Na az nem én vagyok aki kormányvéget koptat.Igaz imádom nézni ,de én maradok a szelíd motoros téren:) Ha túl nyugodt vagyok arra meg ott a kis shadow-om oszt röfögök azzal
Egyébként kell a tartó mert a sisakom a meló alatt benne van mert sok bagós nem figyel és az öltözőben is rágyújt,büdös bagószagú lenne pár napon belül. a ruhát egyszerűbb tisztítani.
Nekem tetszik így is a dobozokat meg akkor teszem fel ha megyünk pár napra túrázni .A fő idomok amik nekem a motoron tetszenek azok elöl vannak és a dupla kipuff hátulról :).
A szerszámos készlet meg van... van benne minden még gyertyakulcs is, ha gyertyacsere téma volt.
Viszont a tanktartó pálca nincs.... valószínű ennek lába kélt.
Már sejtem, hol kellene lenni-e..... na akkor ilyet be kell szereznem, de gyorsan :)
Felnyitod az ülést, és leveszed a bal oldali műanyag takarót, ahol a szerszámkészlet van....ott lóg ki a vége, egy fém pálca karikával a végén.....De ha rendetlen volt az előző gazdi, lehet hogy már nincs is meg benne....
Na , most már arról pofázzál , mikor lesz motorod megint , mert tavaly direkt keveset mentem , hogy amíg nem vagy , nehogy nagyon lemaradjál , nekem volna kellemetlen minden faluban rád várni !
Viszont a tanktartó pálca nincs.... valószínű ennek lába kélt.
Már sejtem, hol kellene lenni-e..... na akkor ilyet be kell szereznem, de gyorsan :)