Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Esetleg képeket is tudnátok mutatni kinek hogy áll a motor?!
hát itt esik... ha szokás, ha nem
aszondod?
eddig sem nagyon locsoltak,utálom a Húsvétot...de itt szerencsére nem szokás de lehet azért jól esne
Hát ha szereti locsolni.
Látod...valakinek az 1 liter sem....pazarlók!
Ja.Tudom öreg hiba.
Tuti van.
Csak nem akaródzott keresni mikor simán elég a fél.
Te még nem láttál literest?
Fél literesek a fékfolyadékok.
Annyiból még marad is.
A 4-es teljesen megfelel, még pályára is, hidd el...... nagyon extrém eset ahol már csak a fékfolyadékon múlik.
Egy liter elég.
Ha pazarolva csinálod, akkor nem.
(ja és nem pumpa és kiereszt a flakonba és kiöntöm módszerrel kell...úgy pazarlás)
én az enyémbe 5.1 et raktam és jól müxött de milyen 1 literről beszélsz annyi pálinka kell a cseréhez nem annyi fékfolyadék !
én ennek csak örülnék a helyedben
én 194 vagyok, 120 kiló, és bár nagyon szerettem, de egyfolytában azzal basztattak, hogy kicsi alattam a vas. Aztán a térdfájás a műtött térdemben vitt l a B-King felé, a józan ész meg a BMW felé.
Srácok, lesz valami az Április 14-ei gurulásból? Duna-kanyar körbe, étkezéssel egybekötve?

Én mennék, találka 10:30-kor Szentendrei út Shell kút (volt Csiki-Bege)
1. Abdul
2.Tybee / esőben - sárban - hóban NEM
3. BearDr. minden körülmények közt. Motoros vagyok, nem cukorból, hogy elolvadjak az esőben
Srácok, lesz valami az Április 14-ei gurulásból? Duna-kanyar körbe, étkezéssel egybekötve?

Én mennék, találka 10:30-kor Szentendrei út Shell kút (volt Csiki-Bege)
1. Abdul
mért ne...ha nem dolgozok...de mi is ez?
Heloóóóó!

Fejidom után érdeklődnék.
(robynho@freemail.hu) köszönöm előre is a képeket, árajánlatokat és a vételhez szükséges információkat, hogy esetlegesen kinél érdeklődjek vagy kinél találnék..!
Fékfolyadékot..... két évente megéri megvenni a Motul-t
Ha nem a Kirgiz-tunguz köztársaság állami olajtársasága fémjelzi hanem emlékszel a gyártóra az már jó.
Köszönöm a segítséget! Esetleg még annyit, hogy milyen gyártótól ajánlasz fékolajat?
Hali.Én most februárban vettem GSR-t ,192 cm és 96 kg vagyok.
Rázva vazze nem keverve.
nem
Miért lenne az?
4-es fékfolyadékot rakj bele, 1 liter elég
sima gyertya bőven elég
fagyálló ethylene glycol összesen 2.8 liter (keverve)
Gondoltam, ha már motorozni nem tudok az időjárás miatt, leszervizelem a mocit. Fékolaj, hűtővíz és gyertya csere lett beütemezve. Fékolajból milyet használtok? Haverok mondták, hogy nyugodtan rakhatok bele 5.1-est a 4-es helyett. Szerintetek? Mennyi kell bele és milyet vegyek? Hűtővízből valami gyárilag bekevert cuccot nézegettem. A gyertya meg adott, hogy milyen lesz, de viszont nem tudom, hogy mi a különbség a sima és az iridiumos verzió között. Mivel jobb az iridiumos? Megéri a többlet kiadást? Köszi a segítséget.
engem senki nem fog meglocsolni