en probaltam bealittani es amint azt a kütyüt csvarom egy darabig megy aztan egyxer csak pattan egyet es tovabb hiaba csvarom nem viszi..(jelzem volt esve a vassal) lehet serulve van akor belul a fenyszoro
amugy meg van egy kerdesem amit mar reg fel szerettem volna tenni csak hat kisse szenilis vagyok csak nekem visz anyira fölfele a lampam h a hazakon a kupascserepeket vilagitja vagy ez a problema masnal is jelentkezik?
hat az ugy volt h szereles kozben egy 600kilos vasgep raesett...szerencse csak a labamra .. oszt a hires munkavedelmi cipo vasbetetje ugyoszement h mar azt hittem azzal eggyüt kell majd eltemessenek
az meg a te szerncsed h bringazhatsz...en csutortok ota ra se merek nezni a mocikra mert a szivem meghasad, bal lebfejem eltortem de nembaj szerelek kezi kapcsolot mint a 64' kiadasu 350es Jupiternek
bebaszna, ha zavarna, ahogy egy pasi beszélget egy hölggyel....na és ha tudnád élőben milyen értenéd is
A sunyik meg bekaphassák, szobamotorosok...én ma is két keréken jöttem dolgozni.-..biciklin
A sunyik meg bekaphassák, szobamotorosok...én ma is két keréken jöttem dolgozni.-..biciklin
Bármerre megyek ebben a városban motorral. Baszoottt meleg van.
De jó idő van motoroláshoz És ezért inkább tűrök.