"560Km beleszaladt a kutyuliba 2 nap alatt, zokszó nélkül tűrte"
Még szép.
Én 720-as is mentem vele....egy nap alatt.
A drága motor is ugyanúgy fekszik az oldalán , mint az olcsóbb.
Megvolt a BMW-s tréning, jó volt, sokat tanultam! 560Km beleszaladt a kutyuliba 2 nap alatt, zokszó nélkül tűrte :) Az én mocim volt a leggagyibb a tréningen , viszont jól teljesítettünk kellet ez... Nagy poén hogy 10 percen belül 2x firkált egy BMW-s , évi 12E jár vele a figura viszont kétszer döntötte le egy egyszerű nyolcas gyakorlása közben, 4 millás motort érdekes volt fekve látni!
A hétvégi jó idős esztergomi túra után vettem észre, hogy folyik a jobb teleszkóp olajam. Tudtok esetleg Budapest 17. kerülethez közeli megbízható, jó áron dolgozó szakit? Illetve, hogy milyen teleszkóp olajjal megegyező a gyári szervizkönyvben leírt Suzuki g10-es teleszkóp olaj?
Találtam egy szakit Gyálon, ami hozzám nincs olyan nagyon messze, aki nagyon jó áron dolgozik hivatkozva, hogy nem tart fent "légkondis várót" és hogy ha alkatrészt viszek őt nem zavarja, mert a munkáját árulja és nem alkatrész kereskedő.
A motoralkatresz.eu -val és a cinkotai úti Motorvárossal kapcsolatban van valakinek már tapasztalata? Nem akarom gány helyre vinni a gépet, viszont feleslegesen nem akarom a "légkondis váróra" kiadni a pénzt!
Holnap reggel irány Bp, Ráckeve (Kék Duna Wellness Hotel...hopika), holnapután reggel meg a BMW motoros tréning :) Remélem nem hozok szégyent a GSR-esekre Jó két nap lesz, majdnem 500Km beleszalad a kutyuliba!
Jórteggelt, sziasztok
Tiszta jó idő van, csak el pocvskolnék egy fél tankot , gondolok mindenki dolgozik, nagyon hülye melótok van
Lehet, h minden GSR-est átképzek hentesnek és már mehetünk is a hétfői túrákrta
:)
én sem tudtam, de megtudtam ...
a csavar egyébként nem lenne gond ... a teknőben ment el a menet ...
minden nap újabb élményekkel-tudással gazdagodik az embör fia! :P
Még szép.
Én 720-as is mentem vele....egy nap alatt.
A drága motor is ugyanúgy fekszik az oldalán , mint az olcsóbb.
A hétvégi jó idős esztergomi túra után vettem észre, hogy folyik a jobb teleszkóp olajam. Tudtok esetleg Budapest 17. kerülethez közeli megbízható, jó áron dolgozó szakit? Illetve, hogy milyen teleszkóp olajjal megegyező a gyári szervizkönyvben leírt Suzuki g10-es teleszkóp olaj?
Találtam egy szakit Gyálon, ami hozzám nincs olyan nagyon messze, aki nagyon jó áron dolgozik hivatkozva, hogy nem tart fent "légkondis várót" és hogy ha alkatrészt viszek őt nem zavarja, mert a munkáját árulja és nem alkatrész kereskedő.
A motoralkatresz.eu -val és a cinkotai úti Motorvárossal kapcsolatban van valakinek már tapasztalata? Nem akarom gány helyre vinni a gépet, viszont feleslegesen nem akarom a "légkondis váróra" kiadni a pénzt!
Válaszokat köszönöm!
Tudom, hogy sokszor volt már itt kérdés, de kiderült, hogy gyertya cserét is kell csinálnom.
Megéri megvenni a jóval drágább iridiumos gyertyát?
A könyv ez írja: CR9E Standard
Ez meg az iridiumos: CR9EIX
Miben lesz jobb a motor, ha a drágábbat teszem bele?
A múlt hétvégén nem voltál a fórumom pedig jöhettél volna egyet velünk.Megnéztük a Tátrát megint. No majd csak eljutsz ide vmikor.
legyen ez a 2013-as prófécia!
Tiszta jó idő van, csak el pocvskolnék egy fél tankot , gondolok mindenki dolgozik, nagyon hülye melótok van
Lehet, h minden GSR-est átképzek hentesnek és már mehetünk is a hétfői túrákrta
én sem tudtam, de megtudtam ...
a csavar egyébként nem lenne gond ... a teknőben ment el a menet ...
minden nap újabb élményekkel-tudással gazdagodik az embör fia! :P