Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vittem a kivonatásnál kapott A4 -es formátumú Igazolást , nem volt elég mert telefonált a központi nyilvántartóba . Megbizonyosodott a forgalomba állásról és már töltötte is ki a Zöldkártyát.Megvagyok elégedve velük / K&H / , a csekk befizetése / éveset / után autómatikusan küldik a teljes évi Zöldkártyát levélben .

Készülődöm , mert indul a szezon a fazonnal ...
Szia! Neked felmelegszik a z6 rendesen? Úgyértem záros időn belül,vagy ki kell vele menni a világból mire belangyosodik? Én most rakattam fel de az elődjéhez/dunlop sportmax\képest egy fos! :@ Vagy csak nem vagyok túraabroncshoz szokva?
Hali!Nem találom azt a kockát az évszámmal,de mind1.Nekem Z6-om van gondom nincs vele,igaz ma az első gurulásnál sógoréknál majdnem sikerült eldobni egy körforgalomban a hülye tükör fehér új aszfaltjukon.Uccsó pillanatban sikerült korrigálnom.Tybee nekem nem adtak zöldkártyát mert azt mondták még nem kapták meg a mai listát a visszahelyezésekről.Remélem hétfőn már sikerül.Igaz nem értem miért nem küldenek előre csekket ha már tudják mikor fog újra forgalomba állni. Valaki esetleg nem tud gyári nagy plexit? Kösz!
Ricsi bontót hívd fel pesten, próbát megér, gugliba keresd ki
Suzuki márkakereskedés, árat is mondanak.
sziasztok. 2008-as Suzuki GSR 600-hoz keresek hátsó fékpedált. Aki tud lécci segítsen hol? és mennyi?
Általában egy téglalapban van benne, elöl a hét, mögötte az év. Pl. 2212
Elsejétől az enyém is forgalombahelyeződött.Szombaton ha nem esik az eső akkor TÚRA a Szolnok és környéke Motorosaival .Mivel még csekket nem kaptam kértem Zöld Kártyát hogy legyen igazolásom a kötelezőről.A csekk küldése folyamatban......
Az akkum 9.évét kezdte márciusban , 1hete üzemeltem be a GSR-t és gyönyörűen indított .Az utódját nézegetem már ..., szokom a gondolatot addig is hogy örökké nem tarthat.
Hali!
Holnaptól újra forgalomban a vas.Ma csak neccesen indította az aksim remélem eleget töltött.Valaki megtudná mondani a gumiba hová van írva a gyártási év ? Persze ha van olyan.Nem kaptam még csekket pedig azt mondták nem kell foglalkoznom vele remélem nem lesz gond.A motorguminál is számít a 4 év vagy ez csak ajánlott?Kösz az infót!
Szevasztok!
Valakinek vélemény,tapasztalat Metzeller roadtec Z6-ról?
Úgy látom mindenki kellő hangsúllyal kezdi a szezont! :-D
Én is lecseréltettem a kockás BT-014 et!
Már csak a jó idő kell, meg h lekopjon a formaleválasztó és kiderül mit is tud az S20!
Elérhetőség a részletekért?
A hétvégén, immáron verőfényes napsütésben is tudtam képet csinálni a Fenevadról!
Ha megveszed
El is adod?
Grat
Nekem van egy
én is most cseréltem gummát. egy 4211-es DOT számú Dunlop Sportmax Sportsmart. brutál!
Isten hozott!
Gratula Nálam ma hátsó gumi csere volt. A pupillám kitágult amikor levette a gumis a régi gumit, belülről biciklifolttal volt egy defekt megjavítva Így jártam másfél évet, csoda hogy kibírta!
Gratula!
Sziasztok!

Végre nekem is van gsr-em!
Szasztok!

Tudja valaki hogy hol lehet beszerezni gyári kormányt a GSR hez?
Ha igen,jelezze. Köszönet!
Előbb vagy utóbb kaksi lesz az nem aksi ... + az enyém is
ugye-ugye

Én 6hónapon át