Legnagyobb a boldogság ez nekem! Az izzót még simán kicserélem, csak idő kell hozzá, viszont a kábelt végigkövetni nekem sok lesz .
A manuálban a kapcsolási ábrák teljesen elkeserítettek.
Mind1! Komoly zenközeli állapotomban nekiesek és végigkövetem az események fonalát, akarom mondani vezetékeit!
Vagy izzó kiégett vagy lecsúszott a csat..........esetleg kábel elszakadt valahol.
Elsőnek kiszedném az izzót és megnézném.
Utána ha nem az a gond tovább a tyúkbél mentén.
Ha az irányjelző visszajelző lámpája 2x gyorsabban villog a normálisnál, és nem világít a bal első index, akkor gyanús, hogy kiégett az izzóm?
Ez a kérdés azért nem teljesen egyértelmű, mert a probléma jelentkezése előtt ki lett bontva a blokk egy beletört bukógomba csavar miatt, és az is előfordulhat, hogy rosszul lett valami visszakötve.
Akinek építő jellegű információja van, ne fogja vissza magát!
Esetleg, van pontos infó arról, milyen izzó megy bele pontosan?
A könyvben 12V10W van asszem, de ez azér sztem kicsit sovánka adat. Nem lenne rossz, ha csak 1x kéne szétszednem !
Agv K4 Evo Hang On!
A nap kb. 4300-nak felel meg.
Gondolom hátul már nem az idomba épített van?
vagy ezt
http://www.vilagitas.eu/osram_...
belerakhatom a vasba?
ahogy nézem ezek 60w-os izzók a miénkbe 60/55w megy akkor oké nem?köszi
ilyen ez (ez a bal első)
A manuálban a kapcsolási ábrák teljesen elkeserítettek.
Mind1! Komoly zenközeli állapotomban nekiesek és végigkövetem az események fonalát, akarom mondani vezetékeit!
Vagy izzó vagy más.
éreztem én h valami ilyesmi lesz a feladat...
Reménykedtem benne, hogy ez a dupla sebességű villogás konkrét meghibásodást jelez.
Ez most ezek szerint nem jött be!
Azér köszi!
Elsőnek kiszedném az izzót és megnézném.
Utána ha nem az a gond tovább a tyúkbél mentén.
Teknikai kérdésem lenne:
Ha az irányjelző visszajelző lámpája 2x gyorsabban villog a normálisnál, és nem világít a bal első index, akkor gyanús, hogy kiégett az izzóm?
Ez a kérdés azért nem teljesen egyértelmű, mert a probléma jelentkezése előtt ki lett bontva a blokk egy beletört bukógomba csavar miatt, és az is előfordulhat, hogy rosszul lett valami visszakötve.
Akinek építő jellegű információja van, ne fogja vissza magát!
Esetleg, van pontos infó arról, milyen izzó megy bele pontosan?
A könyvben 12V10W van asszem, de ez azér sztem kicsit sovánka adat. Nem lenne rossz, ha csak 1x kéne szétszednem !
Köszi előre is!