Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem véletlenül kell nyomatékkulcsal húzni rajta mindent. Én szervízben cseréltettem a gumit is.
De igazuk van, menj vissza ahol csinálták és reklamáld meg.
no para
mentem fogorvoshoz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mindig történik veled valami,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nekem ne mond,hogy unalmas az életed,,,,,,,,,,,,,
ma idejön megnézi azt mondta.
de most akkor az egész villát cserélni kell vagy csak az alját lehet külön spec. olaj volt benne meg rohadt drága szimering.
ha rendelek egy villát itt lesz szezon végére és akkor ezek után senki ne kérdezze meg h miért nem vittem szerelőhöz a motorom. mostantól ha vmit csinálni kell megveszem a szükséges szerszámot és megcsinálom. ennyi.
vissza kell menni oszt kifizettetni a villa cserét,,,,,,,,,,
elmentem szombaton első gumit cseréltetni. furcsa súrlódó hangot hallok, mintha téligumim lenne, vagy vmi távolsági buszon ülnék... azt hittem a féktárcsa rosszul lett visszarakva nézem semmi. tegnap délután aztán észrevettem mi újság: a villa csavarjait túlhúzták és a másik oldalon széttört
Mi történt
én, a szerencsétlen
Sziasztok!
Nincs meg a számod. Az én számom 06309043541.
de ha elhagytad keresd az eladó homik közt....
m már beszéltünk felni ügyben anno. Úgyhogy megvan a számom.
azt csak Ő adhatja meg,,,,,,,,,,,,,, sorry
Sziasztok ! Valaki megadná BearDr számát?
Szia. Rendben van , most másrol szeretnák sürgössen beszélni veled ha megadnád a számod.
Latom Gino tegnap jol megebeddelt kacagja az ember pedig egyaltalan nem kacagsag
Üdv a Klánnak!
joreggelt
reggelt...............
morgen....
nem nem jó
Az üzletvezetőt hívtam ki......

Megszagoltatom vele.... azt mondja, ha nem ízlik nem kell megenni!

Mondom.... ember! Nem nem ízlik, hanem BÜDÖS! Érti?! Meg akarnak mérgezni? Szívesen elviszem az ÁNTSZ-hez ételmintának.....

Na, leesett neki...... nyúlt a tálért, hogy akkor ő most elviszi....... hát majdnem hánytunk, mivel arról a tálról már jócskán ettünk egyéb húsokat, csak a rántott csirkecombot hagytuk utoljára..... ha az elején kiderül lököm le az asztalról a tálat!
Persze mondanom sem kell, hogy egyből nem esett jó még az sem, amit már megettünk....

Na, aztán miután a lelassult aggyal felfogta, hogy ha én most szigorú leszek, akkor ő másnaptól nem keres már pénz idény nyáron az éttermében. Na és még visszaküldtem a paradicsomsalátát is, mert poshadt volt...

Szóval nagylelkűen(!) felajánlotta, hogy nem kell kifizetni..... Mondtam, még szép!

Jön a pincér és mondja, hogy ennyi az italok és a kajának a felét számolták....
Még mindig nyugodt voltam, mert ugye családdal ismerősökkel voltunk.
Ember, a főnököd azt mondta, hogy N E M K E L L K I F I Z E T N I !

Aztán a végéra előkerült újra a főnök és nem győzött bocsánatot kérni, elköszönni... viszontlátásra...stb. Mondom neki ne erőltesse ezt a köszönöést, mert nem lesz viszontlátásra! Meg akit ismerek és feljárnak Jósvafőre 30 éve..... őket is megkímélem, hogy elfáradjanak ide enni..... ezek után.