Emmeg mi???Kombány,vagy búzasiló,vagy szobahangszóró??
Vagy a gyerekfilmből egy robot??Ez vicc!!!!!
Ilyet kibobni piacra ez helyett!Ez nem lesz slágermotor!
Miért vettem GSR-t?
Mert mindenki lebeszélt az idejemúlt, régi konstrukciójú karburátoros Banditról (pedig úgy mentem be a szalonba, hogy megint Banditot veszek), hiszen itt van a legújabb fejlesztésű GSR high-tech szuper gép, injektor meg minden, 98 LE mint a Big Bandit és 30 kg-al még könnyebb is.
Ez így eléggé meggyőzően tud hatni. És hatott is!
Azonban tudomásul kellett vennem, hogy a köbcentit semmivel sem lehet pótolni, még a high-tech szuper cuccokkal sem!
Szóval a nyomaték itt a lényeg nem a lóerő , meg az injektor !!!
Ez persze maximálisan szubjektív vélemény!!!
Ettől függetlenül a mai napig imádom a GSR-em , csak a Banditot egy kicsivel talán még jobban!!!
Hali syrus6!
Nem volt a túrákon verseny sosem!
Inkább úgy fogalmaznék,hogy dinamikus haladás,hogy elöbb odaérjünk az étteremhez!
Gyere nyugodtan túrázni,ott majd lesz zaba és italozás! NO PARA
Én egyenlőre annak is örülnék,ha el tudnék menni veletek túrázgatni,nem h "versenyezni"!
Szóval nálam ül az alapszabály!Gondolom van még több is!
Annak örülök,h nincs "előitélet" a foci miatt,volt már jó de volt már negatív megitélés is!
NEM ITT!!
A jó nagy kajálást meg italozást én is szeretem,szóval az ilyen megmérettetéseket vállalom!
Szevasztok tesók!
Nincs itt semmi gond a GSRrel!S-King mint ahogy eddig is az volt!Yikess,mindenkinek ugyan az a véleménye most is a vasról,sőt rohadtúl helytállt alattam!Vagy neked nem vállt be????Kétlem!!!!!!!!!!!!De ha lehet vált mindenki aki akar és ezt tiszteletben kell tartani,nem megszólni!Majd bánkódik,vagy örül mégjobban mikor átült a másik vasra!
De az már legyen az ő gondja!NEM MÁÁTÉÉ......... !!
üdv kykee
Sajnos valóban a legtöbb forduló szombaton van,de a korral némi rutin is ragadt rám...!Egyébként a túrák 1 v 2 naposak?
Jól látom,h már a nagytesó felé kacsingatsz !Szó se róla szemrevaló a "kicsike"!
Tudtok már róla konkrét árat?Vagy sacc/kb?Hazudnék ha azt mondanám,h nem játszottam el a gondolattal ,de túl nagy falatnak tűnik!Szerintem nekem még sok újat tartogat a GSR!!
Ja majdnem elfelejtettem,kaja-pia fronton szerintem nem lessz gondom,inkább másnap az úton .
Igen Pakson kergetem a bőrt,meg néha az ellenfeleket.
Ha jól veszem ki a szavaidból még hezitálsz,h milyen vasra ülj rá!? 1kis segitség:Suzuki GSR 600
Nekem nincs motoros múltam,de egy pillanatig sem bántam meg,egyszerüen hibátlan!
Úgy legyen,h mind2en ott legyünk a Soproni túrán!
Ezzel nincs gond, csak akkor...
mer vettel gsrt? :) Ki kellet vona probalni, es aszondani, hogy ja, jo ez, de nekem a bandit jobban bejon, es ujra olyat venni
Üdv YikeSS!
A 600-as gépek között most is a GSR a király, ez nem is vitatéma!! Ugyanúgy lehetne róla übernyálazni, mint az elején, sőt!!!
De azt a karaktert amit én elvárok a motoromtól nem tudja teljes mértékben megadni! Ha 2005 év végén nem törik össze a Banditom, nincs GSR, még csak nem is gondoltam volna másik motor vásárlására! Nekem a Big Bandit a Motor! Ezt most már utólag belátom!
Ez persze nem csökkenti a GSR érdemeit!
Mindkét motor teljesen más karakter, még ha naked mindkettő akkor is!
Úgyhogy ez a helyzet.
Hat nem aszontam, hogy azert adjak el, mert szar, csak megis fura, hogy vki vesz 1 mocit, aztan egy hasznalja fel evig es a cserejen gondolkodik :) Dehat nyilvan mindenki azt csinal, amit akar... csak megjegyeztem, hogy nekem fura.
Foleg a kezdeti ubernyaladzas utan, ami itt a topikba volt a GSR-ek utan
Szevasz YikeSS!
Rég láttalak errefelé!
Csak nem meglepődtél, hogy többen motorcserén gondolkozunk! Szerintem normális, ha keresgéli az ember a saját stílusának leginkább megfelelő vasat.
És ez nem a GSR hibája!!!!
Ahogy a hozzászólásokat nézegetem másik 600-as gépet senki nem akar venni! Inkább valami nagyobbat.
Szóval csak annyiról van szó, hogy kicsit erősítene a csapat egy része!
Nagyjából az 1250 és az 1800 köbcenti között!
Persze ne gondold, hogy ha pl. nekem mégse jön össze a csere, akkor jövőre sírógörcsöt kapok amikor a GSR-re kell felülnöm!! Nem! Akkor lesz egy ugyanolyan élvezetes szezonom mint most!
De hogy tovább gyűjtök egy nagytesóra az is fix!!!
Üdv:
Steve
Olvass vissza, hogy ki s miért gondolkodik az eladáson!
Valaki azért, mert készteti a száguldozásra és ezt úgy oldja meg, hogy lecseréli. Valaki azért, mert kijön a nagyobb testvér.....stb.
Senki nem azért adja el, mert sz@r motor vagy csalódot meg ilyesmi!
A "kivulallok" sztem meg szejjel rohogik magukat, hogy az indulaskor mindenki hogy odaig volt, hogy mekkora kiraly motor ez a GSR, mostmeg mindenki eladja :) ROTFL
Vazz, útvonaltervet és rendőri felvezetést kell kérni minden túrához, annyian leszünk itt jövőre, ha mindenki betartja - akinek nincs beszerzi - és eljön
Bocsi a keresztelőért !
Valóban nem volt szándékos úgy rajtad maradt, de most rendetraktam!
Persze szinte mindenki normális a csapatban ezért simán beférsz meglátod !
Nagyon fontos hogy a túrákon No verseny 2007 ben! Ez alapszabály !
Egyesek váltójából a télen kivesszük a 4. és 5. fokozatot biztos ami biztos !
Laca közben teljesen leleplezett Téged. Na ne bánkódjál ez itt nem hátrány ha valaki focizik na lehet hogy nem is előny ! Tudod a túrákon nagy zabák is vannak és az egy mástipusú megmérettetés ! De mi álltuk a sarat keményen !
Nagyon "gyanús" voltál nekem.......és tegnap rá is jöttem. Személyedben egy válogatott futballistát, a Fradi és a Vasas (és talán MTK?) megbecsült középpályását tisztelhetjük. Korosztályodban mindig ott voltál a legjobbak közt . És még ízlésed is van! Ezt a GSR-re és annak imádatára értem.
Viszont épp a foci miatt pont szombatonként nem igazán fogsz ráérni......vagyis ha ráérsz, akkor nem önszántadból. De azért biztos össze tudunk futni néha egy kis karikára. Főleg úgy, hogy a B-King előreláthatólag csak nyár végén fog megjelenni......de végülis nyár elején már nincs bajnoki forduló....
Negyedórája értem haza. Hát ez nem semmi volt. Pedig eléggé beöltöztem, a puha habtestemre felvettem még két réteg ruhát a motoros ruha alá. A Michelin gumiemberke kutya-f...sza volt hozzám képest.......de ettől függetlenül fáztam. Lehet, hogy nem annyival kellett volna menni, mint nyáron szoktam???
Gondolkoztam rajta, hog hideg vizet engedek a kádba, még az is felmelegített volna.....
El kell hogy szomorítsalak,de 2008 nyár végén kerül a polcokra a B-KING!
Illetve most van még polcon!Darabokban!