Ma két volt GSR-es társaságában ,,,,,,ezzel a motorkerékpárral , (YIKESS ) jóvoltából ma mentem egy nagyobb karikát ! Nem is vót rossz ! Elsőre ugyan "biciklis" érzésem támadt, furi volt, de összemelegedtünk és mikor rájöttem, hogy visítva szép a világ, vissza két ganggal mint ahogy azt Én elképzeltem, akkor már hasított is rendesen :)) Kezes, kiváló, jó kis gép ez,,,,,,,,,
legyen negyed5-fél5
nekem innen a belvárosból nem garantálható a fél óra kiérés!
veresen nem nagyon jártam még, fagyizót könnyen megtalálom?
hm, eszem is egy fagyit!
:)
okés,
én itthon most kaptam engedélyt a felszállásra, szóval nekiindulok, szerintem Vác felé, hogy ha esetleg itt írsz, vagy csörögsz (a húsz harminchárom negyvennyolc hétharmincnyolcra) akkor még össze is köthetjük útvonalainkat. ha nem veszem fel, akkor nagyon megyek, de meg-meg állok néha egy italra cigire
Szia Péter!
bocs, de tegnap egy spontán duhajkodás közepébe csöppentem ... így megnyúlt a szombati nap és éjszaka is, viszont rövidült a vnap ...
elindultál délkörül?
én olyan fél4-4 körül leszek képes elindulni
de nem is baj, mert ezek a szélsőséges érzelmű motorosok itt kevernek a környéken ... még jó, hogy nem keveredtem közéjük ...
Most tettem le a vasat!
ez jóvót!
nekem innen a belvárosból nem garantálható a fél óra kiérés!
veresen nem nagyon jártam még, fagyizót könnyen megtalálom?
hm, eszem is egy fagyit!
:)
én itthon most kaptam engedélyt a felszállásra, szóval nekiindulok, szerintem Vác felé, hogy ha esetleg itt írsz, vagy csörögsz (a húsz harminchárom negyvennyolc hétharmincnyolcra) akkor még össze is köthetjük útvonalainkat. ha nem veszem fel, akkor nagyon megyek, de meg-meg állok néha egy italra cigire
Nem indultam még sehová mert én + a gyereket viszem a suliba szerepelni.Utána jön még egy haver ha gondolod mehetünk még egy kicsi vhová!
bocs, de tegnap egy spontán duhajkodás közepébe csöppentem ... így megnyúlt a szombati nap és éjszaka is, viszont rövidült a vnap ...
elindultál délkörül?
én olyan fél4-4 körül leszek képes elindulni
de nem is baj, mert ezek a szélsőséges érzelmű motorosok itt kevernek a környéken ... még jó, hogy nem keveredtem közéjük ...