Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, most meg már túl fiatal lettem hirtelen, ki érti ezt?
Szépen körbeálltuk és próbáltuk kivenni a motor formát!lásd a képeket!mindenki tekintetén ott volt a kérdőjel!De hol a motor?
Szevasztok csibészek!

Termékenyek voltatok ma!
Tegnap meg ment a punnyadás.....

Rece, a csajok megkérdezték a fényképedre mutogatva:nagypapákat is szoktunk vinni magunkkal??? Persze letagadtam, mondtam, hogy valahogy odasodródtál hozzánk....és ráadásul igazi motorja sincs..... nem akartam bevallani az igazságot......
A Yamahát (sicc!) azért nézegettük, hogy felidézzük, milyen motorokat csinált a Suzuki 30 évvel ezelőtt!!!

Az a közel négyezer forint nekem csak az előételre volna elég! És akkor még csak nem is bélszínt ettem......

Abdul! Tényleg nagyon jó munkahelyed van! Nekem be kell érni az út szélével.....
Tudsz élni!!!

Jók legyetek!
Egyébként tegnap este 7 körül ott a kajáldátol 100mre egy NINJA nem tudta bevenni a balos kanyart és neki csapodott a keritésnek és végig csúszva a pózna állitota meg!kb200zal ment!szőrnyü látvány volt pedig mi csak a végére értünk oda!(én majdnem nem egy autós miatt)
Vendéglátósak!látszott a hozzáértésük!Tanúlhatna tőlük a felszolgáló!volt hiányosság a tanulmányaiban!
Legközelebb is jönniük kell,csak akkor én hogyan csajozok ha ott lesz a HIDI!?vagy falazol ismét?Vagy nem is fog eljönni a HIDI!vagy nem is csajozok!jó Ő nekem!hiányzik a változatosság de cserében ott a GSR!
Sziasztok KLÁN TAGOK!Remélem azért az időt leszámitva jól éreztétek magatokat és az ebéd is izlett!
Este még visszavittem a felszolgáló telefonját ami javitáson volt nálam és utolagosan is elnézést kértek!
Megfizette a JAVITÁSI/várakoztatási dijat!bedobom a KLÁN CASSÁBA!
Badlacnak köszi a képekért!
Üdv Kykee!
Nem volt ott semmi probléma!
Azért a csajok tényleg kitettek magukért!!!
Rece!
Sajnos Te már nem kerülhetsz be arra a munkahelyre! Minő fájdalom!
Nem hihető a 12 év!
Csak nekem van rá esélyem! Alább írta a Laca, hogy még bejövök a 15 éves csajoknak!!!
Hoppá, hoppá...!!!
Szia Steve!
Nagyon köszi a kitűzőt meg az oklevelet utólag is bár nem feledve!Abban a káoszban nem volt alkalmam
megköszönni,mikor a cehhre vártunk!ezúton szeretnék a többiektől is elnézést kérni a várakozásért!én is inkább motoroztam volna,még esőben is mint várjak egy lényegesen egyszerü dologra!KÖSZI BETTY,CSICSI!
A BALATON körtúra és más is jöhet!most egy olyan kajáldát nézek ki amit nem ismerős csinál,hogy nyugodtan lehessen reklamálni,vagy nagy gázzal keréken elhúzni!
Abdul, én tizenkétéves vagyok!!
Ez elég fiatal kor?
Talán megértitek, hogy miért nem jó a 15-ei időpont nekem!
Az a baj, hogy egy évben csak egyszer-kétszer adatik meg ez a lehetőség. Szóval annyira nem jó helyen dolgozom.
Csak fiatalok dolgozhatnak itt!
Rece!
Lassan ráférne egy kalibrálás a sebességmérő szerkezetedre!
Vagy az inkább lassulás mérő????
Reet!
A Szlovákiában benne vagyok én is!

Lássuk mit mondanak a többiek???
Abdul!
Ez lenne a céges móka??? Jó cégnél dolgozol nem mondom!
Szerintem ez inkább egy "erotic live show"-ra hasonlít!

Akkor július 22.?????
"Dolgozhatnék" én is ennél a cégnél???
Egyébként a 130-ról csak annyit, hogy én óra szerint nem mentem többel, sőt volt hogy 60-nal kellett bandukolnom, hogy utolérjetek.
Lehet, hogy a Steve 230-a csak 75,2 volt?
Mondtam én, hogy csak suzukisokkal ne kezdjen az ember, áhhh
Július 15 tuti nem jó nekem, előző nap/éjjel céges móka lesz sportnapnak álcázva... Szombaton tuti nem ülök motorra...
Júliusban a többi hétvége nekem ok.
Nem kelle inkább egy Mátrát csinálni klánprogramnak? Vagy valami olyat mint a műmájerek, egy szlovákiával egybekötött gurulást?
Szállás jó volt, a házigazdák nagyon rendesek voltak, még egy olaj(GL)radiátort is szereztek nekünk, ami kellet nagyon mert ruháinkat igy megtudtuk szárítani, meg egy kis meleget is adott, mert mikor oda értünk a szállásra, minden ablak nyitva volt.
Megszárítottuk a zoknit nadrágot, vettünk egy forró zuhanyt és elmentünk piázni. Mire visszaértünk kicsit molyosan, már meleg volt, és szépen száradt a többi ruha is.
Reggelre nagyjából megszáradt mindenünk, és 8 körül elindultunk, és szépen komotosan hazáig motoroztunk.
Hát akkor meg a Lacát kell megetetni belőle, Ő úgyis a klán tulajdona had hízzon
Rece, Rece!
Nem szórjuk ám csak úgy a KLán vagyonát!!!
Inkább hízlaljuk!
Szevasz Reet!
Remélem mára azért már sikerült megszáradnod!!!
Szállás jó volt? Már, hogy jó meleg volt a radiátor???
Kykee és Klán tagok!
Lehet, hogy következő programnak a most elmaradt Balaton körbemotorozást kéne összehozni!
pl. július 15.????
Nekem sokkal jobb ötletem van, ideadjátok berúgok belőle és akkor talán utolértek, na milyen ötlet Laca, legalább neked is lenne valami esélyed
A pénz elköltésére van egy ötletem: veszünk két láncsprét, megvárjuk a legközelebbi esőt, motorozunk, és utána lekenjunk mindenkinek a láncát!!!