ALME 2Fő + YIKESS 1 fő össz: 3 Fő csapatna kifele ! Karistolj be minket a "türelmetlen" csapatban 17-20-ig KÖSZI kint találkozunk Péntek délután ,,,,,,,,
Hát tegnap én nyomattam egy 200km-es szerpentines kanyargós karikát a Schneeberg körül.Ez volt az első nem volt könnyű főleg az asszonnyal mögöttem,de azért jól esett.Párszor meglepett mikor kanyarban elhúzta magát a mások oldalra mert,hogy neki megy a feje a táblának ?Most amit nem értek a fogyasztásom 4 lityi lett , eddig 5,5 körül mozgott.
UHU-val én voltam! :D Na de kérem, hol vannak a személyiségi jogok? :D Néztem én is, volt jó pár gsr! Nektek mennyire jött be a rendezvény? Nekünk annyira most nem, szerintem az előzőek sokkal jobbak voltak. Bár a hangulata a régi! :D
csak összeszedtem magam egy kurta karikára
volt Érden motoros felvonulás reggel 10-kor , (majdnem éccaka) úgy éreztem, h GSR nélkül megrendezhetetlen, ezért részt vettem rajta
utánna mentem össze vissza, kettőre értem haza fasza vót
Szevasztok, ha valakit erdekel, szoljon. Ingyen vihetok, budaorsi atvetellel (se posta, se fuvarozast nem vallalok, ezert is lenne ingyen):
- nagyon nagyon sok motoros magazin (kb 2006-2012 kozottiek), Motorrevu, Superbike stb... Kb 100 kilot nyom, csak egyben!
- BT15 es BT16 elsok (120-as), a fenykepen lathatoak, max. 8ezer, min. 6ezer van bennuk
Koszi
ja ez lemaradt
és kibasz.tt jó volt
szép estét fórum társak!
nekem muszáj volt haza jönnöm, kertipartikázunk
Volt GSR bőven ...
volt Érden motoros felvonulás reggel 10-kor , (majdnem éccaka) úgy éreztem, h GSR nélkül megrendezhetetlen, ezért részt vettem rajta
utánna mentem össze vissza, kettőre értem haza fasza vót
- nagyon nagyon sok motoros magazin (kb 2006-2012 kozottiek), Motorrevu, Superbike stb... Kb 100 kilot nyom, csak egyben!
- BT15 es BT16 elsok (120-as), a fenykepen lathatoak, max. 8ezer, min. 6ezer van bennuk
Koszi
Szedem össze a cuccot és indulok Kunmadárra ! Super az idő