Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

16.5 liter a névleges tankméret.
Én 14-14.5 körül szoktam tudni beletankolni.
Ez 220-250 km volt nálam, használat függő.
Elég akkor tankolnod ha együtt villog a jelzőcsík a tank jelzővel.

(Volt olyan is, hogy Bp- Balaton..... 1 tank benya )
Szép napot, ki mennyit megy el kb egy tank benzinnel? És kinek mennyi volt a legtöbb tankolt (literben számolt) üzemanyag?
Csak én nem tudok 10 liternél többet tankolni?
Már villogott a szegénységjelző betértem egy Shell- kútra és 10liternél többet nem tudtam beletankolni, hiába állítottam egyenesbe a motort..
szép jó napot
Jóreggelt
Nem egyXü, a gyerek még bejött az első helyre, de amikor visszakaptam, h a guma 60000, a lánccsere 35000 és így nem maradt 6000 a fodrászra , most akkor hogy is van ez
Nálam is az...volt...... volt is belőle neheztelés, hogy kit szeretek jobban
családimotoros!
nálam a GSR családtag
Rendben akkor kereslek majd!Motorral leszel v családi buli lessz?
fent leszek a Mecsekben, ha gondolod beszélhetünk róla
Gino Te egy isten vagy! Az a retek zöld csati kimaradt a szórásból.Most már tökéletesen műxik! Más:Húsvétkor mennék valami nagyobbat!Hogyam viszonyultok a kérdéshez?
Szia Gino!A motor egyenletesen jár nem veszek észre rajta változást!Átnézem még1x aztán ha nem lesz jó kereslek.Köszi addig is!
szrtm dolgozik az ügyön
Nincs messze Szentendre...hozd el, megnézem. Ha a felsoroltak nem hoznak eredményt.
Ha lehúztad a vezérműtengely szögelfordulás érzékelő csatlakozóját, akkor vissza is tetted?
Szedd szét újra és nézd meg, hogy minden csatlakozót visszaraktál-e.
Pl. levegőszűrő alján lévő hőmérséklet érzékelő. (el szokták felejteni.

Egyenletesen jár a motor egyébként?
konkrétan az injektornak, vagy üzem anyag ellátási probléma van
A leírás alapján a befecskendező rendszernek van valami baja.
Szia Hentibá! Most akkor beindíthaton és elvihetem valami mágushoz vagy toljam?
7 órakor megmondtam
talán ki kellene olvasni a hibát, bármi lehet, nem biztos, h Te basztál el valamit
Újabb gixer! Összeraktam a gyertyacsere után a gépet és a kijelzőn az F1 felváltva villog az órával,és a visszajelző lámpa +folyamatosan világít! Mi a rákot csináljak vele?
F1 gooooooooooooooooo
Jóreggelt , basszameg de korán van
Nekem sosem esik bele a leeresztő csavar az olajba.
A legutolsó olajcserém sikeredett elég jóra még nyár végén. Valószínűleg elkalandozhattam közben, mert a rutinműveletből egyetlen apró mozzanat maradt csak ki.
- Szóval beöntő műanyag csavar kiteker.
- olajtálca a motor alá
- leeresztő csavar kiteker
- olaj szépen kifolyik
- olajszűrő lecsavar, maradék olaj is leenged
- új olajszűrő kibont, szépen beolajoz, visszacsavar
- új olajokat elővesz, és az első doboz beleönt

Amikor az utolsó decit is belenyomtam az első flakonból, már rögtön bevillant... bazmeg a leeresztőcsavar...ami ugye mindig beleesik az olajteknőbe, amikor kicsavarod, és megindul az olaj, és ha nem veszed ki utána, akkor már el van felejtve. És szépen végignéztem, ahogy az utolsó decik a szemem láttára folynak ki, és nem tudok tenni semmit, mivel a csavar ott lapult 3.5L forró olaj alján :)
Még jó, hogy az első liter után leesett, és nem toltam bele az összeset így.
Köszi a részletes leírást. Mint 1 kétlábon/keréken/járó lexikon!
Köszi mindenkinek a tanácsokat , gyertyakérdés megoldva!25000km volt a gyári gyertyákban de semmi baj nem volt az NGK-val.Még egy garnitúra guma kell oszt goooo!