nem azt mondtam, hogy szar amit csinálsz, mindössze annyit, hogy ezért nincs meg a létszám. Sanyibá, honnan tudnék sínt szerezni futóra motroszállításhoz?
Ebben valószínű én nem leszek partner , a Macinak meg azt mondom,hogy próbálja meg valamelyik 7végére elintézni Kakucsot pl........
Szeretem amikor egyesek kívülről fullretardáltnak néznek.....és néha idegesít........ frusztrált leszek tőle.....
De amikor valamit alkotni kell,és abban résztvesz Bárki is,na akkor az elfeledteti a rossz dolgokat
Nyaradszeredai vagyok, egy szep kis varos Erdely sziveben,itt valasztottak fejedelemme Bocskai Istvant sajnos kanalizalas miatt most kisse fel van turva Amugy aug.1 varosnapok,zaronap mindekit szeretettel varnak a szervezok
Pedig egy fekete klippre, ami a szezonban történtekről szól, harapnának egy fókosz nagységrendü müsorban!, mosst kéne odáig vergődni, h legyen program idő, v mifasznak hívják!
a vezetés tech. napra annyit, h a macinak igaza van!
hat nemsemmi azert ,ez a Magyarorszagi bunozes egyre rosszabb format olt,nap mint nap hallom h nem lehet pesten az uton hagyni 5percre egy kocsit mert azonnal laba kell az biztos h nem laknek en Budapesten ,lassan Europa legveszejesebb varosa lesz
segítség! egy órával ezelőtt ellopták a nővérem autóját. Suzuki Swift új, fekete, tetőcsomagtartóval, beütötték az ablakot, JNL881 ha járjátok a várost és esetleg látjátok légyszí hívjatok a 06húsz6270799 nagyon köszönöm !
Szeretem amikor egyesek kívülről fullretardáltnak néznek.....és néha idegesít........ frusztrált leszek tőle.....
De amikor valamit alkotni kell,és abban résztvesz Bárki is,na akkor az elfeledteti a rossz dolgokat
a vezetés tech. napra annyit, h a macinak igaza van!
K7es keveset használt,hölgy tulajdonostól!12000-es szervíz után,jó gumikkal,kifogástalan ,sérülésmentes!
Érdeklődni a 702564013-as számon