Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh csak úgy..........ne ,tied alapon.
A zongorához adták ? ...
Az olajjal kaptam ,csak nem dobom ki.
Hát............ha az a cél............én ma két pár zoknit kaptam.
Ja , de Én elhasználok mindent amit kapok , ki nem dobom .
Resol az olajteknőn kötött ki és onnan csöpögött le hideg-zsíros kulimászként.
Persze jutott a kislánckerék körül mindenhova,kábelek,tengelyek satöbbi.
A petroleum is alig vitte le.

Csak mol míg ki nem nyuvad a lánc utána elektronikus olajzó.
bocs ........folytatódik ......a sör az oka / cseh barna /
30 ezer KM -re fogyott ki 1 doboz Castrol láncspray , mondjuk a Yamahát is befújtam vele néha

Repsol-lal fojtatódik majd a lánc élete de van MOL pici dobozos túrára való is
Ma felkészítettem a a GSR-t az osztrák túrára !................lefújtam a láncot ........ ........... ........
Jó Estét !
Sziasztok.
Ki volt ma Balmazújvároson este 7 körül piros GSR-el,(LeoVince sportdob) ?
Holnap fénégy-hámnegyednégy körül megyünk üvegtájgerhö, nagyon lályjtosan /nem tudjuk, h mit bír az új leonárdó/ KV, egy stalb aszt visza. Ha van kedve valakinek fél 5 körül ott tali, utánna mennék még egy vagányabbat GSR tempóban, gyertek
jóestét

Joreg faszikák ! A medve eszik majmut, sirni gyerekek, keménykalap és krumpliorr ;))))) Így sodrodjatok ki a kanyarban!;)))

http://subba.blog.hu/2013/05/0...
Jó Reggelt !
GSR motorra gondoltam! Te! Te! Te HONDÁS! Nekem még most is a GSR-hez húz a szívem! Meg az összes többihez... :-)
Az érzékelő kikopott! Nekem cserélték. ...Amikor volt GSR-em! Hogy mekkora hülye voltam, amikor eladtam.....
Milyen egyetlen?
Alme, Maci, Yikess is megy végig, én meg a szombati estén eszek-iszok veletek!
Türnitz? Tybee az egyetlen? Még van egy két ágyas szoba! www.turnitz.at oldalon meggnézheted!
Eddig 5 GSR jön, és sok más. Két csoport lesz, egy "izgága" és egy "nyugis"! :-)
GSR-rel a nyugisban? :-) :-) :-)
Május 17- 20.
Nekem van! Gyere be a TOMMOT mintaboltba!
http://www.tommot.hu oldalon a cím.
Helló,

Nem 50-ból egyszer nem mutatja, hanem kb. minden 50. alkalommal egyszer mutatja az üreset. Eddig nem volt ilyen gond, úgyhogy nem hinném hogy a váltás miatt van. Egyébként ha üresben van és megmozgatom a váltót, néha helyreáll a kijelző. Valami kontakt hiba lehet?
Nincs valakinek eladó sisakja? Utasnak kéne S-M méret!
Legyél határozott váltáskor. (50-ből egy nem probléma.....de határozottabban válts)
Sziasztok,

Szeretett motorom fokozat visszajelzője kicsit rakoncátlankodik. Kettesből üresbe pakolva a váltót sem az N jelzést sem a 0-t nem jelzi (kb 50 alkalomból egyszer igen). Ilyenkor mindig óvatosabb vagyok, gyakran azt hiszem, hogy még sebbességben van. Egyesből üresbe pakolva nem csinálja. Mi lehet a probléma, találkozott más ezzel a jelenséggel?
Köszi!

Zsolt