Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máskor ne takard már ki azt a szép motort!
én ebédelni ,utána F1
hajrá KIMI
Dél körül valaki valahová?
Szép!

Hogy bírtad az utolsó 30-40 kilométert tolni?
Én voltam
Volt velünk 1 szép BMW is , Triumph nem
Tegnap + volt a Soltvadkert /fagyi / - Harta /halászlé/ program.

320Km után tankoltam , villogott a szemem is nem csak az üzemanyag jelző , 15 litert tankoltam , 1.5 liter körül lehetett még benne.

Volt 1 elb@szott előzésem .....tanulságos volt
No akkó? mikó?
,,,, jobbra
holnap 10ó Szentendre bnznkt jobara idulás
a tigrisnél ma nagyon sok motoros volt, gondolom azért mert Pátyon meg motoros buli van
Sziasztok!

Ma cimborámmal egy kis délutáni motorozás keretein belül elgurultunk az Üvegtigrishez. Komáromba és Piliscsaba felé elég sok GSR-essel "találkoztam". Intettem mindnek, hátha valaki innen volt
egy bp visegrád szerpentinezés után vissza értem bp-re és én is elindultan vácnak m2-n, de 0ás után elsőn lejöttem dunakeszinek mert elkezdett petyeregni ... úgyhogy vissza 11es üröm vörösvár solymár budakeszi majd m1-m7 közösön be egérútra rákóczi híd majd otthon édes otthon ...

a holnapot még nem tudom, Kedvesem ("Az én Kedvesem..." :P ) kezdi lassan kevésbé tolerálni, hogy az összes szabadidőmet nyeregben töltöm ... a baj, hogy vinném őt is, de van egy alkunk:
... amíg nem mentem legalább 10.000km-t addig nem ül fel mögém ...
még odébb van!
de meglássuk, este még megtárgyaljuk itt a forumon meg itt a lakáson belül is!
Most jöttem meg egy Vác környéki karikáról de 1percen múlott a zuhi!
Megúsztam no nem szó szerint
A holnapról bővebbet később tudnék mondani de tulképpen mind1 hogy merre megyünk. Találkozhatunk akár valahol Pesten is aztán egyéni ötletek alpján.............goooo
de bejelentkezett kisth, hogy máriabesnyőnél Ő volt, valószínűleg őt szoktam látni (feketeszürke GSR)
a holnapi napról kicsit bővebben? iklad/aszódi start gondolom, de utána merre? Bpről nekem az a start lehet kiesik, de ha ... :)
meglássuk, időkép mondjuk csűnya felhős esős villámos előrejelzést mutat holnapra ...

szép az időőőőő
nem tudom, lehet ...
hol van a "belga söröző", meg "mikor" ?
(bár itt felvetül megint az a kérdés, hogy "én laci?" )

na, csak járna le a mosógép, és már húzom is a csíkot! Bp-ről valaki mostanában nem akar elindulni valamerre?!
Laci te jötté' szembe a Belga sörözőnél?
Elérhetőségem az adatok közt.
Csáó!
Hát ez a Laci most neked szólt.Ezt az aszódi srácot még nem láttam itt a fórumon akivel reggelent ütközöl de lehet,hogy én vagyok vakegér.Viszont vasárnap menet van vhova,ha gondoljátok összeegyeztethetjük a karikát! Ú de megszerkeztettem ezt a szót! Még bejelentkzett 1-2 mókus oszt megnézünk ezt-azt itt-ott!
Melyik kukában?
GPS valahol elrejtve?ha már eltűnt legalább a sünöknek megmondod hol találják.
http://www.expressz.hu/gps-nyomkoveto-csak-19-900-ft-autob
a-motorba-hajoba-33342635/
Egyszer felejtettem rajta a tárcsán,majdnem fekvés lett belöle.Aztán a tiszánál kacsáztam egy nagyot a zárral. . .
Mert fekszel-kelsz tőle és még a féktárcsát is elkqrja !
Mert elvihető a motorral együtt.....ennyi.