Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvolt ma a Győr-Sopron kanyar vissza fele azt hittem néha átrak a másik sávba a szél,de tudtam tartani.Pedig vas+2fő egy kis pakk nem kevés súly.Volt itt is 350-es Jawa meg vezetéstechnikai bemutató kb .fél óráig sikerült mert elszálltak a fékek mind3-on motoron.
Ez igaz.
Valóban nincs messze.....
Össze tuti nem futunk, én nem futkározom....
Ha valamikor átjössz, meghallgatom szívesen, de akkor már nem hideg
Gino de ha gondolod akkor össze futhatunk és te is hallhatod. durván 40 km van köztünk. Isaszegi vagyok.
Az meg van. Erre csak tegnap lettem figyelmes. Minden jónak tünik, húzz rendesen, alapjárat is szép. Csak kopog de addig amíg nem melegszik. Ahogy elkezd melegedni úgy csendesül.
Ezt ugye hallani kellene, mert mindenki másképp hall dolgokat.
Esetleg lehetséges, hogy alacsony az alapjáratod és emiatt kínlódik a motor.
1300 +- 100 fordulat/perc
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ha hülyeséget írnék akkor előre is bocsánatot kérek.

Nemrég büszke tulajdonosa lettem egy gsr 600 mocinak. A próblémám az lenne hogy hidegen mikor beindítom akkor kopogást lehet hallani és ahogy melegszik a motor szépen abba is hadja. Ez mitől lehet vagy normális?

Előre is köszönöm a segítséget
A magasságban?
Te mire gondolsz?
hidd el h sokat számít pár centi
Szia! Köszi az infót.
Mult szombaton volt (minden honap elso szombaton)
Sziasztok!
Vasárnap nekiindulunk Veresegyház- Balcsi-Komárno-Balassagyarmat-Aszód karikának!
Ha valakit érdekel a dolog jelezze.
Kérdés: lesz ma a Citadellán valami?
Mindenki sajat magabol indul ki.
En inkabb naphosszat lapraszerelt szemetet rakom ossze a lusta vevok helyett.
Megjött az eszed és lecserélted a propellerest?
Bocs félre ment Tybe bácsi

erre küldtem Zoli32[152856] ma 21:04
,,,,sokat recskázol ennyííííí,,,,,
Mert nem szoktam felelőtlenül igérgetni!, de ha nem esik egy GSR-rel jövök stílszerüen!
Ennek mi értelme?
A kép alapján akarod eldönteni, hogy kényelmes-e?

Én 186 cm-el semmi különöset nem éreztem, amiért baj lenne. Most nem az a pár centi fogja eldönteni....
Műtétre már Én is elő voltam jegyezve a térdsebész által csak nem mentem el. Tűröm .
Nekem valszeg műtét lesz a vége.A könyöknél.
Nekem különösen a két térdem purcant ki de a többi sem piskóta.
Helló!
Kérlek Te is rakj fel egy olyan képet amin rajta ülsz!
Előre is köszi!
Mostanában mindkét könyököm és a vállaim fájnak.
Valszeg a sok emeléstől.
Már az esős -fázós-ködös motorozást letudtam a 70-es évek végén örökre , apám intő szava ellenére a 350-es JÁWa-n.Érzem is minden nap reggeltől-estig.Nem éppen csúcs ez az érzés.
Helló!
Kérlek ne vedd tolakodásnak,de ha esetleg lenne 1 kép amikor ülsz a motoron,azt kérlek rakd már fel ide!
Előre is köszi!