Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól tetted!
az időjárásról írták is, hogy hűvös csapadékos nyár jön, eseti jelleggel lesz egy két nap kánikula ...

majd jól beleőrülünk, hogy 2-3nap alatt esik/emelkedik 20 fokot az időjárás ... LOL
áhh, ne is kérdezd ...
mikor elb@szódik az idő - sikeresen elszámolom magam valahol - bekapok valami fajin kis göthösséget, mely kitart a jóidő végéig, amikor újra nem lehet épp motorolni, majd ...
és ez így megy egy jó ideje ... pihenni nincs idő, dolgozni kell - ahogy tankolni is ...
de majd júniusban! :)
A tegnapi jó időt kihasználtam egy 200Km es gurulással Nem tudom mikor engedi az időjárás hogy újra motorra üljek
Köszönöm, hétvégén megpróbálkozom valami hasonlóval! :-)
Mi van elveszett ember?
Kicsit kell barkácsolni de megoldható!
Hali!
Van valaki közöttünk aki megszabadult a rendszámtábla tartó konzoltól? Nézegetem, hogy mit lehetne vele tenni, de lövésem sincs, hogy hova rakjam az irányjelzőket.... Valakinek ötlet? Esetleg kép?
itt meg még ma se sajnos,
meg már egy ideje nem ...

meg egyébként is ... fuck this may ...
Köszönöm, tegnap a postakocsi meghozta a csomagot! Köszi ismét!
Majd ma
Jó Estét !

semmi mozgás erre ? Mindenki Túrázik
Üdv!

Kipufogót szeretnék csináltatni, hol csináltassam, kivel, kinek vannak a legjobb árai?
Ilyesmit szeretnék R6-ra:
http://www.google.hu/imgres?im...

Köszi előre is!
okesz
ne gondot keress, helyesbítés történt
ezexerint benéztem, bár hozzád képest lassabban jött
Sziasztok
25 perc és kapcsoljuk Monakót
Értelek Viszont mikor a határon átmegyek Románia van kiírva, nem értem hol a gond
Jó NAPOT Kívánok !
Mindegy nekem
a va'z se'rüle'smentes? ha igen mi az a'ra?
ez pontosan így volt de nem is dübörögtünk
az nem én voltam mátrázik egy fickó piros kutyulival és ua. sapkában mint az enyém ő lehetett
gondolom ERDÉLYI túrát akartál írni ...
nem
helló! Lehet amatőr kérdés lesz, de ha előre 1-el kisebb lánckereket teszek ki kell venni a gyári láncból?