Sziasztok.Lehet már párszor volt róla szó,de gumi csere előtt állok,a Michelin Pilot Road 2 ről van valakinek véleménye,tapasztalata?Vagy mondjuk ki mit ajánlana?Köszi.
No! Megtaláltam magát a véget csak a belseje hiányzik.
Az RMC itt van a szomszédomban,viszont a Kelomotor-nál meg a Homasitában a gyárival szinte megegyező kapható 2800-3500Huf között!Én szívesen Neked adom ezeket.Talán még a bele is +lesz.
Amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy 22mm-es-e a GSR kormánya (messzire van a garage )? Találtam egyszerűt, feketét, nem drágán. Ha wili72 nem találja meg a gyárit, akkor megvenném ezt, ha jó a méret: http://www.rmcmotor.hu/termek/...
Valóban jobban kopnak, de igazából azok már pályára alkalmas gumik. A Sportsmart a pálya-utcai kompromisszum. D209, 212GP, stb. imádtam mindet. A Z6-nál akkor a tapadás kárára ment az élettartam, mint ahogy az lenni szokott. Orosháza cityben vagyok térképileg. Köszi, hogy utánanézel a súlyoknak.
Nekem is D209 volt ez előt ,már 3 garnitúrát megettem.Azok elég gyorsan elfogytak azért gondoltam a Z6-ra de lehet hogy hiba volt4 A végeknek majd utána nézek.
Merre vagy térképileg?
Összesen 400km-ert mentem eddig a géppel, nincs túl sok tapasztalatom a gumival, 1 hete van meg a gép. Még csak összeszokó fázisban vagyunk. Egyébként én Dunlop párti vagyok, ha cserés lesz Sportsmartot fogok felrakni, azzal tutira lapra lehet fektetni a gépet. Van kormánysúlyod? Mennyiért? Keresd elő, léééééééccccccíííííííííí. Gagyit nem akarok felrakni. Mindenhol karbonmintás van, meg halálfejes, meg mittudomén.
Türnicz ?
Az RMC itt van a szomszédomban,viszont a Kelomotor-nál meg a Homasitában a gyárival szinte megegyező kapható 2800-3500Huf között!Én szívesen Neked adom ezeket.Talán még a bele is +lesz.
Merre vagy térképileg?
Amúgy valahol +vannak a kormányvégek csak keresni kellene.
Jól látom hogy Metzeller Z6 van hátul?
Csaba
06209238057
Egy kérdésem lenne hozzátok. Elhajlott a kormányom hogy érdeme e megpróbálni vissza húzni vagy esetleg vegyek új kormányt ?