Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Lecseréltem a motorolajat a GSR-emben, sajnos elkövettem azt a hibát, hogy amikor visszaraktam az új szűrőt kézzel rászorítás után egy kicsit az olajszűrő leszedővel is megszorítottam. A szűrő teteje egy kicsit behorpadt (10forintos nagyságban). Lehet ennek következménye, mit tanácsoltok? tegyek fel új szűrőt? Előre is köszönöm a segítséget.
Linkelek neked egy GSR600 alkatrész katalógust. Ebben a gyári rendelési számok vannak benne, de az alapján szerintem tudsz már nézni alternatívát rá. http://www.2shared.com/documen...
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy milyen számú-típusú-...? első kerékcsapágy és olajvédő kell a GSR-hez ?
Voltam már két motoros boltban , de a prospektusaikban nem szerepel a GSR csak a GSXR . Azt meg merjem venni , vagy teljesen más kell bele ?
Jóreggelt mindenkinek ! Itt nem esik semmi de Tatabánya-Réde között lapon jöttem a szél miatt. És kibebaszottul lefagyott a kezem.....Most is orral írtam
hát nyílván a bogárháló nem követheti le 1-1ben a "kosárgörbét", mert a szabad oldal megfeszítése igen nehézkes lenne akkora íven ... de legyen! :)
lényeg, hogy mire elmegy ez a @#&}đĐ időjárás és lehet veretni, addigra meglegyen a kobak! :)
Az állnál lévő szélvédőn van egy pici a többi tuti az enyémhez képest.Nem tom mi lesz vissza viszem luisba azt meglátom mit mondanak.Remélem a pinlockot is visszakapom ha cserélik mert az + píz volt.
Látom nálad is van eltérés,de nekem belül a sisaknál is van jókora elcsúszás.Most majd viszem vissza a boltba azt remélem hamar megoldják a problémám.Mondjuk mindenképpen füldugóval nyomom hisz van belőle dögivel,de azért kicsit zavar.Aztán lehet csak az én fejem rossz formájú .
szia,bocsi de ez egy ilyen "bakker nap" volt
"ez se jó bakker, az se jó bakker ..."
na, mármint én nem tapasztaltam, hogy a két oldal közül valamelyik zajosabb lenne, de hazajöttem, megnéztem, és nem is lett volna indokolt ilyet tapasztalnom (igen, nekem is ilyen van)
remélem sikerül lebótolnod lujízzal mire itt a tavasz (bár az még odébb van)
Egy tutit gurultam ma végre:).A gép tuti az új kormány frankó viszont az új sisakom gáz lett.A bal oldalon süvít mint állat a jobb az tuti síri csend.Nem értem bár ahogy nézem mintha deformált lenne.Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni.Már írtam Luis-nak gyorsan válaszoltak is küldtem képet nekik most várakozás.
A segítségeteket szeretném kérni. Lecseréltem a motorolajat a GSR-emben, sajnos elkövettem azt a hibát, hogy amikor visszaraktam az új szűrőt kézzel rászorítás után egy kicsit az olajszűrő leszedővel is megszorítottam. A szűrő teteje egy kicsit behorpadt (10forintos nagyságban). Lehet ennek következménye, mit tanácsoltok? tegyek fel új szűrőt? Előre is köszönöm a segítséget.