Na tessék, kár megszólalnom látom egyes emberek nem veszik észre, ha poénból ír valaki valamit, pedig az elején direkt odaírtam, hogy "NEM SÉRTÉSBŐL" szánom azt a hozzászólást! Na mind1... Én tökéletes? Pedig én két párnával nyomom...
Pipolaj Steve!
Holnap megkérem hogy nálam szavazzon mert neki nincs netje!Persze elzárkózom a szavazás beleavatkozásába és természetesen magára hagyom arra a rövid pillanatra!
Szia Badlac tesó!
ha tudod tedd ide fel azt a képet amin a Lacával vagyok rajta mert én tök béna vagyok a tömöritéshez!
Nem tehetek róla hogy hekker vérem van! viszont sokan kiváncsiak a képre ahogy egymást eltakarjuk!
Propulus!
AZ BADLAC barátunk fotómotyója és neki is köszönhetjük a képeket!nem kellene a gyenge pontozhatatlan,alulértékelhető cinkjeidet itt dobálnod!Ha párnával is nyomná akkor mi van?!
Én kérek elnézést de te biztos tökéletes vagy!
ÖHM-ÖHM!Laca még éppen megismerkedett a GSRrel,de én már be is járattam!De nekem csak a rendszámtáblámat fogod nézni,már ha látni fogod, ahogy szépen távolodik 229km/h fölött!
De vannak még szép helyek gyönyörű hazánkban! Pl. Mecsek+környéke Siklóssal, Harkánnyal, Szigetvárral..... Vagy Fertő-tó-Sopron-Kőszeg-Őrség vagy Sátoraljaújhely-Aggtelek-Lillafüred...stb...
Részemről a szavazatom megoszlása: 49.99% Mátra, 50.01% Balaton felvidék! De jó lenne idén nyáron mindkettőt! Egyik július 22, másik augusztus? Ez nem jelenti azt, hogy jövőre nem mehetnénk ugyanott....
Szerintem a csipkelődést(ami tőlem őszinteség ) nem kéne abbahagyni! Én élvezem!
A "betévedt" emberkékkel úgyse tudunk mit csinálni....nem mellesleg némelyiknek igaza is van.....
Steve jó lenne ha a Yamahás srácnak is szólnál, hogy ez egy barátságos fórum, ahol mindenki tiszteli a másik motorost! Lehet, hogy mégis inkább a balatoni útvonalra szavazok!
Az a lényeg, hogy te is szeretsz motorozni. Kispárnával vagy a nélkül, nem mindegy. A két kerék a lényeg.