Sokat ne gondolkozz már rajta, ha minden igaz, akkor tegnapig volt az akció, mától már dobozszett-hez bukócső van ajándékba (legalábbis én így néztem a dátumot).
nem azert de ez bamulatos a japok a suzki gyarnal assezm nem tudnak igy elmagyarazni most mar tenyleg szeretnem tudni hogy honnan ertesz ennyire a "mi Gsr-ünkhöz" ?
Barátaim
Én is hétvégi motoros lettem, elsejétől nincs garázsom
Most másfél Km-re van tőlem , autóval ugyan elmehetnék érte, de nem akarok hajnali 5-kor ébreszteni
Egy helyen lehet csak állítani a fényszóróházon belül a foncsort.
(lásd. kép)
Ez egy menetes csavarnak a vége, aminek a másik vége gömb formában végződik és belepattan egy patentban, ami a foncsorban van.
A foncsor szintén egy ilyen patent+gömbfejű csavaron támaszkodik, amin elmozdul/billen az állítócsavar hosszának változtatására.
Ha ez a gömbfejű csavarvég kiesett a foncsoron lévő patentból, akkor a csavar állításával nem mozdul együtt a foncsor. Tehát nem állítódik.
Tippem az, hogy be kell tekerni max-ra, vagyis a lehető legjobban menjen be a csavar... ez azt hiszem pont felfelé emeli a foncsort..... lehet, hogy ütközésnél újra bepattanhat a gömb a patentba és megint állítható lesz vele a foncsor..... kipattanni is akkor tudhatott, ha nagyon le lett fordítva a foncsor vagy eséskor.
egy darabig mozdul, de az nem tul sok ...ugy gondolom meg van serulve az allitasi resz belul ..azert volna jo ha lehetne valahogy maskent is allittani rajta, hornetnel a lampa mindketfelol egy csavarral van rogzitve es onnan is lehet szoget allittani de ennek viszont negy pontos a felfogatasa
te tenyleg akartam kerdezni is h Gino valami motorszervizelessel foglakozik vagy honnan ert ennyire hozza?barmire rakerdek egybol tud valaszt adni:) vagy ez csak a sok evi tapasztalat gyujtes lenne ? barhogy is van en csak csodalni tudom
h hogy 8 cm el magasabb? ne idegeld magad mert az enyem sem visz 10meteren tul veletlenul sem ..esetleg fekezeskor..maskor a bagjok szemet csillantja meg az utszeli fak tetejen
Shoxnál van most olyan akcio,hogy bármiféle dobozt vásárolsz,ajándékba adják hozzá a doboztarto platnit.Kicsit elgondolkodtam rajta
az már valami
Egy cikk amit most találtam,van benne igazság
vezetők
de legaább em kolbászzsír színű....
Itt vagyok?
Igen .
Én is láttalak téged , egy kis fekete burgmannal voltál , nem ? ,
Ebben végezni fizikai munkát...
A motor könnyen bemelegszik, mivel 38 °C-ról indul és 1 perc alatt már üzemi is....
görög te jöttél velem szembe ma kora este az 1.es úton biatorbágy, és herceghalom között?
Én is hétvégi motoros lettem, elsejétől nincs garázsom
Most másfél Km-re van tőlem , autóval ugyan elmehetnék érte, de nem akarok hajnali 5-kor ébreszteni
(lásd. kép)
Ez egy menetes csavarnak a vége, aminek a másik vége gömb formában végződik és belepattan egy patentban, ami a foncsorban van.
A foncsor szintén egy ilyen patent+gömbfejű csavaron támaszkodik, amin elmozdul/billen az állítócsavar hosszának változtatására.
Ha ez a gömbfejű csavarvég kiesett a foncsoron lévő patentból, akkor a csavar állításával nem mozdul együtt a foncsor. Tehát nem állítódik.
Tippem az, hogy be kell tekerni max-ra, vagyis a lehető legjobban menjen be a csavar... ez azt hiszem pont felfelé emeli a foncsort..... lehet, hogy ütközésnél újra bepattanhat a gömb a patentba és megint állítható lesz vele a foncsor..... kipattanni is akkor tudhatott, ha nagyon le lett fordítva a foncsor vagy eséskor.