Kis hüje buzzancs , anyuék aláköptek egy kétkerekü fostalicskát, ez meg 47-tel a városba azon élvez , de kanyarodni fogaggyunk nem tud , csimma + ezt nézzétek, a Kakucsi aszfalt milyet harapott a lábbelimbe
Te madár, merre van Kakucs - háöööööööizéöööööö
Kicsit lekoptatom a csizmát,aztán megnézem van-e még szendvics a táskában,ha nincs írok egy sms-t anyának hogy melegítse a vacsit mindjárt otthon leszek... :DD
bele illik a motor karakterébe?
sztem a világon nincs olyan tartó, meg redvás doboz ami illik egy motorra is...... akinek meg erre van szüksége hogy mindenféle ratyi dobozokat rakjon egy szerencsétlen motorra, vegyen má magának egy kurva R1200GS béemwét, vagy egy VARADERO-t.....
láttam már én is pár ilyen tetvedék konzolt, az ég világon soha nem fogom megérteni mi a fasz kerül ebbe ennyibe?.......
anyagköltsége nem több pár ezer forintnál, kis kézügyességgel otthon megcsinálhatja bár ki... a porfestése pedig nem több 2000ft-nál..... nagyon nagy jóindulattal max 10.000redvás forintot ha ér.... ha ennél ez neked többe került, akkor szomorkodj, mert nagyon átbaszott vele aki csinálta.....
Most néztem meg a múltkori videót.
Visegrádtól-hazáig vett a kamera. Megvan az intersparos körforgalom akció is
Te madár, merre van Kakucs - háöööööööizéöööööö
http://youtu.be/skEBkP9SNWU
most jobb , hüjjegyerek, há had mutyizzon a dolgával, mit zavar hee
36000-es szerviz kipipááva, M3 170-es főőrakva, ezzel mintha könnyebb lenne kanyarodni , lehet menni Zircre hambizni
Mi holnap reggel indulunk Miskolctapolcára.
Mindjárt indulok.... Szelcepuszta
sztem a világon nincs olyan tartó, meg redvás doboz ami illik egy motorra is...... akinek meg erre van szüksége hogy mindenféle ratyi dobozokat rakjon egy szerencsétlen motorra, vegyen má magának egy kurva R1200GS béemwét, vagy egy VARADERO-t.....
láttam már én is pár ilyen tetvedék konzolt, az ég világon soha nem fogom megérteni mi a fasz kerül ebbe ennyibe?.......
anyagköltsége nem több pár ezer forintnál, kis kézügyességgel otthon megcsinálhatja bár ki... a porfestése pedig nem több 2000ft-nál..... nagyon nagy jóindulattal max 10.000redvás forintot ha ér.... ha ennél ez neked többe került, akkor szomorkodj, mert nagyon átbaszott vele aki csinálta.....
és nem megy a kolbászzsírhoz sem