Segítség ! Elvesztettem a oldaldobozom prizmáit.Én naiv nem vettem észre,hogy nincs külön rögzítve(az idomok festőnél színre fújás miatt azok rögzítették elvileg) és nem is jött le vagy 150km-ig ma meg nem volt sehol mire melóból hazaértem.Hol tudnám ezt megrendelni?
Kerestem teszteket fékbetétekről, de nem igazán találtam sajnos. Most fogom cserélni, és érdekelne, hogy ki milyet ajánl, mert boltban ajánlották az Ap Racing-et (vagy valami ilyesmi volt a neve), de tudnék szerezni jó áron Brembo-t is, ami nem sokkal lenne drágább. Érdemesebb esetleg azt venni, vagy Bendixet? Igazából tapasztalat érdekelne elsősorban! Köszi!
Széles utat, nedves puncit!
Nem akarom elviccelni, de egy filmből mindig ez ugrik be .....és hátha valakit ez is érdekel....persze rajtam kívül ...... masszász bódog befejezéssze....
tudom,nem a reklám helye...egy nagyon jó barátom,aki mellesleg motoros is masszőrként keresi a kenyerét (svéd masszázs-nyirok,-cellulit,gyógymasszázs)ha valakinek szüksége lenne rá,szívesen megadom az elérhetőséget.házhoz is megy,az otthonában is vállal masszázst...Bp. 15. ker.
Srácok, nekem halaszthatatlan családi program beugrott e hét vasárnapra... Ezen a héten nekem szombat 10-15 óra között ok, vagy jövő vasárnap fixen ok nekem. Ki mit mond?...
"Srácok, lesz valami az Április 14-ei gurulásból? Duna-kanyar körbe, étkezéssel egybekötve?
Én mennék, találka 10:30-kor Szentendrei út Shell kút (volt Csiki-Bege)
1. Abdul
2.Tybee / esőben - sárban - hóban NEM
3. BearDr. minden körülmények közt. Motoros vagyok, nem cukorból, hogy elolvadjak az esőben"
Fékbetét cserénél a tárcsákat kell szabályozni,mert hát elég vékonyak?
...pedig holnap viszem műszakira és utána usgyíííííííííííííííííííííííííííí
, de ha nem akkor maradunk abból baj nem lehet
Kerestem teszteket fékbetétekről, de nem igazán találtam sajnos. Most fogom cserélni, és érdekelne, hogy ki milyet ajánl, mert boltban ajánlották az Ap Racing-et (vagy valami ilyesmi volt a neve), de tudnék szerezni jó áron Brembo-t is, ami nem sokkal lenne drágább. Érdemesebb esetleg azt venni, vagy Bendixet? Igazából tapasztalat érdekelne elsősorban! Köszi!
Széles utat, nedves puncit!
Akkor itt örül majd a sok pusti
nem nő pasi...hogy hogyan is fejezi be a dolgokat aztat én nem tudom,majd megkérdezem mit vállal
Nem akarom elviccelni, de egy filmből mindig ez ugrik be .....és hátha valakit ez is érdekel....persze rajtam kívül ...... masszász bódog befejezéssze....
"Srácok, lesz valami az Április 14-ei gurulásból? Duna-kanyar körbe, étkezéssel egybekötve?
Én mennék, találka 10:30-kor Szentendrei út Shell kút (volt Csiki-Bege)
1. Abdul
2.Tybee / esőben - sárban - hóban NEM
3. BearDr. minden körülmények közt. Motoros vagyok, nem cukorból, hogy elolvadjak az esőben"
Henti, holnap hív az asszony, kajarendeléssel
Zsoltoknak boldog névnapot
Boldog zsoltot paratesam
De a többiek vajon mire gondolnak?