Az olajszűrő cseréhez le kel venni a bukócső jobb oldalát.
Ez tudja mindenki. 6 ezrenként belefér pár csavar.....
Ha nem találsz olajteknőt, keress meg.
No, hát jóreggelt mindenkinek!
mivel pénteken bevállalós voltam (délutáni időjárás ellenére nekiindulás somogyba bp-ről) így nem maradtam moci nélkül és még az olajcsere is megvalósult ... "megkésve bár, de törve nem" jó magyarosan ...
tapasztalatok:
bukócsőtől nem fér ki a szűrő
előző gazdi oly sikeresen oldotta meg a 6E-es olajcserét, hogy valószínűleg beleszaggatta a leeresztő csavart, eredmény:
kínkeserves kitekerés, könnyed be ... most egy kis hefteléssel van betéve (jobb híján), de úgy tűnik a fogadóoldal menete kissé elkopott, olajdeknicsere van kilátásban ... "szupi"
esetleg ötlet-tanács, hol lehet és mennyiért beszerezni?!
nézegettem ebay, meg minden féle netes oldalt, de nem találtam érdemben ...
na, de így is sikerült több "szűziességemet" elveszíteni ...
:)
széleset, olcsót, gumisat mindenkinek, ITT A SZEZON VÉGRE! :)
Sziasztok!
Nem lett nagy motorozás a hétvégén, inkább fetrengtem én is itthon, talán holnap járok egy kurtát
Normális netem még mindig nincs, így a gyerekem tablettáját nyúzom
Vity lát máskor
Jó volt a Forma-1 , drukkoltam Vettelnek ....... / hogy ne érje utól a többieket /..............a kib@szás magas színvonalon történik Webberrel RED BULL így nem szeretnek !
így van...hátsó fék a szűk kanyarokhoz, de igazán lehetett volna annyi eszük -mert ők aztán biztos tudják- , hogy ez nem üzemszerű használat és nem fogja bírni..... érdekes, hogy ezt nem vették figyelembe
Igen valahogy így működik ahogy magyarázták ,szinte folyamatos a hátsófék használat mert így könnyebb a kanyarodás meg a súly áthelyezés stb..Miért nem mennek fel a képek 3-at próbáltam feltölteni lehet nagy a mérete
Ez tudja mindenki. 6 ezrenként belefér pár csavar.....
Ha nem találsz olajteknőt, keress meg.
mivel pénteken bevállalós voltam (délutáni időjárás ellenére nekiindulás somogyba bp-ről) így nem maradtam moci nélkül és még az olajcsere is megvalósult ... "megkésve bár, de törve nem" jó magyarosan ...
tapasztalatok:
bukócsőtől nem fér ki a szűrő
előző gazdi oly sikeresen oldotta meg a 6E-es olajcserét, hogy valószínűleg beleszaggatta a leeresztő csavart, eredmény:
kínkeserves kitekerés, könnyed be ... most egy kis hefteléssel van betéve (jobb híján), de úgy tűnik a fogadóoldal menete kissé elkopott, olajdeknicsere van kilátásban ... "szupi"
esetleg ötlet-tanács, hol lehet és mennyiért beszerezni?!
nézegettem ebay, meg minden féle netes oldalt, de nem találtam érdemben ...
na, de így is sikerült több "szűziességemet" elveszíteni ...
:)
széleset, olcsót, gumisat mindenkinek, ITT A SZEZON VÉGRE! :)
Nem lett nagy motorozás a hétvégén, inkább fetrengtem én is itthon, talán holnap járok egy kurtát
Normális netem még mindig nincs, így a gyerekem tablettáját nyúzom
Vity lát máskor
erröl a fékbetétről tud valaki valamit ? érdemes megvenni? vagy esetleg milyet érdemes venni?
Hát nem gondolom, hogy jó ötlet volt
Ezt egy kicsit bővebben......