Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel Kunmadaras, majd kora délután indulás a Bükkbe az egyik cimbihez. Onnan végigmotorozzuk a hegyeket oda-vissza, ha időbe belefér akkor még lesz egy dobsinai kör is Szlovákiában. Aztán gó haza.
Mi a terv május 1-2-re?
Használom, igen! Egyenlőre nem feszegetem a határokat, így minden rendben. Május 1-2 után tudok élesebb képet írni róla, akkor lesz az első komoly bevetése kanyarvadászaton!
Használod a gépet?Van már véleményed a Z6-ról?
Tudom!
fúúú köszi, rendelek is egy párat. Kérdeztem a Suzukitól, hogy mennyi lenne...ne tudd meg....pffff
Mondom,Homasita v Kelomotor.Ott biztosan kapsz!
apafej8889@freemail.hu email címre írj már, hogy mennyi az annyi..:) köszi előre is!
Ngk cr9e
denso u27esr-n
Okés! Közben rendeletem a hét elején az RMC webshopjából, de semmi visszaigazolást nem kaptam. Írtam nekik, hogy mivan, de arra sem jött válasz. Keresgélek....
Sziasztok.Bocs de nem értek hozzá,de a gsr-be milyen gyertyát érdemes tenni?Előre is köszi a választ.
Nekem van kettő is de csak egyben adom el.
Szia!
A belét úgy eltökítettem,hogy még mindíg nincs meg. csak a vasdarab.
Ha sürgős Neked akkor inkább vegyél egyet met nem tudom valaha megtalálom-e!(keresem)
Sikerült megtalálni a kormánysúlyt?
A telefon mikrofonjával felvett és a telefon, notebook, egyéb hangszóró által hallgatott hang megítélése vajon mennyire mérvadó?
Elmondom, semennyire.
Tök felesleges vesződni vele.
Nálam anno volt hasonló, vmi nyomócsapágyra gyanakodtak. A 19ezer elég gyanús. Ha végig full gas szervíz volt, akkor gondolom van szervízkönyv is. Ha valahol fent van a hírdetés azt is linkeld be.
Szia. Nemrég vettem én is GSR-t, sokat megnéztem vàsárlás előtt. Volt köztük egy, ami sokkal zakatolósabban járt mint a többi. Próbálj meg youtubera feltölteni videót ésbide belinkelni.
Persze ha sikerülne a hangminta feltöltése...
Sziasztok!
A segítségeteket kérném...Egy GSR 600 vásárlás előtt állok. A motorblokk hangja bizonytalanított el. 2006-os évjárat, 19,000 kilométer van benne. Furcsa kopogó (dízeles) hangra lettem figyelmes alapjáraton (üzemállapotban is). Gyári kipufogóval! Eladó szerint, állandóan szervizelt a Full-Gas Kft-nél.
Ez természetes blokk hang? Megpróbálom a hangmintát feltölteni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
sziasztok! valakinek nincs véletlenül egy eladó bal hátsó index búrája?
Köszi a segítséget
Köszi a segítséget
Első garnitúrába bele ment 12e, és még mentem volna vele, csak defekt, most van fent a második szett, kb 9ezret mentem vele, meg se látszik rajta, jól tapad, kakucson is helytállt. (A Hringen már kevés volt, de hát mégiscsak túra gumi) Utcára kiváló!
..n...