Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Gekko ! csak azt akartam kérdezni tegnap mikor nem vetted fel a telót h melyik csöves szobába rakták be Ginot (nem bírtam ki h ne lássam ) mert nem volt sehun senki a traumon de aztán jól megtaláltam mert látták h bukósisak van a kezemben és útbaigazítottak az ujjam nekem is kifordult én azt nem engedném műteni ha nem törött még fáj de már van benne erő használni
ja. kemény gyerek a Gino
szeva mindenki!
Gino..... erőt, és kitartást a gyógyuláshoz......sajnálom ami veled történt, szerencse hogy ennyivel megúsztad....
Az a lényeg hogy vigyorog és jól van.
Gyógyúújjjááá Gino
Jó reggelt mindenkinek!

Gini neked meg fájdalom mentes regggelt. Habár tudom nem olvasod de oly jól hangzik itt
Meg tudom, hogy a medencéd-derakad miatt nem sokat aludhattál.
Köszi az imfót
na tűnjél aludni,mint a tehenek,mit kő csesztetni azért mert hajléktalanszállókinézetű kórteremben van?
Nem választhatott hejj! De "jól" van,vigyorog mint a tejbetök,a nővérkék kérdezték,hogy szegény a baleset előtt is ilyen diliske volt? mondtam,hogy ez "gyári "nála,akkor megnyugodtak....
Na szóval megszerelik holnap,összeszögelik,és jól lesz!
Jó éjt!
te Gina,erről nem készítettél videót?
te,ez kórház? ? ? ?olyan,mint egy hajléktalan szálló
Ok,add meg a számom nyugodtan,,,,puszi, köszi
Pont ezt pofáztam el Neki,meg a Hojinak és a Gekkonak telefonon,hogy miért is hagyom abba a motorozást,,,nagyon jó dolog nagyon szeretem is,de nem csak én vagyok az úton és amilyen jó dolog motorozni,jobb esetben nagyon elhúzódhat a felépülés akár csak a saját vagy a motor testi épségét tekintem,de kihangsúlyzva ismételném,hogy jobb esetben,,,,,átülök a jetskyre,,,,azt úgy is csak kevesen csinálják és az is csak nyári sport,,,,mindenkinek széles utat és balmenközt,sziasztok,,,,,,,,örülök mindegyikőtőknek,akiket a motorozás által megismerhettem,,,,,,egy-két személy kivételével,az viszont rohaggyon meg .....csao,,,,,,,akinek kellek az mobilon (is) megtalál,,,,,
vedd le az alsógatyámat de azonnal,,,,,,, habár gondolom beszartál az esésnél,így megtarthatod,de csak ha mihamarabb meggyógyúlsz,,,,,,faszt ijesztegetsz mindenkit a kaszkadőrmutatványoddal,,,hülye köcsög
Ej Gininéni, b.sszameg! javuljá mielőbb megfele!
ó azok a fehér lábak
mi van? ez azert durva meg jo h nem lett komolyabb Jobbulast Gino !
most olvastam én is, nagyon kemény. basszus
Na tehát srácok.

Gini kikezdett egy Toyotával.
A bal lábán a nagy ujjjacska kivételével az összes a tövében eltört, és kissé össze csúszott.
A bal kezén egy ujjjj kifordult.
Ezeket ha minden igaz műtik.

Kisebb horzsolásai vannak. Viszont nincs törés a medencénél, csak nagyon fáj meki. A répülés utáni landolástól szerintünk.

A fejével is baj van, de ezt kategórikusan végig tagadta

Üdvözöl mindenkit.

János korház, Trumatologia I. em. 7.
Na itt a sérült.
jobbulást. Ha már lesz hangulatod csörgess meg, a személyi kárból rendesen tudunk neked pénzt szerezni.
Basszus
Még szerencse,hogy semmi komoly.
Jobbulást Gino.
Gino jobbulást Neked és a motorodnak ha tudok bármiben segíteni szólj ! és keresd meg a motorbalesetek.hu-s ügyvédet feltétlenül de ezt majd priviben
Na már itthon. Lámpás kereszteződésben nem adták meg neki az elsőbbséget. Én gondoltam gurulok egyet este munka után Szentendrére, megyek ki a szentendrein, látom sor, villogó rendőrautó. aztán a kék GSR az egyedi festéssel. Kicsit levert a víz, mert már sehol senki, csak a motor és a rendőrautó. Gyorsan hívtam Ginot, tényleg az övé volt.
A motor nincs szép állapotban, Ginoval nem tudtam személyesen beszélni, csak telefonon. Sipi vette fel, úgyhogy nem biztos, hogy ő fel tudja venni a keze miatt.
Jelenleg a Jánosban van, lábujj törések és egy ujj a kezén, ha jól értelmeztem Sipi szavait. És zúzódások.
Vigyázzunk nagyon, egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen egyértelmű szituációban is rövidet húzhatunk.
Jobbulást Gino!
Megyek megnézem mi van Vele!
még szerencse hogy nincs "nagyobb" baja

Mi a fasz Gino elesett Komolyan mondom megbolondulok, basszus átok ül rajtunk! Az utobbi 2évben csak kevesen nem borultunk vagy estünk el!
Lehet hívni
janosban van. A szentendrein lattam meg a mocit, hivtam szerencsere felvette. Sipi volt bent nala. Ot varom itt a bejaratnal. Ginoval is beszeltem telefonon. Labujj toresek de majd o elmeseli. Nem o volt a ludas. Jobbulaaaaaaaaast!