Beruháztam én is a Martin dobra
Igaz kicsúsztam a téli akcióból így sajnos nekem 84ezer lesz
Kiváncsian várom élőben a hangját
Ha esetleg van időd a tapasztalataidat leírhatnád a dob cseréről, az adatlapomon lévő mail címre.
Kész szerencse, hogy pont a hétre vettem ki szabadságot. Pedig bíztam benne, hogy rendesen megkergethetem a gépet. :( Azért még a húsvéti motorozásban bízok! :D
Most, hogy kinn voltam a motorkiállításon, volt szerencsém egy jót beszélgetni az egyik R17-es sráccal (szerintem valami vezető-féleség lehetett, mert nagyon lelkesen mesélte, hogy idén terveznek egy nagy bővülést, és szeretnének az országban minél több szerelővel, műhellyel kapcsolatot kiépíteni, és az a céljuk, hogy ezeknél ugyanolyan áron megkaphasd a gumikat, mint a webshopban, és a szerelő rögtön fel is tudja tenni, valamint garanciális probléma esetén oda tudd visszavinni.). Esetleg érdemes lehet őket is felhívni, mert nekik meglehetősen sok tapasztalatuk van ezzel kapcsolatosan (már csak olyan szempontból is, hogy sok motorostól kapnak vissza információkat egy-egy gumi jellegéről, száraz, nedves viselkedésről, futásteljesítményről). Mondta is, hogy ha visszahívom egy-két hónap múlva, amikor esedékes lesz a csere, talán már több infót tud mondani például a nálam esélyes Bridgestone T30-ról, mivel még csak most jött ki, és nincsenek tapasztalatok vele.
Gumicsere előtt állok.. Esetleg tudnátok valami konkrétumot ajánlani? Inkább a sportosabb gumik felé húzok.. A jelenlegi Michelin Pilot Road I-es (ezzel vettem a motort tavaly) nem igazán nyerte el a tetszésemet..
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker 20/568-27-06
Menj el egy kézi autómosóba és kérj tőlük tömény rovaroldót, amit majd arányaiban fel kell hígítanod vízzel, hogy mennyivel azt ott megmondják vagy, ha nem tudják leolvasod a flakonról, ha jó fejek adnak, ha nem, egyezz meg velük. A vegyszert célszerű üvegben tárolnod mert szétmarja a műanyagot!
Hali!Ki milyen szert használ a bogarak eltávolítására?Sajna nekem mindig fenn marad, kapargatni nem akarom tuti van rá valami ami oldja és aztán csak leveretem gőzborotvával
Akkor talán kézzel/ronggyal, vagy mosd le, ne az aszfalton koptasd, ne várj arra, hogy mikor csúszol el miatta, mint Henti 35/40-nél meg kettesben legyél
Akkor a hiba bennem lesz a lánc új tehát nem valószínű h nyúlott lenne, majd baszatom neki legközelebb :) De előbb le kell koptassam a gumikról a kiló gumiápolót amit a szalonba rákentek :@
Erre a Pécsi találkára jön valaki innen?
Idén lettem tulajdonosa egy GSR 600-asnak (első nagy motor)
Nagyon fasza nagyon szeretem nagyon megy, bár még csak 240 km-t gurultam vele ...
kérdés: alacsony fordulaton 3-ba gurulok kb. 35-40 km/h sebességgel, és néha finom gázadásra mintha ugrana a motor, érezni h a lánc a kelleténél nagyobbat ugrik (hallani is), mi lehet a probléma? Laza a lánc vagy a dupla pillangó szelepnél az elektronika oda van vagy ez természetes, mivel alacsony a fordulat és kívánná a kisebb fokozatot?
Beruháztam én is a Martin dobra
Igaz kicsúsztam a téli akcióból így sajnos nekem 84ezer lesz
Kiváncsian várom élőben a hangját
Ha esetleg van időd a tapasztalataidat leírhatnád a dob cseréről, az adatlapomon lévő mail címre.