Ma felébresztem a motorokat , lássam jók-e még a gyári 9.szezonjukat kezdő akkuk.A GSR-be YUASA , a YAMAHA-ba GS tipusú van .Csoda nincs , akku csere várható esemény lesz előbb - utóbb.
Javában nézelődök GSR-t, de még nincs meg az igazi. A használt piac is befulladt. Nyilván finnyás vagyok. Próbáltam kettőt, maga a típus tetszik. Nem tudtok esetleg olyat eladót ami nem volt rommá törve és az ára 1 milla alatt van?
Sziasztok,érdekel valakit '92-es Gsx-R 600?
85000 ft
Ami hiányzik róla:
első lámpa indexek,tükrök,a hátsó ülés,oldal idom,hátsó fék tartály.
A motor pöcc-röff szép hangja van és jól megy.
Szebb és műszakilag is jobb a 600-as. Pénteken a motorkiállításon ráültem egy 750-re, igazából tetszett , nem csúnya motor, viszont műszakilag egyszerűbb, kicsit "olcsóbb"
Ez szomoru, az viszont kiraly h kaphato még:) a 750 se tossz de a 600 as szebb szerintem. Koszi a valaszt skacok tojatok neki:) de azert vigyazzatok magatokra:)
Már nem gyártják, átvette a "helyét" a GSR 750. Tavaly még láttam Balatonbogláron a Full-Gas ba újonnan, Most is fent van az oldalukon K8-sa. 1.698.000 ért. http://suzuki.fullgas.hu/prodlist?grp=102_9788 Kicsit vicces is a sok 1.2-1.3 ért árult használt ennek a függvényében. A használtatón is árulja a cég újonnan, tehát van nekik beragadt készlet belőle. http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600-3774148
sziasztok, nézelődtem interneten, és szomorúan tapasztaltam, hogy nem találtam újonan eladó gsr 600-at, mi ennek az oka nem forgalmazzák/gyártják már? nem mintha akarnék venni, vagyis akarnék, de bísztos nem ujonan vagyis úgy is akarnék, de nem fogok sajnos:P még használtan se egyhamar, lényeg a lényeg teccik a moci nagyon és nézelődtem/álmodoztam stb és nem találtam és gondoltam tőlem hozzáértőbb emberektől megkérdezem hogy tudnak e a témához érdemben hozzászólni, mert nagyon kíváncsi lennék hátha egyszer rám szakad az otp aztán ne akkor derüljön ki hogy benéztem:) széles utat skacok és várom a válaszokat, és irigykedve nézlek titeket
Sziasztok! Nekem is van egy GSR-em, és kéne egy kis segitség szervizeléssel kapcsolatban.a motorban 55e km van,használtan vettem és azt hallottam hogy ennyi km-nél már kéne vezérműláncot cserélni,szelephézagokat állitani.Ha tudnátok segiteni hogy ennyi km után mi az amit érdemes lenne kicseréltetni azt nagyon megköszönném! :)
Széles utat mindenkinek ;)
Jövő szombat első túra a szolnokiakkal ha nem esik az eső.
Ma felébresztem a motorokat , lássam jók-e még a gyári 9.szezonjukat kezdő akkuk.A GSR-be YUASA , a YAMAHA-ba GS tipusú van .Csoda nincs , akku csere várható esemény lesz előbb - utóbb.
Valaki valamikor valahová?
Javában nézelődök GSR-t, de még nincs meg az igazi. A használt piac is befulladt. Nyilván finnyás vagyok. Próbáltam kettőt, maga a típus tetszik. Nem tudtok esetleg olyat eladót ami nem volt rommá törve és az ára 1 milla alatt van?
85000 ft
Ami hiányzik róla:
első lámpa indexek,tükrök,a hátsó ülés,oldal idom,hátsó fék tartály.
A motor pöcc-röff szép hangja van és jól megy.
Elsőt nem merem odaadni.... (első sérülés)
Full-Gas
használatautó
itt próbáld meg
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Széles utat mindenkinek ;)