Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,azt láttam én is...
Nem volt szívbajos a csávó.
Rendben.
Gino ! Szeretnélek megkérni, mivel ezen a forumon már többen elküldtek a francba a doboztartommal eggyütt , hogy ha véletlenül valaki keres ilyent akkor szolj. Én már a GSR forumon nem fogok sokat irogatni, esetleg ha téged kereslek.
Szia..... itt...még egy kicsit.....
Szia sütiapi!

Nehéz-e kicserélni?
Attól függ kinek......
Szia Gino! Itt vagy?
egy kis km ora visszavives regen sem volt gond...most igy elektromosan gondolom meg egyxerubb
Ja, azt láttam én is... alig használtként, sérülésmentesnek leírva hirdette 1 misiért, 10ekm-rel. Egy két dolgot cseréltek csak ki rajta.
Előtte egy hónappal meg fent volt még "eredeti" állapotban és hiteles adatokkal 720-as irányárért.
A motort gondolom eladták, mert már nincs fent a hirdetés...
joreggelt
ja, nekem csökkent a fogyasztásom a PC és a szűrő hatására.
a kykee bankos motorja, amiben 90.000 volt mikor elvitték és csúszott vele, na azt 10.000 km-el árulta a kereskedő a neten.......
Hello!

Én is erre gondoltam. Mármint hogy miután a sport légszűrő szabadabb légáramlást tesz lehetővé, így több dzsuvát nyel be, tehát gyakrabban kell tisztítani. Ha ráadásul még érezni sem lehet a különbséget menet közben -ahogy ezek szerint nem lehet- akkor inkább marad a gyári...
Kösz a tippeket!
Reggelt!

Nehéz otthon kicserélni a kuplungot?
guten 8 mindenkinek
ha jol tudom ajanltatok mar szervizelesre is a proptechet,szoval asszem ahogy ezt a kis labtörösdit tulelem utanna meglatogatjuk az en "kicsikemmel" a proptech "dokit"
Jó 8
A héten átmegyek valamelyik este.
A lánccserét meg húzom még amíg lehet
lánc-csere előtt gyere be beszéljünk!
kéne láncot is cserélnem így közel a 30000km-hez
a gear2dash most vár még
küldtem üzit ,majd nézd meg
Jó lenne elvinni "befejeztetni Vele a dolgot...
...elkaptad Ginotól....
Én nem!
Majd ők
.... mikor látogatjuk meg a Csabit? 15 píz és "rákítá"