Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GSR-t sem kell szerelni. A karbantartás, szervizeléshez IS kellenek szerszámok.
De a tied meg olyan kínai féle... egy darabban az egész, ha elromlik ki kell dobni az egészet.
Nekem nem kell szerelni.Nincs is készlet.Csak megy és megy.
Nem akarom eladni....ő keres ilyet.
Nyilván nem egy mindennapi használatra készített profi szerszámkészlet, de a motorhoz elegendő. Ahol és amit szerelni kell vele. Nem is kell ennél többet tudnia.

Ugyanaz nem lehet.
Ja hogy te el akarod adni azt a készletet.................áááááááá......................akkor tökéletesen minőségi Beta készlet elbujhat mellette.

Amúgy szerintem az SV-ét láttam és szerintem ugyanaz lesz.
Nekem van egy bontatlan, sosem használt eredeti, gyári készlet.
Szerinted.
Te aztán tudod.....láttál már GSR-t élőben vagy csak képről?
A gyári készletért nem adnék egy adag makkot se.
Rosszabb fajzat mint a kínai piaci bóvli.
Inkább szerezz egy jóminőségű hobbi készletet valami sokdarabos univerzális mindeféle darabos cuccot avval jobb matatni.
Hello Gsr-ek! :)

Hétvégén a rossz idő miatt, meg azért mert még az átírás után nem tudtam elvinni műszaki vizsgára a gépet, ismerkedtem egy kicsit a vassal. No meg egy kis kozmetika is bejátszott. Vettem német A1-es polír pasztát, és mit nem mondjak nagyon szépen átpolírozta a fényezést. Úgy vettem, hogy a térd résznél a tank nagyon matt volt és foltos, meg voltak kisebb karcok rajta, na ezek mind eltüntette. Sajna vannak igaz csak közelről látszódó kisebb karcok amiket már nem tudott. Minden esetre nagyon szép most a fényezés. :) A láncot is átpuceváltam, volt róla mit :) No de az ismerkedés alkalmával megtaláltam a tank-támasztó pálcát, viszont a szerszámos dobozka üres volt.

Kérdésem, hogy merre lehet gyári szerszámkészletet, vagy hasonlót beszerezni? Vett már valaki ilyet utólag?

Jó az ilyen kis matatásokat elvégezni, de inkább gurultam volna már vele a hétvégén egy kicsit. :)
én már ki sem megyek.....
Ja még1 .Azt a fene nagy vásárlási lázat nem nagyon értettem mert az árak szerintem drágábbak voltak mint Kiállításon kívül vettem volna.Példa a sisakom is pl. ami 75-80körül vetem a vásáron 900-115volt kiírva rá.Több akciót vártam.
Mire olvastam már vége sorry,jövőre megint. majd hosszabb időre megyek fel.Persze a vassal mert szép idő lesz:).A klán meg csak csinál hétvégére idén valamit és akkor személyesen is megismerhetek mindenkit.Motoros találkozóra amik lesznek idén ki megy?
Láttam sok (3)Gsr-t is a teremben.
csatlakozik az előző évekhez
érdemes így egy délutánra (ma délutánra) kimenni?
vagy a végefelét járja, és inkább majd jövőre?!
Voltam én is láttam Őt is ,de nem zavarkolódtam mert mindig sok ember vette körül és ment a beszélgetés.
megtvolt,egy kis megfázást kaptam cserébe ,de tuti volt abban a napsütésben menni.Túl nyitva hagytam a szellőzővlű ltt a megfázásom oka.Kobakot cserélték ez már nem rossz viszont azon az oldalon még mindíg kicsit szeles.Biztos a napszemüveg és a nyitómechanika kütyüie,kevernek bele.
most se semmi a hangulat
el se hiszem az utóbbi 3 egy nagy szar volt
azon olylylylylylyat mulattam, h kínomban vörösre hugyoztam a lábam szárát a röhögéstől
Henti ! ez a F1 sokkal viccesebb mint gondoltam Hamilton
Kezdődik !...................................................................F-1
Tegnap voltam a Kiállításon .Nagggyon jóóóó volt !

Volt minden ...........

Csak Oldklu-val találkoztam
Szia !

Jó Reggelt Mindenkinek !
Sziasztok, jóreggelt
Nem gond, de kézzel kell meghúzni.
Ez semmiség...