hogy a hirdetésben megjelent "karmentes" minden, csak nem igaz. Az hogy levizzék az árát, az reális, csak nem eléggé. Mivel még 2-t rá kell költeni, legalább még 1-et lejebb kellene vinni szerintem, hogy tényleg reális legyen.
Sztornó! Bocs az R-elkerülte a figyelmem :D
Cbr 1000 egy csutkakormányos sportmotor. Nem összekeverendő egy naked-el.
Gsr 750 sajnos satnyább mint a 600-as .Nyáron megnéztem élőben, nem tetszett , nálam biztosan nem az lesz a következő. Z750 az tetszetős, de a Z800 a következő álom, kár hogy még nagyon drága.
Annyiert mar kaphatnal CB1000R-t is... jobban megeri szerintem.
esetleg valakinek valami személyes tapasztalak z750 és a gsr 750 között vacilálok
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/suzuki_gsr750
Sziasztok! Gsr 750 ről lenn valakinek valamiféle tapasztalata? válaszotokat előre is köszönöm szépen
így van, talált , de miattam nem kell.....
De fasz vagy
másikat akart, újjabbat, elment megnézte nem tetszett otthagyta ide írta ennyi
Ja, ez be is bizonyosodott :D
Ez igen ritka "keveset futott, újszerű"
Persze lehetnek családi vagy egészségügyi okok, amiért alig használ valaki egy motort és el kell adnia. Bár ez nem tart 4 évig.....
De aki újat vesz, az bizony megy is vele. Azért vette...egyébként a legnagyobb pénzkidobás.
Nem , de egy keveset futott, újszerű, ABS-es motor nem hátrány
A kereskedés 20 percnyire volt, egy megnézést és egy meggondolást megért...
Te kilométer állást akarsz venni?
igaz! Rámentem volna de nem meggyőző sajnos ránézésre, a mostani gazdánál 2 éve van, állítólag 800Km et ment vele azóta. Kár hogy az állapota nem ezt tükrözi :D Beszéltem egy szakértővel azt mondja ezeknek az órája 5 perc alatt visszatekerhető :(
0-1000km gyakorolt az ember eldőlt eltört a fékkar,,,,,,
1000-1800km megtanult egyenesen menni,,,,
1800-3800km egy db hosszabb Európai túrán verette neki 1 hónapig amikor ezer kőfelverődés történt mert járt pl. Montenegróban is,,,,,,,,,,,elfáradt elrakta a garázsba,,,,
4195km nél levették az egy hete felrakott új gumit mert azt nem akarta eladni a f@sz,,,,,,,visszarakta a régit,,,,begurult a szalonba és 4200Km !
Mindenre van magyarázat gyanakvóak ezek a Magyarok !
Nincs szervizkönyv, második tulajos, 1000 kavicsfelverődés....stb
Ha látnád, elhinnéd :D
Pedig tetszett volna, gondolkodtam a cserén! Most vitték le 150.000Ft-al :D
Mert látszik Elmentem, megnéztem.
Karcolások, törött fékkar, frissen visszarakott lekopott gumi....stb! Az enyém szebb állapotu :D