Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombati túra után eljött az olajcsere / 30e / ideje. 10300 Ft kedvességgel az olaj , +ajándék láncspray
1 napig csepegett az olaj a leresztő csavarnál + levett szűrőnél és új szűrővel 1-2 deci maradt a 4 literből .
Ehh................ezt mondtam szopásnak.Kapsz kb 3-4 kilót és viheted a roncsot.
Ha szerencséd van.
Remélem nem hiteles?
Kár érte !
megnéztem, igazad volt a váznyak tört, totál kár lesz. ma találkoztunk a kárszakértővel mondta h a héten felértékeli a motort és megkapom 60%-át minusz a roncs értéke.
ügyvéd.....sajnos ne hidd, hogy nem kell
köszönöm mindenkinek a tanácsokat, holnap találkozunk a kárszakértővel egy szervizben, majd mesélek. egyébként holnap reggel állásinterjúm is lesz, remélem sikerül 2-0 ra kihoznom a holnapi napot.
Én ritkán értek egyet a GINI barátunkkal
De most sajnos igaza van, mindenben !
Bármit is mondanak a helyszínen azt leginkább azért teszik, hogy minnél hamarabb le tudják zárni a jegyzőkönyvet !

,,,,történt egyszer réges régen,,,,, nem hajtottam gyorsan kb. 40-50 között,,,, elém kanyarodott egy paraszt féktávon belül se manőverezni nem volt időm se nem satu féket húzni ! ,,,,szitált az eső csúszott a nyálka nagyon ! ,,,,,, próbáltam fékezni az eleje kicsúszott és utolértem csúszva parasztot,,,,, az megállt és kérdezte történt e bajom! Mondtam nem de miattad estem el faszfej, veszélyeztettél! Ő ugyan nem ! Na rendőrt hívtunk aki megnyugtatott ne izguljak egyértelmű az eset, főuton haladtam stb stb. le is írta a jegyzőkönyvet és a másik fél a hibás majd a biztosító fizet mindent ! idomok ,ruhám stb. ! ,,,,,,,,,,,,,, telt múlt az idő mire kijött egy határozat miszerint gyorsan és nem az útviszonyoknak megfelelően vezettem így még Én fizessek 10e Ft ! na felment a pumpa kértem egy igazságügyi szakértőt persze ügyvéddel íratva ! Mi lett a vége? nem húzom, mindent elutasítottak fél év alatt és a szakértő is megerősítette a dolgot És mindent ÉN fizettem az ügyvédet, a szakértői díjat és lett a 10e ftból 200eft és a motort még meg se csináltattam ! Fogtam volna be a pofám olcsóbb lett volna ! Ez itthon a cél ! Rohadt tetvek nagyon körültekintően járj el !
Létezik relatív gyorshajtás is.
Ha az adott helyzetben megállapítják, hogy a közlekedési viszonyokhoz képest még a 40 km/h is sok volt, akkor ennyi elég is.
Na meg lehet még olyat is kérdezni a szakértőtől, hogy a motorosnak volt-e vezetéstechnikai hibája, azaz ha "jobban" motorozik, akkor elkerülhető lett volna-e a baleset.....

Nem a motoros ellen vagyok, ne értétek félre.......
Gyakorlati és megtörtént/átélt dolgokat írok le. Nehéz egy motorosnak hibátlannak lennie.
Alapvetően a GTK szopás de súlyosbíthat a hitel ha van.
Féknyomból és a sérülésből megállapítható a sebesség. kb
Sajnos semmi nem jelent, hogy mit mondtak a rendőrök a helyszínen.
Elég ha annyit mond/mondott, hogy te gyorsan jöttél és máris kezdődik
Én kb. 25-30 között mehettem az enyémmel......mondjuk a kocsi súlya és mozgása besegített
jóvan, mos néztem a képet
elég magas lesz a roncs érték, ha valóban a váznyak elment, de ha valóban alacsony sebességnél történt (40 KM/h) szinte kizárható
2006-os gyártású, 2007-es forgalomba helyezésű
Sziasztok
Elvileg nem, kicsengetnek, ha maradt menthető cuccod róla azt áruvá kell tenni. mikori a vas
és azzal rosszabbul járok?
Úgy hogy ha tört akkor javíthatatlan viszont annyira drága a csere hogy lehet csak TK-ra veszik.
megnézem majd mindenképpen, köszi a tanácsot. hogy érted hogy gond lesz?
Ha orral vetted le akkor nézd meg a váznyakat.Lehet annak kakukk....................akkor viszont gond lesz.
hát emiatt énis izgulok kicsit, nincs jártasságom ilyen esetben, de gondolom nem szokta a biztosító elsietni a dolgot. de buszra szerencsére addig se kell ülni, most örülök h nem adtam el a choppert
de legalább jól vagytok a kérdés már csak az, hogy ebből mikor lesz újra talpon a vas...
teljesen felkészültek és korrektek voltak, mondták rögtön h elsőbbségem volt tehát vétlen vagyok. bár az autóvezető próbálkozott mindennel, azt akarta bizonygatni h ő egy helyben állt én meg belementem 150-el. a valóságban kb 40el mentünk ő meg nem lassított a táblánál
sündőrség mit hozott ki ?
jelen
és a kis tescobol jöttünk mostis
Szerintem is ő lesz legalább ők megúszták, de szegény GSR megcsuklott