Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ST-t

De jót gurultam
van akinek teccik , mer nekem nem, most kezdem utolérnimagam anyagilag, aztán ami hátravan még azokat elintézem
Hulla vagyok idegileg. Meló az kb. 5 xör annyi. De pénz semmi. Zéró. Nulla.

Csak a sok stersszsssszzzz.

Szép a vas! ad.
Jóvagy, meló van
Szia Sipi
Szasz banda

Az a csóka nem kemíny, csak fejre esett és azóta azokban az ujjaiban merevedés van.
Nekem is úgy tartotta tegnap. A kis genya.
Pedig hálás lehetne,mert a gipszelőben már élőben fényképeztem és nagy alkudozásban voltam a mesterrel, hogy a másik lábát combtőból gipszelje beeee. Még fizetni is akartam érte.

De annyira rinyált, hogy mesett rajta a szíííívem
Voltak jó példák
oda kocival járok, fekete kisterep, Nissan. Lovagolni járunk a barátokhoz, csak rááll a szemem a GSR-re
Mert amatör
én nem is értem hát nem megmutattam h kell esni erre nem így csinálja hanem összetöri magát
Ahelyett hogy a strandon feküdne,a korházban alibizik
De kemíny a csóka,van tartása Jobbulást
Megígértem,hogy diszkréten kezelem majd a fotókat,megnyugtattam,hogy csak a netre teszem fel,sehova máshova....
Lehet "fedésben " szokott lenni és azért nem látod...
Vigyázzatok Magatokra!
Ha időben hazaérek, akkor felhívlak és megyek, de még melóhelyen szopok.
Bear!

Lehetséges! De én nem veszlek észre! Egy B-Kinget se látok! Csak nem arra szoktál járni?! Összefuthatnánk valamikor!
szóval te vagy az Isaszegen, akit mindig látok
GINO!

Jobbulást! Olvastam mi történt veled! Ha lesz valami gurulás, majd viszünk utasként, nehogy kimaradj a jóból!
Sziasztok!

Ma este valaki Vácra? Most vannak a váci napok lent a parton! Yikess, Abdul? Mi olyan 18:00 körül indulunk ma Isaszegről!
ÖÖÖ, nekem még kellenél egy kicsit Káj, mielőtt "eltűnsz" :)

Ginonak meg mihamarabbi jobbulást!
Én is, de már nem sokáig...
+én
Meg én
na mi van ma csak én dolgozom