Szia.Én szeretném elkérni a magyar nyelvű kezelésit,esetleg el tudnád nekem küldeni erre az e-mail címre ?
bordasistvan@freemail.hu
Azt a fagyis dolgot meg majd megoldjuk
Köszi szépen.
úgy néz ki idén sok új márkatársunk lett és a fórum is kibővült Veletek többen jeleztétek h szükség lenne magyar nyelvű kezelési útmutatóra és csak mert annyira jófej vagyok beszkenneltem. aki kéri, kérje tőlem és jön egy fagyival
Miért, esett az eső ma?
Rommá áztam Viszont a képzés nagyon jó volt, a tempó nem sokkal lett mérsékelve, ajánlott kategória Jó fejek a srácok, és megnézhettem élőben az új vizes GS-t is.
Szia mindenki!
Sajnos nekem nincs gsr-em, de nagy álmom egy 750-es. Olyan fórumot nem találtam itt, ezért is ide írok. Van esetleg köztetek olyan, akinek van? Tudna róla mesélni valaki?
Remélem nem bánjátok, ha becsatlakozok a beszélgetésetekbe!
hááát hajrá
kb. 5 random motorbótba mentem be és azzal a keserű ténnyel válaszolt mindenki, hogy nincs belőle utángyártott és 2 helyen ismerős az eladó, így tudtam kicsit olcsóbban megvenni.
Egyet értek........
Bukógomba felejtős, nekem is okosan beletört a tőcsavar szerencsére meglehetett oldani, hogy átmenő csavarral helyettesítettük, persze némi fúrás után...
Mindenkép bukócső az első és legfontosabb, bár nekem sincs még, de egyenlőre örülök, hogy használhatom a motort, de a nyáron én is beszerzem.
Ha lehet csatlakoznék én is az előttem szólókhoz:
- Első a normális ruházat
- Második a motor vásárlás
- Harmadik a motor védelme
- Utána jöhet a csili-vili (bár azt a pénzt is inkább túrákra vagy oktatásra, pályázásra költsd )
Gyakorlati tapasztalatból megerősítem Gino álláspontját!
Most lehet h sok, de mikor a dekni 40, a fékkar 20, a .... XXX , és 3 hónap a szerviz a szezon közepén, akkor már késő lesz azon búslakodni, h mégse volt olyan sok az 30!
Arról nem is beszélve, h ha okosan felteszed a szar bukógombát (mer ugye jóaz, meg úgyseleszsemmi), és akár csak egy eldőlés után izgulsz, h kell e új blokk a beleszakadt csavar miatt, akkor már nem annyira jó egyértelmű a helyzet.
Motoros jóbaráti szándékból én is mindenkinek melegen ajánlom, h felejtse el a gombát és ne sajnáljon "rongyos" 30 ezret bukócsőre, főleg, h a plexi is kb. ennyi! Ha meg fú a szél legalább érzed h hasítassz :-D
A bukócső az első és legfontosabb!
Rossz sorrendet állítottál fel!
Ha bármi van -és mindig benne van a pakliba- sokkal többet "spórol" , mint amennyibe kerül.
Nekem is kellene a kezelési útmutató, fagyi, sör nem probléma :)
E-mail címem: m.antal88@hotmail.com
Előre is köszönöm
Anti