Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azt mondtam, hogy szar amit csinálsz, mindössze annyit, hogy ezért nincs meg a létszám. Sanyibá, honnan tudnék sínt szerezni futóra motroszállításhoz?
kinek nincsenek székely ősei?........
Na szép estét Nektek,takarodok a helyemre
Neked székely őseid voltak? akkor már értem amit eddig nem értettem egészen
Ebben valószínű én nem leszek partner , a Macinak meg azt mondom,hogy próbálja meg valamelyik 7végére elintézni Kakucsot pl........
Szeretem amikor egyesek kívülről fullretardáltnak néznek.....és néha idegesít........ frusztrált leszek tőle.....
De amikor valamit alkotni kell,és abban résztvesz Bárki is,na akkor az elfeledteti a rossz dolgokat
Nyaradszeredai vagyok, egy szep kis varos Erdely sziveben,itt valasztottak fejedelemme Bocskai Istvant sajnos kanalizalas miatt most kisse fel van turva Amugy aug.1 varosnapok,zaronap mindekit szeretettel varnak a szervezok
azzal nem szokott gond lenni. De a sörtől voltam már szalmonellás, igaz az még a 90-es években
az jo ha a sziv Erdelybe huz jobb is ha nem viszed nagyon rosszak az utak sajnos aztan csak csinnyan a "sze'köly pa'lesszel"
te hova való vagy? Amúgy minden évben járunk ki, eddig csíkszereda volt a cél, de azt már annyira ismerjük, hogy most váltottunk.
a motor most marad. A dédapai vonal a székely. Na meg a szív
viszed Kinget is ? Erdelyi szarmazasu vagy?vagy mire ve'ljem a Sze'kely himnuszt az adatlapodon:)?
még csak jövő héten megyek. Torda és székelyudvarhely.
Szasztok mindenki! Nekem kéne, úgyis le akarom cserélni a rometet.
lehet, hogy holnap....úgyis van restanciám...
Jó az est,,,,,,,,,,,,,,,
Pedig egy fekete klippre, ami a szezonban történtekről szól, harapnának egy fókosz nagységrendü müsorban!, mosst kéne odáig vergődni, h legyen program idő, v mifasznak hívják!
a vezetés tech. napra annyit, h a macinak igaza van!
hmmm...?
hat nemsemmi azert ,ez a Magyarorszagi bunozes egyre rosszabb format olt,nap mint nap hallom h nem lehet pesten az uton hagyni 5percre egy kocsit mert azonnal laba kell az biztos h nem laknek en Budapesten ,lassan Europa legveszejesebb varosa lesz
segítség! egy órával ezelőtt ellopták a nővérem autóját. Suzuki Swift új, fekete, tetőcsomagtartóval, beütötték az ablakot, JNL881 ha járjátok a várost és esetleg látjátok légyszí hívjatok a 06húsz6270799 nagyon köszönöm !
Bear, miujsag az en szep Erdely hazamban ? merre vagy pontosabban Erdelyben ?
jó reggelt
Joreggel !
Eladó!
K7es keveset használt,hölgy tulajdonostól!12000-es szervíz után,jó gumikkal,kifogástalan ,sérülésmentes!
Érdeklődni a 702564013-as számon