Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a riasztós féktárcsazár? Azt nem sokan használják! Miért?
Én sok és erős láncot javasolnék....iszonyúan tutin lekötve a betonba, falba...stb.
Köszönöm a segítséget. Azt hiszem valami ilyesmire gondoltam.
Vagy mellékötöm a kaukázusimat. :-D
1 vagy 2 apró mozdulattal áramtalanítva van a motor és már meg sem szólal..... mert nem akkus a szirénája.
Na meg a zárt kisteherautóból nem hallatszik ki, de mégis...látszani nem látszik.
Az egyetlen megfelelő védelem, ha rajta ülsz.....és nincs nálad a kulcs!
Én holnap megyek egy motoros egyesület által szervezett ingyenesre,de asszonnyal így megoldva ,hogy nem vagyok otthon.Imádja a vasat"Olíviát"
Beszerelést "bárki" villamossági elvégezheti vagy valami speckó szerelő kell.
Jó Estét !

Holnap 9-kor indulunk Soltvadkertre FAGYIZNI !

Csak +említettem
Naaaa....értem és igazad van a felhozatalhoz képest volt az. A kis kutyulit nem cserélem le egy ideig az biztos. 700km et gurultam vele e héten és még most jön a hétvége :) Az asszony szóvá is tette hogy a családra is kellene időt szánnom .
Üdvözlet!

Segítséget szeretnék kérni. Múlt héten betörtek hozzánk. Hála Istennek elkaptuk a tettest, de a baj megelőzése érdekében a GSR-emet be akarom riasztózni.
15 - 20.000 környékén van-ötlet milyet érdemes vennem. Beszerelhetőt.

Köszi
leggagyibb.........dehogy gagyi
hányan sírva fakadnának ha ilyen motor lenne a popójuk alatt
:)
háó! akkor neked nem tudtam csak biccenteni, mert épp pirosat kaptam ...

:)
viszont reggelente általában a vasúti elágazóban aszódon szoktunk egymással szembe menni (akkor ótóval vagyok, hiába integetek gondolom ... :) )
Hali, Máriabesnyőnél én voltam... :)
hellóbelló!
a "Laci" nekem szólt, vagy hentibá is László for president!? :)

egyébként láttam múlt vnapi kiírásotokat! :)
én akkor indultam vissza marcaliból ... pénteken mentem le, hát nem volt 1szerű este az időjárás! :)
viszont "szügyi fütyiként" már régóta tervezem, hogy egy hasonló túrát megszervezek ... főleg magamnak, mert nem gondoltam, hogy pl. Bgy környékéről valaki nekiindul balatonnak ...

nade, amire felfigyeltem: jelenleg mohorai lakosként (egyébként pesten élek) balatoni jánnyal az oldalamon galgamácsán dolgozva abszolút lefedtétek az általam járt utat! :)

jájjj de szép idő van!
jóreggelt mindenkinek! :)
reggeli (hajnali) 6:30-7:30 között külön öröm volt szembe jövő GSRekkel találkozni! :)
de, hogy mennyivel hidegebb volt 7:30kor Aszódon, mint 6:30kor pesten! vicces ...

(pestről aszód felé mentem 3on; 2en is jöttetek szembe)

esetleg innen valaki volt?! :)

széleset, olcsót, gumisat!
Azok a hozzászólások elmaradtak,hogy ezért kell a GSR-re bukócső gomba helyett mert nem törik le semmi.
Ez mekkora egy f@ssssszzzz!
Tudom én azt van egy vagon alu és vas is hozzá.Meg a minőség.Meg a BMW részvényesek profitja is.

De ha bármit úgy felcsövezel mint a bömömöst hidegen húzott gázcsőből ugyanazt éred el borulás szempontjából.
Nameg egy bömös tulaj borulás után nem hagyhatja hogy karcolások csúfítság a bukócsövet ergo azt is cserélni kell.
Ammeg annyi vagy több mint egy váltókar.
Ez valóban igy van, semmi baja nem lett. Jók a Bmw-k tetszenek
Majd belejövök :) Eléggé kifáradztott, főleg a 8óra tréning után este a hazajövezel. Sötétbe nem szuper a kátyukerülgetés
ja, meg egy pár trailer út haza horvátból......
Nyilván nem csak ez a különbség, butus
Az arkulonbsegbe belefer 3-4 kar,dekli,fenyezes.
e ha figyeltél nem is tört le róla semmi......ez a különbség a GSR és a BMW közt, a GSR-enmár egy eldőléskor is sérül valami, a Bömös meg felfekszik a bukócsőre meg a hátsó kipura, tartóra, és felállsz, mégy tovább, nem szaladgálsz másik lábtartóért, vagy váltó-fékkarért
2011-ben 4nap alatt 2e km-t mentünk az Osztrák túrán