Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátra vicces lenne a motoron.
Ez van és előre kell nézni.
...és SZIASZTOK .
Én is így csinálnám !
nah így mindjárt más, köszi
1200-1500 forint egy nittelőszem.És ha ismeretségi körben van nittelő akkor pár sörért felrakják és nyugi van.
Ha meg nem akkoris.
"Más meg azt csinál ami jól esik."
Sokat segítettél, kösz XDD
Mondtam...........felőlem...............én nem fogom patentszemmel felrakni.
Más meg azt csinál ami jól esik.
Az gagyi volt, rosszul lett felrakva..... nem jó irányba lett felrakva...stb.
Mert a lánc gyártói 50 ló fölött nem ajánlják.
És már volt hogy el lett vesztve a szem rögzítő eleme.
De felőlem te fel is drótozhatod a tiedre.
Leesni nem fog.
Miért is?
Ugyanaz az agyad fogja össze a két stiftet, mint a normál láncszem.
A különbség, hogy oldható.
Nem a rögzítésre hat az erő, oldalra.....
Ha sírsz, akkor én is tünök
Soha nem nőtte ki magát senki, nem lett közöttünk egy "FŐNI"
Arra gondolok, h kellett volna egy valaki, aki összetartotta volna ezt az egészet, egy olyan valaki akire odafigyeltek volna, mint az LFP-ben. Nem a legügyesebb v a legjobb v a legidősebb, hanem akitől ez nem állt volna távol, talán a Maci, én Őt éreztem a leg alkalmasabnak erre. Persze nem megbántva ezzel bárkit is
Sokak szerint a fő gond, h sokan eladták a motort /Wasp, Sipi, Para, Fndi/ van akikről nem hallani, és vannak akiknek idejük nincs, aztán ott a pénztelenség De azt nem tudom elfogadni, h nincs egy nap az évben, h összeüljünk egy asztalhoz egy vacsi-ücsi-KV-ra. Motorral, autóval, vagy egy bal lábas rollerral, mindegy ki mivel jönne, de ez azért nagyon benne volt 3-4 évvel ezelőtt, h ez ilyen jó team lesz. Benéztem
Talán az újjakkal, Ők mintha nem akarnának közös motorozni, vagy nem értem, bár olyan nagyon jó idő is kevés volt. Mindegy majd lesz valahogy
50 lóerő felett én nem tennék fel patentszemet.
Ha egy combosabb gyorsításnál szétnyílik és lábszáron vág az azé nem túl jó dolog.
sztem nem gáz nekem 1x 116-osból lett feltéve a lánc és úgy kellett hozzá a patentszem
Jóreggelt
Lemostam a láncom és gondoltam megnézem miféle, feliratot nem sokat találtam rajta, de az kiderült hogy patentszemes. Ez szerintetek gáz? Nem csak a kisebb/gyengébb láncokra szoktak patentszemet tenni? Azonnal vegyek egy újat vagy nem lesz baj vele? Egyébként elég újnak tűnik egy darabig még nem cserélném ha nem muszáj.
hát, nincs nagy pörgés itt
szélvédelmi eszközt érdemes installálni, haszna is van, vagy csak mégrondább lesz tőle a motor?
Ennek még Én sem örülök hogy így van
Én meg csak messziről nézem az asztalt.....ahol ti esztek....
Mint másban ebben is a Budapest és környéke volt erős de Én is csak sasolom a visszaesést.Évadnyítóról már lemaradtunk meg szerintem a többiről is.Ami van azt kell szeretni..., amit főzünk azt esszük...

Nem , itt vagyok rendszeresen, csak nem írkálok annyit.
Nem motorozgatunk, nincsenek közös túrák, nincs személyes kapcsolat, így nem is nagyon van miről írni, nincs megbeszélgetni való
Jobb lenne ha másképp lenne..., de ez van, a régi csapat szétszáladt
Esik az eső süt a Nap ...

Fél órája volt:
El vagy veszve mint a zőőődcségesek
Sziasztok