Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De,igen,,,,csak most a gyereké a főszerep,,,,,,most nem kéne magam odabaszni még véletlenül sem,és akkor az Anikóra maradna a neheze,,,,,,,vagy esteleg lebénulok és plusz teher,,,,,,majd ha 4-5 éves lesz a Balázs,akkor veszek,de már csak cruisert,,,,lájtos dübörgéses gurulás,,,,,elég volt a száguldozásból,,,,,,,
na megyek mert megöl az asszonyka.....jó éjt, holnap folytatjuk:)
nem, megmaradt.
Október 1-el ügyvéd lettem. De már addig is dolgozok, ha bárkinek kell valami.....
Magánzó leszel?
Szia Bear,,,hogy vagy?! hogy hogy megvannak?nem vitték el?!...na bakker,,,,,az szép,,,,azt nem tudom,hogy hogy fog,de tud motorolni
Nem mondtad és kész!
nem azt mondtad ez megmarad, és neked lesz másik?
mondtam te buzi,,süket köcsög,,,,,,,,azt mérnem irod le,micsoda egy barom vagy te baszom a szád
nekem még megvannak amiket beszéltünk, ha még kellenek. Na és Hoi hogyan fog így kárigényt érvényesíteni?

Amúgy ma felmondtam......
nem,mert nem tudtam 200zon tartani,,,,alatta vagy fölötte,de ott nem én max 1500km mentem vele,,,,,viszont az olajcserét megcsináltam meg a gumiztatást,,,rendszeresen tisztán tartom és láncot is kenem!Aki viszi,annak csak az a dolga,hogy motorozzon vele és vigyázzon rá Szíve szakad meg az Anikónak,,,,,,de azt nézzük,hogy mit hozott ez a két csuda jó motor az életünkbe,,,,,,,most annak nincs értelme,hog yitt álljon,,,én nem megyek vele,az Anikó meg most ne menjen vele,nehoghy baj legyen,,,,,,,majd 4 év múlva veszünk megit,addig babillóé a főszerep
Nem mondtad, hogy gyere és vidd!
Azt mondtad, hogy kell egy bizonyos dologhoz......

képben voltam,,,de mit mondtam?! ! ! gyere és vidd,,,,,,,nem jöttél,,,szopd ki,köcsög,,,,,,Hoji hívott,bajban van ezzel a dologgal,,,már pesten is van a cucc,,,holnap fel is teszik neki,azt gurulhat is
Na és teeee?
Te mentél vele 200-at?
Nekem nem adtad, de genyó....... szerinted kinek kértem?
Holnap mehetsz az alkatrészekért a Gekkóhoz,,,már pesten van a villapár,,,,,széles utat,,,,,,vigyi magadra
Ez viszont eladó!
12000 km,,,GARANTÁLT! ! ! !A Balázs fiúnk érkezése miatt eladó,,,,,sérülésmentes,szalon állapotú,,,,minden gyári rajta,,,,,hitelátvállalással is eladó,fájó szívvel,,,,de ez a motor csak jót hozott,,,,ha nincsZümi,akkor nincs Balkázs sem,,,,,tényleg jól jár vele aki megveszi,,,,,,, egykeréken sosem volt,,,,asszonykám 200at sem ment vele sosem
Sziasztok!
Nap mint nap látom a kereskedésben,,,,,,ott áll a sarokban,és lassan már vége a szezonnak,,,,,azt sosem adja el,,,,,de annyira lúzer a fasszopó kereskedő,hogy még az olajtartájt és a hasidomot sem cseélte ki,,,,,,hátul a ledek,,,,üvölt a motorról,hogy az enyém volt,,,,,,,remélem jól szájba basszák majd ezért,aki megveszi,,,,7szeresen bassza át a vevőjét,,,,,,egy autónál még csak-csak,de egy motornál 70ezret visszapörgetni,,,,,,szerintem itt mindenki pofán baszná,ha a vétel után kiderülne,mennyire ültették fel....költse gyóghyszerre azt amit keres a leendő vevőn,,,,,,,és ez a kereskedő mondja magát motorosnak szopja ki azt az anyjából,amit az apja belevert
Csá hát az igen nagy baj
HI, szrtm nemide valósi
Szevasztok! Tegye fel a kezét ha olvassa ezt az a bácsi akit ma Mályiba előztem meg, fekete GSR-el voltak kettecskén, nagy fejidom +doboz hátul.
ok

Ha szükség lesz rá -lak
Tudok adni tanktatyót ha kőő
Jóestét
Para, szombatom átgurulhatnál a tanktaséval,vasárnap haladnék egy B.földvár-Kaposvárt köszi