Ma cimborámmal egy kis délutáni motorozás keretein belül elgurultunk az Üvegtigrishez. Komáromba és Piliscsaba felé elég sok GSR-essel "találkoztam". Intettem mindnek, hátha valaki innen volt
egy bp visegrád szerpentinezés után vissza értem bp-re és én is elindultan vácnak m2-n, de 0ás után elsőn lejöttem dunakeszinek mert elkezdett petyeregni ... úgyhogy vissza 11es üröm vörösvár solymár budakeszi majd m1-m7 közösön be egérútra rákóczi híd majd otthon édes otthon ...
a holnapot még nem tudom, Kedvesem ("Az én Kedvesem..." :P ) kezdi lassan kevésbé tolerálni, hogy az összes szabadidőmet nyeregben töltöm ... a baj, hogy vinném őt is, de van egy alkunk:
... amíg nem mentem legalább 10.000km-t addig nem ül fel mögém ...
még odébb van!
de meglássuk, este még megtárgyaljuk itt a forumon meg itt a lakáson belül is!
Most jöttem meg egy Vác környéki karikáról de 1percen múlott a zuhi!
Megúsztam no nem szó szerint
A holnapról bővebbet később tudnék mondani de tulképpen mind1 hogy merre megyünk. Találkozhatunk akár valahol Pesten is aztán egyéni ötletek alpján.............goooo
de bejelentkezett kisth, hogy máriabesnyőnél Ő volt, valószínűleg őt szoktam látni (feketeszürke GSR)
a holnapi napról kicsit bővebben? iklad/aszódi start gondolom, de utána merre? Bpről nekem az a start lehet kiesik, de ha ... :)
meglássuk, időkép mondjuk csűnya felhős esős villámos előrejelzést mutat holnapra ...
Csáó!
Hát ez a Laci most neked szólt.Ezt az aszódi srácot még nem láttam itt a fórumon akivel reggelent ütközöl de lehet,hogy én vagyok vakegér.Viszont vasárnap menet van vhova,ha gondoljátok összeegyeztethetjük a karikát! Ú de megszerkeztettem ezt a szót! Még bejelentkzett 1-2 mókus oszt megnézünk ezt-azt itt-ott!
GPS valahol elrejtve?ha már eltűnt legalább a sünöknek megmondod hol találják.
http://www.expressz.hu/gps-nyomkoveto-csak-19-900-ft-autob
a-motorba-hajoba-33342635/
hajrá KIMI
Hogy bírtad az utolsó 30-40 kilométert tolni?
320Km után tankoltam , villogott a szemem is nem csak az üzemanyag jelző , 15 litert tankoltam , 1.5 liter körül lehetett még benne.
Volt 1 elb@szott előzésem .....tanulságos volt
Ma cimborámmal egy kis délutáni motorozás keretein belül elgurultunk az Üvegtigrishez. Komáromba és Piliscsaba felé elég sok GSR-essel "találkoztam". Intettem mindnek, hátha valaki innen volt
a holnapot még nem tudom, Kedvesem ("Az én Kedvesem..." :P ) kezdi lassan kevésbé tolerálni, hogy az összes szabadidőmet nyeregben töltöm ... a baj, hogy vinném őt is, de van egy alkunk:
... amíg nem mentem legalább 10.000km-t addig nem ül fel mögém ...
még odébb van!
de meglássuk, este még megtárgyaljuk itt a forumon meg itt a lakáson belül is!
Megúsztam no nem szó szerint
A holnapról bővebbet később tudnék mondani de tulképpen mind1 hogy merre megyünk. Találkozhatunk akár valahol Pesten is aztán egyéni ötletek alpján.............goooo
a holnapi napról kicsit bővebben? iklad/aszódi start gondolom, de utána merre? Bpről nekem az a start lehet kiesik, de ha ... :)
meglássuk, időkép mondjuk csűnya felhős esős villámos előrejelzést mutat holnapra ...
szép az időőőőő
hol van a "belga söröző", meg "mikor" ?
(bár itt felvetül megint az a kérdés, hogy "én laci?" )
na, csak járna le a mosógép, és már húzom is a csíkot! Bp-ről valaki mostanában nem akar elindulni valamerre?!
Hát ez a Laci most neked szólt.Ezt az aszódi srácot még nem láttam itt a fórumon akivel reggelent ütközöl de lehet,hogy én vagyok vakegér.Viszont vasárnap menet van vhova,ha gondoljátok összeegyeztethetjük a karikát! Ú de megszerkeztettem ezt a szót! Még bejelentkzett 1-2 mókus oszt megnézünk ezt-azt itt-ott!
http://www.expressz.hu/gps-nyomkoveto-csak-19-900-ft-autob
a-motorba-hajoba-33342635/