Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nagyzol a honda első lábai miatt....
Jobb, szebb... főleg ha ingyen van.
de minek kéne nekem fordított villa
Ja, aztán majd jön a sárkányölő királyfi is.

Szerintem próbálj leboltolni valami hasonlót, elvileg K4-től felfelé bármelyik gixxeré jó a GSR-re (legalábbis aki feltöltötte a videót azt állítja). http://youtu.be/Y_xmTvqMqEg teló gsr[/L]
.....hogy tisztázzuk.....egyiken sem
csak azt nem tudom h ez most tízpróba
mert nem is voltál
Hááááát furcsán hangzott volna ha azt írom, hogy voltam Imolán.....
ejha Hoi... Probara tesz az elet, de valaki nagyon vigyaz rad. Levegos hatso fekkel mar en is tavoztam, de ez tenyleg durva. Szerezz be valami jo forditott telot cserebe...
és ezt hagytad ki
Ha valaki nem tudná.....
engem egy hajszál tartott a motoron
Úúúúúúúúúúúúúúdeszííp ruha , jól +kérik érte
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Hmmm
az Én motoromon a fék nem volt lelégtelenítve, na brávó! , Bár ez utólag könnyen elvégezhető, de ha egy nagyon belefékezős szitunás derül ki..., egy hét mulva szépen lassan jönnétek utánnam és suttognátok könnyes szemekkel, h micsoda jó ember volt
itt volt a gumis. elismerte. sajnálja. felelősségbiztosítására rendezi. ami gondolom 30 nap a biztosító részéről meg még pár hét mire megjönne a szervizbe az alkatrész ... úgyh 17 motor nélküli nap után újabbak jönnek. mire ebből lesz vmi vége a szezonnak ezt még most megcsináltatom de soha többet nem nyúl senki a motoromhoz
jobb ha vele én nem találkozok többet a főnök jön elvileg
ez igy van sajnos de tudomasul kell venni h ez is megtortenhet barmeikunkkel.. es persze mivel nem hajtanyrol van szo vegzodhet tragikusan is szoval jobban tennek a szerelok ha kicsivel felelossegtudatosabbak lennenek, egy ilyen kis apro mulasztas,sunnyogas valakinek lehet az eletebe kerulhet ezt nem artana kozold az illetovel szemlyesen aki "utcara engedett"!
hát ennek ők jobban örülhetnek
gondolta biztos ugyis egykereken jarsz amugy tenyleg orulhetsz hogy nem tortent semmi s eszrevetted idonap elott...
a károkozás még egy dolog. de nem hiszem el h ne látta volna h megrepedt és kienged így az utcára és ha kiesik a kerék menet közben a zsebemben volt a blokk h kerékcseréről jövök butaság sunnyogni
pfajjjjj ez szarugy,ezt azert nem gondoltam volna egy gumicsrebol ekkora kart csinaljanak kb ezek a gondok mifelenk is a szerelokkel...meg egy olajcseret sem lehet rajukbizni, megsporoljak s traktorolajat tesznek bele..
ha kifizeti nekem nagyjából mind1 h egyben v külön inkább azzal van a bajom h most megint nincs motorom
bocs ezen átsiklottam. Szerintem csak egyben rendelhető, de ne legyen igazam.
visszamenni törött villával nem szeretnék de mint írtam kijön ide