Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Most cserélek láncszettet és a rövidebb áttétel mellett döntöttem. Mennyivel lesz így fürgébb a vas? Ha van ilyen tapasztalat, szívesen venném...
Másik: érdemes sport légszűrőt tenni a bringába, vagy csak a macera több vele, és a teljesítményen nem érződik?

előre kösz
Sziasztok.

Úgy néz ki,hogy megadta magát a kuplungom
Eléggé surlódó handot ad. És nem is húz a motor. Csak hangos.
És rángat, csúszik.
Hol nézzek kuplung cuccost ?
hajrá!
sok sikert hozzá.... remélem mielőbb gurulni fog a motorod!
hát nem gondoltam h ilyen előfordulhat ... de ez van. most már ebből kell kihoznom a legjobbat dolgozom az ügyön
azért mert vékon vagyok még sokat eszem
mondtam hogy hozd ide csajszi, és szivesen megcsinálom neked,,,,,
sajnálom hogy igy, más hibájából nem tudsz motorozni....
Pocakomban... Kint kellett meginnom, haza már nem hoztam.
Ha lesz végre nagy közös gurulás fizetem a kajádat. De semmi libamáj, meg kilós steak, meg homár, kaviár.
en lecelek guten 8 mindekinek
hol a söröm
szuper én meg mindig renitens voltam
Igazából bazi menőn néz ki.Árányszínű.
na szoval mivel a többseg a forditottvilla mellet van akkor ezt leszavaztuk h igenis jobb tobbfele szempontbol is
sztem az én szintemen pont mind1 h mi van rajta. én nem érzem ezt a kérdést ilyen fontosnak. de szólásszabadság van úgy mindenkinek igaza van
Sőt állítható is volt...
Van.Hogyne lenne.Merevebb, pontosabb a kormányzás és a fékek is jobbak.
Kár hogy még bontva is 200k körül van és a java sérült.Külömben nem bontanák.
Bocs hogy belevau.Én is álmodoznék ilyenen.de drága muri.
A vékony alul-vastag felül.... amit most fordítottnak mondunk, annál kisebb a rugózatlan tömege az első villának. Ennyi.
Nekem a '75-ös Babettámnak is a vékony volt alul és a vastag felül!
Akkor miért fejlesztették ki? És miért teszik rá gyárilag lényegében az összes sportmotorra vagy nagyobb motorra (pl. BK)? Vagy akár az FZ8-asra? Kis Hornetre? No, egy valamiben nem értünk egyet, dehát van ez így.
tuttira jol nez ki a videon lathato forditott villa..talan meg pontosabb visszajelzeseket is ad mint az eredeti..
és mit kérdez a szőke nő mikor meglátja ezt figyu ez normális h itt van ez a repedés
sztem nincs jelentősége. uo.
húú vazzeg
ez nem semmi
Miért, rosszabb vagy tök ugyanolyan szerinted?...
Hát szép láb az biztos...
jobb sztem ez egy marketingfogás. de Nálad bejött