Már írtam, hogy nem szétszedhető. Illetve utána nem összerakható.
Nem csak a fülek fogják, ragasztva is van a flexi a fekete műanyag házhoz.
Esetleg fényszsórókkal foglalkozók tudnak valami megoldást.
A lámpa burát szeretném leszedni,mert por szerű valami van benne és azt szeretném kitörölni!
Az oldalán vannak pöckök ,de a fekete műanyag elég gyengének tűnik,hogy ha feszegetném eltörik,ezért szeretnék segítséget kérni,hogy hát ha valaki már szedte szét!
Nincs valakinek "véletlenül" egy hátsó fékcső lefogatója, ami a hátsó villához van csavarozva, és a sárvédőt is rögzíti ? Az enyém valahol elkóborolt, ma vettem észre..
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a az első lámpát , h lehet leszedni,mert nagyon koszos belülről és megszeretném takarítani!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
A gyári végáttétel 16/48.
A gyári lánc: RK525SMOZ7Y /114
Előre érdemes 15-ös fogaskereket venni.
A láncnál a gyári adatokat ismerve lehet választani sok gyártó lánca közül.
Többnyire D.I.D. kerül fel sokszor, mert az beszerezhető jól.
(Én raktam már fel D.I.D. 525ZVM2 -est.)
De rakhatsz fel mást is, ahogy jól esik.....a méret legyen jó.
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy mekkora fogaskerekek vannak gyárilag a motoron. Érdekelne továbbá az is, hogy mekkora és milyen láncot érdemes venni csere esetén. Itt a lánccal kapcsolatban minden felmerülő adat érdekel, mert most fogok elősször láncszettet cseréltetni a gépen, úgyhogy most úgy vagyok mint kezdő homi a gőzben.....
Építő jellegű válaszotokat előre is köszi.
üdv nektek!
Van valaki aki gyakran jár a 3. sz. főúton? Bp-Nyíregyháza utat merjem megtenni ott vagy maradjak a jó öreg unalmas M3asnál? Igazából csak az útburkolat minősége érdekelne..:) Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Nem csak a fülek fogják, ragasztva is van a flexi a fekete műanyag házhoz.
Esetleg fényszsórókkal foglalkozók tudnak valami megoldást.
Az oldalán vannak pöckök ,de a fekete műanyag elég gyengének tűnik,hogy ha feszegetném eltörik,ezért szeretnék segítséget kérni,hogy hát ha valaki már szedte szét!
Csavarral van rögzítve.
Amúgy az oldalán lévő két burkolatot leszedve, oldalanként két csavar tartja.
Azt szeretném kérdezni,hogy a az első lámpát , h lehet leszedni,mert nagyon koszos belülről és megszeretném takarítani!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
Nem annyival drágább hogy megérje az utángyártott.
Volt már pontatlan hiflo is.
Csak a sportszűrőt.
Légszűrő cserénél az új szűrőt be kell fújni valamilyen szerrel,olajjal,..stb vagy egyszerüen csak belerakom és kész?
A gyári lánc: RK525SMOZ7Y /114
Előre érdemes 15-ös fogaskereket venni.
A láncnál a gyári adatokat ismerve lehet választani sok gyártó lánca közül.
Többnyire D.I.D. kerül fel sokszor, mert az beszerezhető jól.
(Én raktam már fel D.I.D. 525ZVM2 -est.)
De rakhatsz fel mást is, ahogy jól esik.....a méret legyen jó.
Valaki megtudja nekem mondani, hogy mekkora fogaskerekek vannak gyárilag a motoron. Érdekelne továbbá az is, hogy mekkora és milyen láncot érdemes venni csere esetén. Itt a lánccal kapcsolatban minden felmerülő adat érdekel, mert most fogok elősször láncszettet cseréltetni a gépen, úgyhogy most úgy vagyok mint kezdő homi a gőzben.....
Építő jellegű válaszotokat előre is köszi.
üdv nektek!
Irány a Mátra! Gyöngyös-Mátraháza-Eger-Lillafüred-Miskolctapolca-Mezőköv
esd......!
Indulás 9ó00p Iklad.
Hasatokra süt a Nap , gyerünk motorozni , nincs kifogás
Van valaki aki gyakran jár a 3. sz. főúton? Bp-Nyíregyháza utat merjem megtenni ott vagy maradjak a jó öreg unalmas M3asnál? Igazából csak az útburkolat minősége érdekelne..:) Köszönöm előre is a válaszokat!:)