Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyekszem megoldani
Remek !
2 nap/1 ejszaka lehet osszejon nekem is... (Egy gyors Ausztria meg Szardinia elott ) Holnap hivlak, ules miatt is
...fejbe is !
Mármint az üveg?
Jó Estét !
M1ek !
az lesz a 4.
Nem vagy vele egyedül.... vannak még rajtad kívűl páran... öcsém is aki segített , de most már királyság van megjött a kutyulim hangja :)
Csak nyugodtan...............vendégem vagy.
beleférne-na már írni sem tudok
én is?
én majd este csak mert még vezetek.éppenséggel egy sör még beleférna bőven mert itt szabad de engem az is fejbenyom
Teis bonts egy sört.
má a fasz kivót veled , asssszzzitttem sose látom ezt a mondatot
Jaa a legfontosabb KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MINDENKINEK!
Megszólalt a Martin
Sikerült összerakni ahogy Gino mester mondta
megemel és csavarhúzóval beigazít..... jobb volt így hogy ketten csináltuk.
O02]
2 hete péntek le somogy, vnap vissza
múlt hétvégén ugyan ez ...
mindkétszer 7es oda, nyolvanakárhányas vissza volt a terv ... de sikerült kicsit jobban megismernem a 7est oda vissza

most egy darabig inkább nem ...
Ha emelőn van a motor (ne dőljön el) és finoman aláemelsz a blokknak, akkor a hátsóvilla süllyed. Tehát lejjebb kerül a rugóstag.
Csavarhúzóval beigazítod, miközben tartod lefele a segédvázat.

Annyit beszélünk már róla, hogy ennyi idő alatt darabokra lehetne szedni az egész motort.
persze azt tudom.
Csak azt nem vágom miért ment el kb. 1cmert felfelé
Mindent úgy csináltam ahogy írtad.
2 csavar kiszed és másik kettő meglazít.
és a rugós tag elnyomja ....... hát el is nyomta.
Kibeb@szott kurva életit neki
Üdv a CSAPATNAK!

Megint szervezek egy "vacak" Türnitz-i gurulást! Május 17.-én délelőtt indulnánk, mert este tűzoltó nap lesz... Szombat, vasárnap gurulás a helyi motoros térképe alapján, hétfőn egy hosszabb úton haza. 31 €/fő/éj - fullos reggelivel és vacsorával zuhanyozós WC-s szobákban a hely. Egyéb költség még a benzin úgy maximum 1400 km megtételéhez. Este a klubhelyiségben a sör 1 € és a pálaesz is annyi. Még a napközbeni fagyi, kávé és ilyesmi költségét kalkuláljátok be. Bemotorozandó terület Mariazell és környéke. Két csportra gondoltam, közös találkozási pontokkal. "Türelmetlenek" és "türelmesek"! :-)
Aki jönne, az írjon az oldklu@vipmail.hu címre, vagy hívjon.
https://www.facebook.com/photo...
Nem is értem, hogy miért ugrott szét mikor direkt szóltam előtte.
Nekem nem ugrott szét, pedig senki sem szólt.

Egyedül szoktam csinálni.
Azt is írtam, hogy ha már látod a csavar lyukat, akkor egy csillag csavarhúzóval központosítani tudod. Úgy, hogy beledugod és beigazítod, gondoltam ezt azért tudod.
Utána fellógatnám egy spanival az ezüst vázon átfűzve kivenném az emelőt és a hátsó keréknél fogva bejátszanám.
az lesz meg ebédelek és bedobok egy sört.....
így se, úgy se lesz ma motorozás
Bonts ki egy sört.