De,igen,,,,csak most a gyereké a főszerep,,,,,,most nem kéne magam odabaszni még véletlenül sem,és akkor az Anikóra maradna a neheze,,,,,,,vagy esteleg lebénulok és plusz teher,,,,,,majd ha 4-5 éves lesz a Balázs,akkor veszek,de már csak cruisert,,,,lájtos dübörgéses gurulás,,,,,elég volt a száguldozásból,,,,,,,
nem,mert nem tudtam 200zon tartani,,,,alatta vagy fölötte,de ott nem én max 1500km mentem vele,,,,,viszont az olajcserét megcsináltam meg a gumiztatást,,,rendszeresen tisztán tartom és láncot is kenem!Aki viszi,annak csak az a dolga,hogy motorozzon vele és vigyázzon rá Szíve szakad meg az Anikónak,,,,,,de azt nézzük,hogy mit hozott ez a két csuda jó motor az életünkbe,,,,,,,most annak nincs értelme,hog yitt álljon,,,én nem megyek vele,az Anikó meg most ne menjen vele,nehoghy baj legyen,,,,,,,majd 4 év múlva veszünk megit,addig babillóé a főszerep
képben voltam,,,de mit mondtam?! ! ! gyere és vidd,,,,,,,nem jöttél,,,szopd ki,köcsög,,,,,,Hoji hívott,bajban van ezzel a dologgal,,,már pesten is van a cucc,,,holnap fel is teszik neki,azt gurulhat is
Ez viszont eladó!
12000 km,,,GARANTÁLT! ! ! !A Balázs fiúnk érkezése miatt eladó,,,,,sérülésmentes,szalon állapotú,,,,minden gyári rajta,,,,,hitelátvállalással is eladó,fájó szívvel,,,,de ez a motor csak jót hozott,,,,ha nincsZümi,akkor nincs Balkázs sem,,,,,tényleg jól jár vele aki megveszi,,,,,,, egykeréken sosem volt,,,,asszonykám 200at sem ment vele sosem
Sziasztok!
Nap mint nap látom a kereskedésben,,,,,,ott áll a sarokban,és lassan már vége a szezonnak,,,,,azt sosem adja el,,,,,de annyira lúzer a fasszopó kereskedő,hogy még az olajtartájt és a hasidomot sem cseélte ki,,,,,,hátul a ledek,,,,üvölt a motorról,hogy az enyém volt,,,,,,,remélem jól szájba basszák majd ezért,aki megveszi,,,,7szeresen bassza át a vevőjét,,,,,,egy autónál még csak-csak,de egy motornál 70ezret visszapörgetni,,,,,,szerintem itt mindenki pofán baszná,ha a vétel után kiderülne,mennyire ültették fel....költse gyóghyszerre azt amit keres a leendő vevőn,,,,,,,és ez a kereskedő mondja magát motorosnak szopja ki azt az anyjából,amit az apja belevert
Október 1-el ügyvéd lettem. De már addig is dolgozok, ha bárkinek kell valami.....
Amúgy ma felmondtam......
Azt mondtad, hogy kell egy bizonyos dologhoz......
Te mentél vele 200-at?
12000 km,,,GARANTÁLT! ! ! !A Balázs fiúnk érkezése miatt eladó,,,,,sérülésmentes,szalon állapotú,,,,minden gyári rajta,,,,,hitelátvállalással is eladó,fájó szívvel,,,,de ez a motor csak jót hozott,,,,ha nincsZümi,akkor nincs Balkázs sem,,,,,tényleg jól jár vele aki megveszi,,,,,,, egykeréken sosem volt,,,,asszonykám 200at sem ment vele sosem
Nap mint nap látom a kereskedésben,,,,,,ott áll a sarokban,és lassan már vége a szezonnak,,,,,azt sosem adja el,,,,,de annyira lúzer a fasszopó kereskedő,hogy még az olajtartájt és a hasidomot sem cseélte ki,,,,,,hátul a ledek,,,,üvölt a motorról,hogy az enyém volt,,,,,,,remélem jól szájba basszák majd ezért,aki megveszi,,,,7szeresen bassza át a vevőjét,,,,,,egy autónál még csak-csak,de egy motornál 70ezret visszapörgetni,,,,,,szerintem itt mindenki pofán baszná,ha a vétel után kiderülne,mennyire ültették fel....költse gyóghyszerre azt amit keres a leendő vevőn,,,,,,,és ez a kereskedő mondja magát motorosnak szopja ki azt az anyjából,amit az apja belevert
Ha szükség lesz rá -lak
Para, szombatom átgurulhatnál a tanktaséval,vasárnap haladnék egy B.földvár-Kaposvárt köszi