Nekem csak a service manualt sikerült beszereznem,így bármennyi fagyit megérne ha email-ben elküldenéd a magyar nyelvű kezelési útmutatót.
Az email címem: dogo@citromail.hu
ez akutt torokgyuszi lesz
sziasztok tik
sikerült nem itt lennem az elmult pár napban, bár tehettem volna. dolgoztam mint a robot és szoptam mint akinek muszáj . ment a húsvéti hajtás és a teknikával is volt némi bajom, beszart a szgépem nehogy meló után tuggyak netezni, majd a jól megérdemelt pihenés alkalmával kétszer fosta össze magát az autóm a Mecsekben. jó utunk volt hazáig onnan, végig egy kötélen lógott az autóm 190 km-en keresztül zéró elektronika nélkül ugyhogy az eltelt két hétben szopás volt az életem, de olyan szinten megtanultam szopni, h azon gondolkodom, h kipróbálnám ffival is
De itt vagyok, mostmár minden rendben van, szval 14.-én GOOOOOOOO túra
Grat újra a GSR-esek között !
Nekem csak a service manualt sikerült beszereznem,így bármennyi fagyit megérne ha email-ben elküldenéd a magyar nyelvű kezelési útmutatót.
Az email címem: dogo@citromail.hu
Előre is köszi!
sziasztok tik
sikerült nem itt lennem az elmult pár napban, bár tehettem volna. dolgoztam mint a robot és szoptam mint akinek muszáj . ment a húsvéti hajtás és a teknikával is volt némi bajom, beszart a szgépem nehogy meló után tuggyak netezni, majd a jól megérdemelt pihenés alkalmával kétszer fosta össze magát az autóm a Mecsekben. jó utunk volt hazáig onnan, végig egy kötélen lógott az autóm 190 km-en keresztül zéró elektronika nélkül ugyhogy az eltelt két hétben szopás volt az életem, de olyan szinten megtanultam szopni, h azon gondolkodom, h kipróbálnám ffival is
De itt vagyok, mostmár minden rendben van, szval 14.-én GOOOOOOOO túra
Én is el szeretném kérni a magyar nyelvű kezelésit ha nem gond
Somogy megyei vagyok, de megoldjuk azt a fagyit!
e-mail: makai_jozsef@freemail.hu
Előre is köszi!
(ha nem haragszol tudok rá egy genyó poént..... ugye nem csak a fagyid át fel? )
burne5@hotmail.com
:)
Nekem is elküldenéd?
3-4 gombócos fagyit megoldjuk
tothzsoltey[kukac]gmail.com
Május 1 én jössz Kunmadarasra? a vendégem vagy vagy esetleg nyáron valamelyik találkozón. de meg hálálom
A szkennelést megértem valahogy e-mailben....de hogyan jön a szkennelt anyag fagyival?
Azért elküldöd?