Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sötétben csináld és nézd tekerés közben a falat.
en probaltam bealittani es amint azt a kütyüt csvarom egy darabig megy aztan egyxer csak pattan egyet es tovabb hiaba csvarom nem viszi..(jelzem volt esve a vassal) lehet serulve van akor belul a fenyszoro
például amikor összeraktuk most a motort és kiderült h kb. 8 centivel magasabb akkor 10 méterre világított a lámpám
azt be kell állítani
amugy meg van egy kerdesem amit mar reg fel szerettem volna tenni csak hat kisse szenilis vagyok csak nekem visz anyira fölfele a lampam h a hazakon a kupascserepeket vilagitja vagy ez a problema masnal is jelentkezik?
erre azért nem tennék
lehet az "Alpinesstar" csimmma'm jobban megvedett volna
aztarohadt....mondjuk nem a 600 kiló+gyorsulás kivédésére vannak azok:)
hat az ugy volt h szereles kozben egy 600kilos vasgep raesett...szerencse csak a labamra .. oszt a hires munkavedelmi cipo vasbetetje ugyoszement h mar azt hittem azzal eggyüt kell majd eltemessenek
mi a nyavalyát csináltál? Szar, mert lassan gyógyuló sérülésfajta. Részvétem.
Ui: "Lemondtak az istenek a vilagveget nem lesz vilagvege 2012-ben"
az meg a te szerncsed h bringazhatsz...en csutortok ota ra se merek nezni a mocikra mert a szivem meghasad, bal lebfejem eltortem de nembaj szerelek kezi kapcsolot mint a 64' kiadasu 350es Jupiternek
bebaszna, ha zavarna, ahogy egy pasi beszélget egy hölggyel....na és ha tudnád élőben milyen értenéd is
A sunyik meg bekaphassák, szobamotorosok...én ma is két keréken jöttem dolgozni.-..biciklin
nagyon derék. szólj csak hozzá nem úgy mint az itt sunnyogók
nem mintha zavarna csak gondoltam ha mar felneztem szolok en is ezt azt
ok, akkor csináljuk magánba....
hat ez a lampdaszondas uzletelösdi ilyen "arak" eseten nekem is van elado..
de nemá h bőrben vagy
melyik
Üdv.

Bármerre megyek ebben a városban motorral. Baszoottt meleg van.

De jó idő van motoroláshoz És ezért inkább tűrök.
latom komoly a tema
sose keverd az üzletet a ...
csak kifogás lenne,hogy miért