Igen nekem ez 5,5l bár Enesénél az elkerülőn nem bírom nem kergetni 190ig.Még nem próbáltam soha a végét bár nem is hiányzik valahol 230 körül van nem?
A hétvégén mikor Üvegtigrishez mentünk haza fele fél úton tankoltunk 179km-re nekem 4,75L/100km-er jött ki.
Városba max 60 és városon kívül előzésnél 120 amúgy 100-as tempó, elég nyugdíjas tempóban mentünk, de ez a fogyasztásból is látszik, de ez is volt a cél, hogy megnézzük. Amúgy én is hasonló 200-250km-ernél szoktam tankolni.... ahogy épp útba esik a kút.
Rendszeresen a tartalék villogása után tankolok pár kilométerrel ,általában 12-13 litert a megtett 250km -re Ti ,hogy vagytok.Ez ilyen laza néha kihúzatós(8ezer fölé pörgetve) menet.
annak örülj, hogy nincs bajotok.
Mikor én is megfeküdtem és csúsztam kb 60 métert bőrruha nélkül.........örültem, hogy feltudok állni csak aztán az oldalfekvés ment nehezen pár hétig
De ha telibekapok egy autót vagy vmi tereptárgyat lehet ott maradok.
A motort meg összeraktam idővel, igaz csak kisebb bajok lettek rajta ( idom sérülés, léptetővilla eltört, gomba letört...)
Egyre több gsr-t látok erre felé is manapság megszaporodtak.
Ez igaz, nagy szerencse hogy lassan mentünk.
De sajnos ez sem vigasztal, idén vettem a motort 1300km-t tettem bele, 2 évig gyűjtöttem rá most meg majd kiszúrják a szemem pár száz ezerrel, miközben bőven 1M felett lenne egy hasonló állapotú GSR. Még ki se próbáltam mennyi a vége
15:45 korul mar kint leszek. Gyereeeee!
Városba max 60 és városon kívül előzésnél 120 amúgy 100-as tempó, elég nyugdíjas tempóban mentünk, de ez a fogyasztásból is látszik, de ez is volt a cél, hogy megnézzük. Amúgy én is hasonló 200-250km-ernél szoktam tankolni.... ahogy épp útba esik a kút.
Ahogy neztem meg 11 hely van, 16:30-18:00 kozotti etapba, ez a kezdo utcai csoport.
de örülj hogy a bajban a jó hogy itt vagy
Jól látod !
Mikor én is megfeküdtem és csúsztam kb 60 métert bőrruha nélkül.........örültem, hogy feltudok állni csak aztán az oldalfekvés ment nehezen pár hétig
De ha telibekapok egy autót vagy vmi tereptárgyat lehet ott maradok.
A motort meg összeraktam idővel, igaz csak kisebb bajok lettek rajta ( idom sérülés, léptetővilla eltört, gomba letört...)
Egyre több gsr-t látok erre felé is manapság megszaporodtak.
De sajnos ez sem vigasztal, idén vettem a motort 1300km-t tettem bele, 2 évig gyűjtöttem rá most meg majd kiszúrják a szemem pár száz ezerrel, miközben bőven 1M felett lenne egy hasonló állapotú GSR. Még ki se próbáltam mennyi a vége