Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen gondoltam,de csak kérdeztem hogy kell e valamit csinálni a tárcsával,vagy csak tegyem bele az uj betétet és kész ?
Ha méret alatt van akkor csere.
Ha valaki tudná szabályozni azzal szerintem még vékonyabb lenne !
Sziasztok.
Fékbetét cserénél a tárcsákat kell szabályozni,mert hát elég vékonyak?
Segítség ! Elvesztettem a oldaldobozom prizmáit.Én naiv nem vettem észre,hogy nincs külön rögzítve(az idomok festőnél színre fújás miatt azok rögzítették elvileg) és nem is jött le vagy 150km-ig ma meg nem volt sehol mire melóból hazaértem.Hol tudnám ezt megrendelni?
E.B.C.
menni kell ha esik ha fúj............ma fújt
Nekem is beesett a család úgyhogy sajnos sztornó
Nálunk születésnap szombaton , névnap vasárnap .A szombatit tudom 30 éve , a vasárnapit 54 éve

...pedig holnap viszem műszakira és utána usgyíííííííííííííííííííííííííííí

, de ha nem akkor maradunk abból baj nem lehet
Sziasztok!

Kerestem teszteket fékbetétekről, de nem igazán találtam sajnos. Most fogom cserélni, és érdekelne, hogy ki milyet ajánl, mert boltban ajánlották az Ap Racing-et (vagy valami ilyesmi volt a neve), de tudnék szerezni jó áron Brembo-t is, ami nem sokkal lenne drágább. Érdemesebb esetleg azt venni, vagy Bendixet? Igazából tapasztalat érdekelne elsősorban! Köszi!
Széles utat, nedves puncit!
na én erre nem is gondoltam
Pasi?
Akkor itt örül majd a sok pusti

nem nő pasi...hogy hogyan is fejezi be a dolgokat aztat én nem tudom,majd megkérdezem mit vállal
Nő az illető?

Nem akarom elviccelni, de egy filmből mindig ez ugrik be .....és hátha valakit ez is érdekel....persze rajtam kívül ...... masszász bódog befejezéssze....
tudom,nem a reklám helye...egy nagyon jó barátom,aki mellesleg motoros is masszőrként keresi a kenyerét (svéd masszázs-nyirok,-cellulit,gyógymasszázs)ha valakinek szüksége lenne rá,szívesen megadom az elérhetőséget.házhoz is megy,az otthonában is vállal masszázst...Bp. 15. ker.
Srácok, nekem halaszthatatlan családi program beugrott e hét vasárnapra... Ezen a héten nekem szombat 10-15 óra között ok, vagy jövő vasárnap fixen ok nekem. Ki mit mond?...

"Srácok, lesz valami az Április 14-ei gurulásból? Duna-kanyar körbe, étkezéssel egybekötve?

Én mennék, találka 10:30-kor Szentendrei út Shell kút (volt Csiki-Bege)
1. Abdul
2.Tybee / esőben - sárban - hóban NEM
3. BearDr. minden körülmények közt. Motoros vagyok, nem cukorból, hogy elolvadjak az esőben"
én március 8-án nyomtam le az első 200km-t.....elindult az már rég.

Henti, holnap hív az asszony, kajarendeléssel

Zsoltoknak boldog névnapot
Szijasztok a kolkomet elkisertem az oudeji elso tornara' mingya masodik hely.
Boldog zsoltot paratesam
Ezt már nem magyarázzátok ki......
Én ezt bóknak veszem......
De a többiek vajon mire gondolnak?
látom április elsején indult
Indulhatna már a szezon
Őt én sem
Téged nem tudlak elfelejteni
Te ki vagy