Hétfőn van meccsünk, ezért a szombaton szabad vagyok, ha jó az idő mehetünk. Add meg az email címedet és elküldöm a számomat, vagy küld el te az enyémre. E-mail: syrus6@freemail.hu
Sajna az utóbbi napokban nem tudtam leülni a gép elé! Viszont jó volt a termés!
Köszönöm a kipu-val kapcsolatos lehetőségeket!Szerintem ez már csak tavaszra lessz aktuális,addig legalább átrághatom a dolgot!
Mindig a legfrissebb tagon kell elkövetni a beavatást!
Én már ismerem a csapat 1 részét és voltam is velük 1 túrán.....
Te mit tudsz erről mondani???
Én jövöre már régi, tavalyi tag leszek...
Inkább te vigyázz a beavatással jövőre, ha el mersz jönni velünk! Ugyanis akkor te leszel a legzöldebb fülű!
Szevasz Rece!
Remélem láttad a képeken a GSX kipufogóját?!
Ha isten is úgy akarja, és meglesz, akkor alkothatsz erre is egy RECEMURÁT!!
Ezt legalább pillanatok alatt lehet le, föl szerelni!
Addig is gyakorolj szorgalmasan!!!
Hiba nem csúszhat a dologba!
Gino!
Ejnye, bejnye!
Máris a beavatási szertartáson töröd a fejed!
És mire gondoltál?
Asszonykád is tudja?
Tudod mit! Majd én lerendezem a beavatást, ez miatt nem kell aggódnod!
Szevasz badlac!
A női GSR lovag amúgy Suzy becenévre hallgat (minő véletlen), és most egy 400-as Bandittal jár. Éppen tegnap találkoztam vele, és hát nagyon rá van kattanva a GSR-re! Ez ugye érthető!! Persze a piszkos anyagiak őt is kötik valamennyire, de úgy láttam lesz valami a dologból!
Néhány nap és kiderül!
Szevasz Laca!
Itt Budapesten már sehol nem lehet kapni az akciós modellből (1.99M). Állítólag pillanatok alatt elkapkodták. Már csak megrendelést vesznek fel K7-es példányokra (2,3M). Vidéken sem nagyon találtam már, egyedül a bboglári Full-Gas-nál volt még 2(!) darab, egy fekete, meg egy kék-fehér . Na ezért Full-Gas.
A Suzuki vonal soha nem is volt kérdés!
A régi kormánnyal jobban ment a szlalom, a mostani kicsit szélesebb. Még szokni kell, de határozottan tetszik. A gumikkal is nagyon elégedett vagyok .
Női GSR lovag? Jöhet! Ecseteld neki a klán tagsággal járó előnyöket és tegyél felárat a motorra.
képek is voltak fennt mert nekem is van egy pár de hát ha fennt vok a neten
amúgy nagyon jó volt volt egy 850en pacis iveco is
meg egy nagyon erős man és egy volvo f12
meg 2 kenwort és freightliner
amúgy addig még szabad edzés volt én hátul kocsikáztam az opelal amit nagyon élveztem, kicsit meg is húzzatam szépen gyorsult
Egyszerű a válasz: elfelejtettem........Szégyellem, de így volt. Erre a hét végére kalibráltam, aztán meglepődve láttam az index kamionosok topicjában, hogy most volt......mérges is voltam magamra.
Mik vannak......piszkosul jó motort választottál! De nagy meglepetést okoztál. Egyik nap titokzatoskodtál, azt hittem, nem az új Banditot veszed, hanem veszel egy immár akciós régi modellt, természetesen újonnan. Hát nem..... De biztos, hogy jól választottál, és legalább a Suzuki vonal is megmaradt.
Miért nem a Hollóséknál veszeg, ahol a GSR-t? Ők sem számítják be? Vagy más a probléma?
Akkor délután 5 után pedig én motorozok?