Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Diszkosszal bameg, diszkosszal. Milyen játék ez már? Ügyesen Gino holnap! Sok rövid szoknyás, csini ápolónőt kívánok neked!
Ugyeeee?
Engem egy gonosz ellenség el is talált.....
Rád még csak lőnek!
Ma Budaörsről a város felé haladva a pályán 120-as tempónál eltalált egy autóról a levegőbe, majd pont felém szálló dísztárcsa. Éllel a lábfejemmel találkozott. Kicsit megéreztem... még szerencse, hogy nem motorozom papucsban, rövidgatyóban. Akkor nem sok minden maradt volna a lábfejemből. Egyre nagyobb nehezítések vannak az utca motoros játékban.
Jánosba megyek be reggel, nem tudom, hogy utána mi lesz velem, hol és meddig.....
Komolyankérdeztem, holnap meglátogatnám
, ha kussolunk,abból semmi nem lesz! Akik kinyitották a szájukat azoknak köszönhetjük a buszsávot, tovább kerll menni
sztem amire Te gondolsz, annak akkor jön el az ideje, ha a forma már hivatalos. akkor lehet ilyen lépéseket tenni. amúgy nem vesz komolyan senki. de ez az én véleményem.
ja. és Juliska nővér fogja ápolni
Holnap operálnak a Jancsiba
annyira tudtam hogy belevauvau lesz ebből vártam is
Bármi azért nem
Napfelkelte már nem lesz ma!
Nem ez ahelyes dolog, bár eggyet értek
Gekko, te aki közülünk pozicionálsz a testvériségen, több lehetőséged van! Ezt mérelmondtam, de ha akarod szivesen elismétlem , most te keress! Itt komoloy doolgokról van szó, emberéletről van szó! Ki kell nyitni a pofikát, meg kell keresni komoly hangsúlyos embereket, szerveket, portálokat, h vegyék végre számításba a motorbaleseteket, nem megegyező az autó kontra autó balesetekkel! Lényegesen nagyobb a motoros sérülésének esélye, ergó mi vagyunk az áldozatok az esetek nagyok százalékában!
Tudod Gekko, köztünk azért nincs kapcsolat - túl azon, h nem hívsz- mert nem látom a lényegét annak amit csinálsz! Sajnos a problémák egymást követik, de nem kérsz segítséget a megoldásokhoz. Sajnálom, h így alakul, talán nem késő most sem! Nem veled van bajom, hanem azzal, h atz elveket nem képviseled!
A legnagyobb pofájú aki úgy érzem Én vagyok nincs kikérdezve, pedig most tudnék segiteni ( úgy érzem ) de nem vagy kiváncsi rám! Amikor legutóbb találkoztunk épp 1 19 éves srácról emlékeztünk, pont akkora a mérgem mint akkor, nem megy, képtelen vagyok Dávidot megemészteni! Ha malmozunk akkor nem jutunk semmire!
Szal nem bajom van veled, csak amit elkezdtünk azt végig kell csinálni!
jaaj nem úgy
de lehet jobban jártam volna ha ma "úgy "ázom el igaz még nincs vége a napnak,bármi megeshet
minek iszik aki nem bírja
jól eláztam az imént
hát én Móricz Zsigmond művére gondoltam
segíthetek
holnap este reményeim szerint randalírozok a városban egyet
hát én áttettem örömre
Jo St.-t! Na hogy all az a törött villa ügy ?
Mitől lesz/lenne jó?
szépjóestét Mindenkinek !
másik oldalról
draga napom hat ez ki akart teged irtani egy az egybe
Abból a sávból ahol ő jött, nem szabad egyenesen menni, csak balra nagy ívben kanyarodni. Valamint van a 2x2 sáv elválasztónál egy kis emelkedő neki.
Neki nem világítottak a fényszórói, nem volt látható, hogy indexel..... de elég messze is vagyunk egymástól mi a lámpától elsőként indulók.
Meg ott van még az a kicsi emelkedő, ami megzavarhatja őt, hogy egyenesen (egy szintben) átláthasson a szemközti oldalra..... ha egyáltalán átnézett.
Ahol én álltam az egyenesen haladó sáv jobb szélén egy nagy teherautó mellett, onnan elég meredeken kellett felfelé néznem, a fejemet is feljhatva, hogy lássam a lámpát. Azt figyeltem.
Sárgánál nyomott egy gázfröccsöt a teherautós is (gondolom, hogy be tudja rakni sebességbe könnyebben) és meg behúztam a kuplungot és lelöktem 1-be..... de továbbra is a lámpára figyeltem felfelé értelemszerűen. Leugrott zöldre, (én mivel felfelé néztem felemelt fejjel)....... fejemet lefordítottam és ahogy magam elé néztem már indultam is, de szinte ahogy kiengedtem a kuplungot (szerintem még teljesen nem is) már felfelé repültem és egy motorháztetőt láttam távolodni tőlem.... aztán szürke-kék.....szürke-kék....... és csattantam a hátamra arccal szembe a lámpától induló 2. kocsival, ami még akkor is a lámpánál állt. Ebben a pillanatban fogtam fel, hogy mi is történt. Tehát ha ők is zöldnél indulnak, akkor pont átmegy rajtam vagy ráesek..... de ő még szinte el sem indult a lámpától, tehát kurvára érdekes, hogy a kocsi, ami elütött mikor indult!?