Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni. Motorommal egy gondom van, Ha üresbe teszem akkor a fokozat kijelző össze vissza mutat (néha 3, 5, 6) ÉS a üres vissza jelzője sem gyúlad ki. De ha a lábtámaszt egy picit le hajtom akkor a vissza jelző kigyúlad és a fokozat jelző is átugrik 0-ra. Üresnek a jeladóját kiszedték, megtisztitóták és le is próbálták.
Találkozott valaki ilyen hibával?
Mi lehet a megoldás?
Gino! Nem tudod véletlenül az első villa szimeringjének a méreteit ? Elfelejtettem, pedig már volt cserélve, és nem tudom felírtam-e egyáltalán valahova... Köszi!
Max. Győrig autopalya . Szerintem vétek kihagyni, a szállás jó, olcsó az ital, tenyleg sok es remek a kaja. Az utak pedig szuperek, csak a rendorokre kell vigyazni, de meg a birsag is olcsobb, mint itthon .
Tudom, mehetnék Májusban Ausztriába, mennek a haverok. De 900Km autópálya és a naked frankó szélellenállása miatt én lemondtam. A többiek túra BMW-vel mennek
Türnitz! Akit érdekel: Április 30, kora délután indulunk. Érkezés vissza május 4.-én késő délután. Szállás 31 €/ fő erősített reggelivel és vacsorával. Normálisnál jobb és több kaja, így nappal nem kel erre költeni. 1400 km körül a tervezett táv. GSR Klán TürnitzbenAki volt, azok már tudják. Mariazell és környéke! Utak szarok, szerpentin nincs!
Április 5.-én egész napos Kakucs-ringet szervezek. Kirakok egy pavilonsátrat, asztalokat. székeket és aki akar pályázni, az befizeti a lét aztán együtt az egész csapat! Kaját, házi finomságot hozzatok, bedobni a közösbe és esszük, amíg tart. Hátul a kispályán pedig vezetéstechnikai tréninget tartunk motorosrendőrök vezetésével egész nap. Ez 14.000,.Ft. Aki ebben részt vesz, annak a száján kívül jár kaja, pia, nő! Ja! Nő az NEM! Azt ti hozhattok - nekem is! Nézd mááááá!
Küldd már el légy szíves nekem is a kezelési útmutatót, mert az enyémet elhagytam valamerre. Köszi szépen!
Üdv,
Zsolt