Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óhe Épp most írtam neki itt a fórumon valamelyik nap, hogy láttam a motorját a kisTesco-nál.... legalábbis szerintem ő az....
GTFour nem lehet, a szín miatt. Ki van még itt miskolci?
sorry most olvasom
Csere lesz mi? Elgondolkodtal, hogy egy Gsr ami megy, vagy egy Bmw amit csak tologatsz
Mi már 7 éve tudjuk ezt....
Jó hát!
Most tettem le a vasat!

ez jóvót!
Ma két volt GSR-es társaságában ,,,,,,ezzel a motorkerékpárral , (YIKESS ) jóvoltából ma mentem egy nagyobb karikát ! Nem is vót rossz ! Elsőre ugyan "biciklis" érzésem támadt, furi volt, de összemelegedtünk és mikor rájöttem, hogy visítva szép a világ, vissza két ganggal mint ahogy azt Én elképzeltem, akkor már hasított is rendesen :)) Kezes, kiváló, jó kis gép ez,,,,,,,,,
legyen negyed5-fél5
nekem innen a belvárosból nem garantálható a fél óra kiérés!
veresen nem nagyon jártam még, fagyizót könnyen megtalálom?
hm, eszem is egy fagyit!
:)
Találkozhatnánk veresegyház torony fagyizó negyed öt körül?
öltözök de igen
Itt vagy még?
okés,
én itthon most kaptam engedélyt a felszállásra, szóval nekiindulok, szerintem Vác felé, hogy ha esetleg itt írsz, vagy csörögsz (a húsz harminchárom negyvennyolc hétharmincnyolcra) akkor még össze is köthetjük útvonalainkat. ha nem veszem fel, akkor nagyon megyek, de meg-meg állok néha egy italra cigire
Szia!
Nem indultam még sehová mert én + a gyereket viszem a suliba szerepelni.Utána jön még egy haver ha gondolod mehetünk még egy kicsi vhová!
Szia Péter!
bocs, de tegnap egy spontán duhajkodás közepébe csöppentem ... így megnyúlt a szombati nap és éjszaka is, viszont rövidült a vnap ...

elindultál délkörül?
én olyan fél4-4 körül leszek képes elindulni
de nem is baj, mert ezek a szélsőséges érzelmű motorosok itt kevernek a környéken ... még jó, hogy nem keveredtem közéjük ...
stingray.....zsivány, csak én nem férek el benne
én ilyennel sokat mentem gyerekkoromban, csak fekete volt és nem kombi
az enyémén lenne mankó kerék
ezzel vigyenek téged a Markóba
ez brutális
Végre megtaláltad a neked valót!