Egyszer nekem is sikerült egy jó 30°-os elhajlást kierőszakolnom a kulcsból... Túl gyorsan akartam nyitni tanksapkát és frankón elehajlott, ráadásúl pont nyitva is volt a sapka ugye, nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán majd vissza fogom tudni csukni... De aztán kértem két fogót a kutas sráctól, és fél perc alatt kiegyenesítettem. Azóta is azt használom, és nem is látszik rajta semmi, teljesen egyenes és működik is rendesen. Szóval egyenesítsd ki nyugodtan!
kykee ! Anikó motorjáról dobj át az emilemre pár képet és adatokat (amit tudni érdemes), és árat amúgy és hitelátvállalással is, feltételekről. köszke.
Az inditokulcsom középtájon elhajlott egy kicsit (fogalmam sincs hogy hogy),és ezmiatt nemmindig tudom beinditani,meg a kormányzárat levenni/feltenni,mivel nemfordul el.Kérdésem azlenne,hogy probáljam kiegyenesiteni valami finom dologgal,vagy vegyem elö a potkulcsot?
Üdv Mindenkinek!
Következő,- nem ingyenes, csak önköltséges,- tanfolyam augusztus 13.-14.-én lesz. MÉG PONTODSÍTJA KAKUCSRING!
H szombaton, 14.-én rendezvény lesz, akkor 12.-13.-ára módosulhat az időpont!
GEKKO erre a péntekre szervezne egy kis "meglepit" mindenkinek!
Gekko! GOOOOOOO!
FIGYELEM!
2010. 08. 13. Péntek Kakucsring 3000 ft / fő egésznaposra
Feltétele: Minimum 50 főnek kellene összejönni!
Jelentkezni a következő linken lehet: http://motorostestveriseg.hu/f...
Az inditokulcsom középtájon elhajlott egy kicsit (fogalmam sincs hogy hogy),és ezmiatt nemmindig tudom beinditani,meg a kormányzárat levenni/feltenni,mivel nemfordul el.Kérdésem azlenne,hogy probáljam kiegyenesiteni valami finom dologgal,vagy vegyem elö a potkulcsot?
Nem írom ide, mert olvassák a vérszívók is!
Kedden hívj, addig szabi, vagy a Tomit, (weblapon a száma)
Következő,- nem ingyenes, csak önköltséges,- tanfolyam augusztus 13.-14.-én lesz. MÉG PONTODSÍTJA KAKUCSRING!
H szombaton, 14.-én rendezvény lesz, akkor 12.-13.-ára módosulhat az időpont!
GEKKO erre a péntekre szervezne egy kis "meglepit" mindenkinek!
Gekko! GOOOOOOO!
Anikó mocijára lehet tudok vevőt. szólok a csajnak ha érdekli keresni fog Titeket