Csak veletlen volt, lekorozottek voltak elotted.
Tenyleg kiraly a ring, azt hiszem megyek maskor is.
Persze neha Kakucsra is le kell nezni, finomitani a kanyartechnikat.
Nem tudom mi lehet, csak a gumira tippelek. A többiek mennek rendesen én meg küzdöm mert a hátulja nem stabil. Na jó ez csak fokozott igénybevételnél jelentkezik
Tavaly óta motoron van 7e körül nyomtam le vele...............előtte fingom nincs hogy tárolták.
Simán emelte a seggét fékre.
Ugyanezt nem tudtam megcsinálni road2-vel mert mászott el mint a puding.
Nem lehet, hogy mas a gond? Hentinel pl. motormosas utan jelentkezett, sampon/wax is okozhatja... Lacinal meg egy nagyon kis olaj eresztes (a BMWk mar csak ilyenek ) pont a hatso kerekre nyomott par csepp olajat...
6 éves a hátsó gumim dot szám szerint. A frászt hozta ma rám az Eger-Lillafüred úton ! Megúszott a segge egy kanyarba mint ha jégen mennék, pedig nem kavicsos kanyar volt, még a Hevesi oldalon történt. Szembe sávba kötöttem ki, ippeg összeszedtem a vasat Még jó hogy nem jött semmi szembe, a többiek jobban megijedtek mint én Konvojba mentünk, a többiek sem mentek lassabban. Profilmélység még nagy, de sajnos így már elveszett a bizalom :) Sajnos nem ez az első eset amikor megtréfált.... 100 szónak is egy a vége, r17 től olcsóbban tud valaki gumiforrást? Road 2 van rajta, az elsőt tavaly vettem az szinte új, kellene most egy hátsó
Apropó Egri út, barátom a BKing-el ráment egy kőre ami a kanyar közepén volt, 2 felni behajlott ....Egri út kerülendő
Igen még szoknom kell mert 2 hónap volt aug.-szept. amikor megvettem és használtam ,ez lesz az első igazi szezon.A vezetéstechnikán hétvégén igazábol a szlalomnál volt necces ,míg ugye a "folyamatos" hátsófékezést ajánlotta az oktató.
Le a kalappal! felvettem 40 percnyi ringezest (amikor megeloztel azt is ), viszont a 37. Masodpercben egy bogar beteritette a fel optikat, igy vegig lathato egy jooooo nagy sarga paca...
Nem szabad megszüntetni a gázkar holtjátékát.
Ha érzed azt a rántás, az a hajtásláncban van, mert egyel magasabb fokozatban van a kelleténél az adott sebességnél.
május 1. belváros
Tenyleg kiraly a ring, azt hiszem megyek maskor is.
Persze neha Kakucsra is le kell nezni, finomitani a kanyartechnikat.
Simán emelte a seggét fékre.
Ugyanezt nem tudtam megcsinálni road2-vel mert mászott el mint a puding.
Apropó Egri út, barátom a BKing-el ráment egy kőre ami a kanyar közepén volt, 2 felni behajlott ....Egri út kerülendő
Hátsóval kell "nagyot" és rövidet fékezni....ha nyomod folyamatosan elégeted, megforralod.
Ha érzed azt a rántás, az a hajtásláncban van, mert egyel magasabb fokozatban van a kelleténél az adott sebességnél.