Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted miért nem 4200 km van benne és miért nem szalon állapot?
Mivel megnézted..... Közelről is?
Azt írod, hogy megnézted, messziről látszik.
Ezt a motort ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600_abs_4ekm-7397097

Megnéztem, az sajnos messziről látszik hogy nem 4200Km van benne, és nem szalon állapot.

Megérte volna beújítanom az enyém helyett, már csak az ABS és az évjárat miatt.
Nem a motorblokk a gagyi, hanem érdekes volt a szabadon hagyott furat. Azt hittem, hogy nem gyárilag ilyen.
Mitől gagyi?
"Ez" a motorblokk elég sok motorban jelent volt. Nem mindegyik GSR, ezért nem mindegyik egyforma.
Hát kicsit gagyinak tűnik. Figyelek az apró részletekre, szerintem ez nem akkora baj.
Hogy téged mi foglalkoztat.........
nem, nem minden áron adnám el, de ha kifizetik az árát akkor el kell adni. majd lesz más helyette, még nemtom, lehet, h ez marad. reális áron a kecót eladnám, ez most olyan világ, amelyben venni okosabb mint eladni, de reális áron mindent oda kell adni, ócobban pedig másikat venni
Sziasztok!

Néztem ma egy gépet. A generátor felőli dekli aljánál miért van szabadon a jelölt furat?
Gratula! Vigyázzatok egymásra!
Szia! Talált!
Dinóka: jöhetnek a kekec okos "hozzászólokmadjólmegmondomatutitneki" hozzászólásaid.
Szeva,

megy bele a gsxr eleje?
Ha valakit érdekel, van pár eladó GSR 600 alkatrész: 1 db első sárvédő, telószárak,alsó és felső kifli, 2 db féknyereg. Nem törött motorról, hanem az én motoromról való. 29900 km et futottak. Az árúba bocsájtás oka: már nincs szükségem a fentebb leírt alkatrészekre.
Áruló
Gyári méretű, új gumit ajánlunk.
Nem ismerjük a motorozási szokásaid így nem lehet a neked megfelelő gumit ajánlani.
sziasztok!

újdonsült tulajdonosa lettem egy suzuki gsr 600as példánynak és olyan kérdésem lenne felétek, hogy milyen gumit ajánlotok a mocira? köszönöm előre is!
Miiivan ?
elmúlt a szerelem
Délelőtt felhívlak, de képeket küldhetnél.
csörögjé aszt mondok mindent
majminnyámegnézem
Írtam a mailedre.
Sziasztok
Ár -érték egyeztetés után viheted is, ha komolyan gondolod, tel szám az adatlapon
Üdv. Nem tudtok eladó Gsr-t? Olyat ami ismerős, esetleg leinformálható.