Jaja.... pénteken már megjött amúgy, de dolgoztam, most már ez az 1 éjszaka kibírja... amúgy mérgemben hogy nem jött le összepakoltam mindent és mondtad ezt a jó ötletet, már nem volt kedvem kitolni a helyéről ..... holnap hallani fogom már, meg remélem ti is és elkészül a videó róla
tegnap láttam egy szürkét a II. Rákóczin kifelé Csepelről 18.30 magasságában kifelé vigyázülésben motorozni, nem innen valaki
annyi az új arc, h akár előfordulhat
Ooh semmi baj, nekem teljesen kiment a fejemből...... meg szét van szedve most ugye a dob miatt, holnap délelött folytatom majd, remélem 1-2 óra magasságában már bőven kész lesz és gurulhatok én is
Igen 8 csavar, csak elég nehéz hozzá férni szerintem.
Még a két szélső oké, de a két középső
Nem szeretném a hűtőt szétcseszni.... ez a másik megoldás amit ajánlottál a segédvázas ez sokkal szimpatikusabb, ja és köszönöm szépen rengeteget segítettél az információval.
Ha felkerült a dob dobok fel képet is :)
Nagyon jóó :)
Remélem akkor ez működni fog és szuperul letudom szedni a dobot nem kell szenvednem vele.
Tudtam én, hogy érdemes kérdezni és nem feszegetnem a dolgokat ott , ezzel a megoldással valóban könnyebbnek néz ki a helyzet.
A két elsőt kilazítod, a két hátsót ki is veszed.
A gátló fel fogja nyomni a segédvázat, tehát ha nem vagy biztos abban amit csinálsz, akkor inkább 2 ember. Az egyik tartja a segédvázat és óvatosan felengedi a másik a dobot cserélni.
Nekem ma sajna nem volt km-er vadászat, mert elkezdtem szétszedni a motorom, dob csere , mert megjött a Martin sport ...... jelenleg úgy áll a helyzet, hogy szinte minden csavart leszedtem és elég jól mozog a kipuffogó rendszer, de nagyon úgy néz ki, hogy nem úszom meg azt, hogy a leömlőnél is leszedjem. Kb. 3cm-ert kellene előre menni-e, hogy szépen lejöjjön.
Feszegetni nem merem nem akarom, hogy letörjön. Vagy esetleg valakinek valami ötlete, hogy a jelen állás szerint /kb. a leömlő csavarjai vannak a helyükön már csak/, hogyan tudnám leszedni?
Ja és legjobban, hogyan tudnám kiszedni a leömlő csavarokat? nem kell hozzá a hűtőt leszedni ugye?
Szijjasztok
Újjabb kisérlet arra, h a szerencsétlen sztgép megcsinálóggyon, mosmáá nagyonúgynézki
Szoktok motorozni , mer émmá nagyon, tegnap ette hattó fékilencig 127 kilcsi, titta jó vót
Ez ugye nem valóban így volt?
Mond, hogy az asszony nem engedte vagy hazudj......de, hogy nem volt kedv egy GSR-hez? Ez kérem büntetendő!