szia Gekko ! csak azt akartam kérdezni tegnap mikor nem vetted fel a telót h melyik csöves szobába rakták be Ginot (nem bírtam ki h ne lássam ) mert nem volt sehun senki a traumon de aztán jól megtaláltam mert látták h bukósisak van a kezemben és útbaigazítottak az ujjam nekem is kifordult én azt nem engedném műteni ha nem törött még fáj de már van benne erő használni
na tűnjél aludni,mint a tehenek,mit kő csesztetni azért mert hajléktalanszállókinézetű kórteremben van?
Nem választhatott hejj! De "jól" van,vigyorog mint a tejbetök,a nővérkék kérdezték,hogy szegény a baleset előtt is ilyen diliske volt? mondtam,hogy ez "gyári "nála,akkor megnyugodtak....
Na szóval megszerelik holnap,összeszögelik,és jól lesz!
Jó éjt!
Pont ezt pofáztam el Neki,meg a Hojinak és a Gekkonak telefonon,hogy miért is hagyom abba a motorozást,,,nagyon jó dolog nagyon szeretem is,de nem csak én vagyok az úton és amilyen jó dolog motorozni,jobb esetben nagyon elhúzódhat a felépülés akár csak a saját vagy a motor testi épségét tekintem,de kihangsúlyzva ismételném,hogy jobb esetben,,,,,átülök a jetskyre,,,,azt úgy is csak kevesen csinálják és az is csak nyári sport,,,,mindenkinek széles utat és balmenközt,sziasztok,,,,,,,,örülök mindegyikőtőknek,akiket a motorozás által megismerhettem,,,,,,egy-két személy kivételével,az viszont rohaggyon meg .....csao,,,,,,,akinek kellek az mobilon (is) megtalál,,,,,
vedd le az alsógatyámat de azonnal,,,,,,, habár gondolom beszartál az esésnél,így megtarthatod,de csak ha mihamarabb meggyógyúlsz,,,,,,faszt ijesztegetsz mindenkit a kaszkadőrmutatványoddal,,,hülye köcsög
Gini kikezdett egy Toyotával.
A bal lábán a nagy ujjjacska kivételével az összes a tövében eltört, és kissé össze csúszott.
A bal kezén egy ujjjj kifordult.
Ezeket ha minden igaz műtik.
Kisebb horzsolásai vannak. Viszont nincs törés a medencénél, csak nagyon fáj meki. A répülés utáni landolástól szerintünk.
A fejével is baj van, de ezt kategórikusan végig tagadta
Na már itthon. Lámpás kereszteződésben nem adták meg neki az elsőbbséget. Én gondoltam gurulok egyet este munka után Szentendrére, megyek ki a szentendrein, látom sor, villogó rendőrautó. aztán a kék GSR az egyedi festéssel. Kicsit levert a víz, mert már sehol senki, csak a motor és a rendőrautó. Gyorsan hívtam Ginot, tényleg az övé volt.
A motor nincs szép állapotban, Ginoval nem tudtam személyesen beszélni, csak telefonon. Sipi vette fel, úgyhogy nem biztos, hogy ő fel tudja venni a keze miatt.
Jelenleg a Jánosban van, lábujj törések és egy ujj a kezén, ha jól értelmeztem Sipi szavait. És zúzódások.
Vigyázzunk nagyon, egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen egyértelmű szituációban is rövidet húzhatunk.
Jobbulást Gino!
janosban van. A szentendrein lattam meg a mocit, hivtam szerencsere felvette. Sipi volt bent nala. Ot varom itt a bejaratnal. Ginoval is beszeltem telefonon. Labujj toresek de majd o elmeseli. Nem o volt a ludas. Jobbulaaaaaaaaast!
Gino..... erőt, és kitartást a gyógyuláshoz......sajnálom ami veled történt, szerencse hogy ennyivel megúsztad....
Gyógyúújjjááá Gino
Gini neked meg fájdalom mentes regggelt. Habár tudom nem olvasod de oly jól hangzik itt
Meg tudom, hogy a medencéd-derakad miatt nem sokat aludhattál.
Nem választhatott hejj! De "jól" van,vigyorog mint a tejbetök,a nővérkék kérdezték,hogy szegény a baleset előtt is ilyen diliske volt? mondtam,hogy ez "gyári "nála,akkor megnyugodtak....
Na szóval megszerelik holnap,összeszögelik,és jól lesz!
Jó éjt!
ó azok a fehér lábak
Gini kikezdett egy Toyotával.
A bal lábán a nagy ujjjacska kivételével az összes a tövében eltört, és kissé össze csúszott.
A bal kezén egy ujjjj kifordult.
Ezeket ha minden igaz műtik.
Kisebb horzsolásai vannak. Viszont nincs törés a medencénél, csak nagyon fáj meki. A répülés utáni landolástól szerintünk.
A fejével is baj van, de ezt kategórikusan végig tagadta
Üdvözöl mindenkit.
János korház, Trumatologia I. em. 7.
Még szerencse,hogy semmi komoly.
Jobbulást Gino.
A motor nincs szép állapotban, Ginoval nem tudtam személyesen beszélni, csak telefonon. Sipi vette fel, úgyhogy nem biztos, hogy ő fel tudja venni a keze miatt.
Jelenleg a Jánosban van, lábujj törések és egy ujj a kezén, ha jól értelmeztem Sipi szavait. És zúzódások.
Vigyázzunk nagyon, egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen egyértelmű szituációban is rövidet húzhatunk.
Jobbulást Gino!
Mi a fasz Gino elesett Komolyan mondom megbolondulok, basszus átok ül rajtunk! Az utobbi 2évben csak kevesen nem borultunk vagy estünk el!
Lehet hívni