Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

e-mailban tudunk egyeztetni? elvileg meg van a címed, írok
Nekem van egy....
Na az nem én vagyok aki kormányvéget koptat.Igaz imádom nézni ,de én maradok a szelíd motoros téren:) Ha túl nyugodt vagyok arra meg ott a kis shadow-om oszt röfögök azzal
Tipus....Nem az én világom ez a Túragumis motorozás....kb a második kanyarban szikráztatnám a kormány-véget....
Egyébként kell a tartó mert a sisakom a meló alatt benne van mert sok bagós nem figyel és az öltözőben is rágyújt,büdös bagószagú lenne pár napon belül. a ruhát egyszerűbb tisztítani.
Én a doboztatót is leszerelem ha nem használom, elcsúnyítja az összképet nagyon!
a típusára mondod vagy már elhasznált?
A konzol egy dolog....de ezzel a gumival a garázsból sem mernék kiállni.... Esnék kelnék vele.....
Nekem tetszik így is a dobozokat meg akkor teszem fel ha megyünk pár napra túrázni .A fő idomok amik nekem a motoron tetszenek azok elöl vannak és a dupla kipuff hátulról :).
A szerszámos készlet meg van... van benne minden még gyertyakulcs is, ha gyertyacsere téma volt.
Viszont a tanktartó pálca nincs.... valószínű ennek lába kélt.
Már sejtem, hol kellene lenni-e..... na akkor ilyet be kell szereznem, de gyorsan :)
Nem tudom miről beszélsz ! , , ,
Igazad van, tényleg nem....mindig a hátam mögött vannak..... a színük lehet hogy gyors.....de a sofőr......
Ezekkel a doboztartókkal mindannyian elrontjátok ennek a szép kis motornak a formáját .
Gyors-színű motorok , de te ezt nem tudhatod ! ,
Jah...kolbászzsír-metál.......
És doboztartók ,jövőhéten taán megvannak a színre fújt dobozok :) .
Végre egy normális színű gsr , nem ilyen buzikék !
Ha esetleg valaki gombán gondolkodik 10.000ft +posta a pár .
Kormánycsere kész,doboztartók fenn.Már látok a tükörben .
az érdeklődésem elméletben töretlen már ha Te is arra gondolsz de lehet, hogy nem foglak tudni megfizetni
Vehetsz babettát is , tudok olyan lassan is menni ! ,
Tesám most kicsit fontosabb dolgok vannak ennél....de szándékomban áll venni valami sast....
Felnyitod az ülést, és leveszed a bal oldali műanyag takarót, ahol a szerszámkészlet van....ott lóg ki a vége, egy fém pálca karikával a végén.....De ha rendetlen volt az előző gazdi, lehet hogy már nincs is meg benne....
Na , most már arról pofázzál , mikor lesz motorod megint , mert tavaly direkt keveset mentem , hogy amíg nem vagy , nehogy nagyon lemaradjál , nekem volna kellemetlen minden faluban rád várni !