Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kumadaras ? ...........05.01.
Szép napot
Türnicz ?
Most raktam fel a második garnitúrát, nekem nagyon bejött!
Sziasztok.Lehet már párszor volt róla szó,de gumi csere előtt állok,a Michelin Pilot Road 2 ről van valakinek véleménye,tapasztalata?Vagy mondjuk ki mit ajánlana?Köszi.
Rendben,de nekem rövid időn belül kellene, ezért gondoltam a postát. Persze gurulhatunk ettől függetlenül.
Szerintem igen, de találkozhatunk is valami túra keretében.
Ha meglesz a bele és Neked nem kell, akkor megköszönöm. Postán el tudod küldeni?
Amúgy a kormány 22-es és 2.5 mm falvastagságú.
No! Megtaláltam magát a véget csak a belseje hiányzik.
Az RMC itt van a szomszédomban,viszont a Kelomotor-nál meg a Homasitában a gyárival szinte megegyező kapható 2800-3500Huf között!Én szívesen Neked adom ezeket.Talán még a bele is +lesz.
Amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy 22mm-es-e a GSR kormánya (messzire van a garage )? Találtam egyszerűt, feketét, nem drágán. Ha wili72 nem találja meg a gyárit, akkor megvenném ezt, ha jó a méret: http://www.rmcmotor.hu/termek/...
Rendben!Ha megtaláltam kereslek.
Valóban jobban kopnak, de igazából azok már pályára alkalmas gumik. A Sportsmart a pálya-utcai kompromisszum. D209, 212GP, stb. imádtam mindet. A Z6-nál akkor a tapadás kárára ment az élettartam, mint ahogy az lenni szokott. Orosháza cityben vagyok térképileg. Köszi, hogy utánanézel a súlyoknak.
Nekem is D209 volt ez előt ,már 3 garnitúrát megettem.Azok elég gyorsan elfogytak azért gondoltam a Z6-ra de lehet hogy hiba volt4 A végeknek majd utána nézek.
Merre vagy térképileg?
Összesen 400km-ert mentem eddig a géppel, nincs túl sok tapasztalatom a gumival, 1 hete van meg a gép. Még csak összeszokó fázisban vagyunk. Egyébként én Dunlop párti vagyok, ha cserés lesz Sportsmartot fogok felrakni, azzal tutira lapra lehet fektetni a gépet. Van kormánysúlyod? Mennyiért? Keresd elő, léééééééccccccíííííííííí. Gagyit nem akarok felrakni. Mindenhol karbonmintás van, meg halálfejes, meg mittudomén.
És hogyan szuperál a Z6? Nekem eddig nem úgy tűnik ,hogy jó lenne!
Amúgy valahol +vannak a kormányvégek csak keresni kellene.
nekem is k&h de sajna nekem még nem volt elküldve a részükre a visszaállítás.
Tegnap Kecskeméten a Suzuki napon is sokaknak kellett volna. Kénytelen voltam testőrt fogadni melléjük.
a kipufogóért cserébe odaadom a sajátjaimat..
Jól látjátok! De nekem most kormánysúly kell!
én meg jól látom, hogy Yoshi Tri-Oval dob van rajta?!
Szia!
Jól látom hogy Metzeller Z6 van hátul?
Sziasztok! Kormànyvég súlyt honnan lehetne venni? Az egyiket elhagyta még az előző tulaj. Nincs valakinek egy fél, gyári!?
Eső nélkül sikerült a mai Túra
sziasztok megmaradt alkatrészek eladók igy egyben 12000.-
Csaba
06209238057
Sziasztok
Egy kérdésem lenne hozzátok. Elhajlott a kormányom hogy érdeme e megpróbálni vissza húzni vagy esetleg vegyek új kormányt ?